![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πασχάλη! Εγώ πάλι
![]() Να πω κάτι τελευταίο πριν αρχίσεις να ποστάρεις φωτογραφίες: (για την ακρίβεια αναρωτιέμαι το παρακάτω) Απ´ότι έχεις παρατηρήσει δεν είμαι και πολύ ενεργητικό μέρος του φόρουμ. Δεν φαίνομαι σε σχέση με τα άλλα 2 μέλη που κόπηκαν τα ποστς τους. Παρόλαυτα, καμιά ώρα μετά το πόστ μου (μάξιμουμ), μου τηλεφώνησε ο ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ και μου εξήγησε για ποιο λόγο ¨κόπηκε¨το μήνυμά μου. Και ερωτώ (αναρωτιέμαι) εγώ τώρα!: Πως γίνεται να τηλεφώνησε ο Νίκος/Λεοντόκαρδος σε εμένα και να μην τηλεφώνησε και να εξηγήσει στα άλλα 2 μέλη (συμπεριλαμβανομένου του Βασίλη/Uriah Heep); Είμαι σίγουρος ότι δόθηκαν και σε αυτούς εξηγήσεις. Νομίζω ότι έχει γίνει μεγάλο θέμα χωρίς λόγο. Επίσης το παραπάνω περιστατικό αποδεικνύει πόσο ωραίο φόρουμ είναι το παρών. Αν και δεν είμαι Θεσαλλονικιός, θα χρησιμοποιήσω λέξη σου για να πω ότι οι διαχειριστές μου φαίνονται πολυ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ. Πρώτα Καρντάσια και μετά φόρουμ. Να᾽σαι καλά, ανυπομονώ για φωτογραφίες! Με έχεις ήδη πείσει να κατέβω του χρόνου Ελλάδα (από Σουηδία) μέσω Ρουμανίας! |
|
|