![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Με την ταπεινή μου γνώμη,
χωρίς να είμαι νομικός, χωρίς να θέλω ν' αμφισβητήσω την δικαστική απόφαση, μιάς κ οι δικαστικές αποφάσεις δεν κρίνονται παρά μόνο στο Εφετείο, νομίζω ότι "ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΑ" την γλύτωσε ο "μάγκας" .... Χωρίς να συνυπολογίσω ότι το θύμα ήταν μοτοσυκλετιστής, ουσιαστικά, ήταν φόνος εκ ................. άστο καλύτερα ... ![]() Μπαίνω σε ξένα χωράφια .... Ελπίζω να παιχτεί η είδηση, σε όλα τα δελτία, μήπως και κάποιοι "εγκληματίες πεζοί", προβληματιστούν/φοβηθούν κ βάλουν λίγο μυαλό .... ![]() Αυτό που παρατηρείται τον τελευταίο καιρό (2,3 χρόνια) είναι, αφενός από υπερήλικες, να κατεβαίνουν το πεζοδρόμιο κ κάνοντάς σου την γνωστή χειρονομία "κόψε ταχύτητα ή σταμάτα" να περνάνε το δρόμο, μην υπολογίζοντας αν εσύ έχεις την δυνατότητα να σταματήσεις, αφού έτσι πιστεύει μιάς κ σου έκανε νόημα κ αφού βέβαια, δεν έχει την ικανότητα αλλά ούτε κ τ' αντανακλαστικά να υπολογίσει την ταχύτητά σου, τις συνθήκες του οδοστρώματος (βροχή, γλίτσα ....) - Ψιλά γράμματα θα μου πεις ... Στην δεύτερη περίπτωση - κ πιό εκνευριστική - ανήκουν νεαρά άτομα, στην πλειοψηφία κοπέλες, που αγνοώντας οποιοδήποτε όχημα ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ, κατεβαίνουν στον δρόμο κ περνάνε πάλι ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ, με όλη τους την απάθεια κ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ αργά .... Το τί σκέφτονται εκείνη την στιγμή ... δεν το γράφω ... όλοι το φαντάζονται .... ![]() Για όλους αυτούς, πιστεύω ότι είναι ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ τα δύο χρόνια κι αυτά με αναστολή, κ ειδικά για κάποιον που προκάλεσε δυστύχημα κ μάλιστα ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ. Υ.Γ. Σκέψου, να είχε ανέβει η μοτοσυκλέτα στο πεζοδρόμιο κ να είχε σκοτώσει πεζό …… ![]() Μια βδομάδα δεν θα έφτανε για να «βρίζουν» τα κανάλια τον «ασυνείδητο καμικάζι» …. .
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
θανατηφόρο τροχαίο... | droggitiszak | Κοινωνική ευαισθησία | 13 | 02-04-2009 00:09 |
Τα μακρύτερα νύχια ... έσπασαν σε τροχαίο | kostas_366 | Επικαιρότητα | 2 | 13-02-2009 20:32 |
Εαν εμπλακούμε σε τροχαίο ατύχημα | Cpt | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 5 | 26-12-2008 11:39 |