![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αναμένουμε την άφιξή σου για να συμμετάσχεις στο "κατανυκτικό" κλίμα που δημιουργεί η παρέα. ![]() Ευχαριστούμε τιμή μας Νικόλαε. ![]() Απόσπασμα:
Παρακαλώ πολύ όσους (κάνουν το μέγα λάθος) κ παρακολουθούν το θέμα να ΜΗΝ πιστέψουν ΟΤΙ δουν διότι όπως γράφει κ ο μοντεράτορας θα είναι προϊόν "μοντάζ". Χθες είχαμε κ φιδοπόλεμο. ![]() Ευχαριστώ πολύ κ ο Θεός να σας έχει καλά. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ρε τι τρελοκομεία είστε εσείς!!! Θέλω να δω την βουτιά του αγιόπαιδου.. ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΤΗΛ ΤΟΥ ΜΟΝΤ σε αμοντάριστο πλάνο βέβαια!!
![]() Τι τυχαία συνάντηση κι αυτή!! Σας ξετρύπωσα.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να μην σε καψω
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
|
|||
|
|||
![]()
Είπα να μην το πω εγω αλλα καηκες απο αλλού
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() Αλέξη που ήσουν εσυ ρε δεν σε είδα?? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αφού εκεί ήσουν ( ![]() ![]() ![]() ![]() γιατί δεν το φωνάζεις κ σπιλώνουν την φήμη μου κ το όνομά μου; ![]() κ οι υπόλοιποι απλά έχασαν το ανεπανάληπτο γέλιο. Είχαμε καθίσει στη άκρη κ χαζεύαμε τα φίδια να πλατσουρίζουν. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
κ μετά παγωτίνια που να τον δείς Κώστα; ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν αγαπητά φιλαρακια ήρθε η ώρα της αποκάλυψης!
Κατ'αρχήν ευχαριστούμε πολύ τον Αλέξανδρο για την φιλοξενία του στο ξενοδοχείο του Royal Club hotel. Τώρα στα δικά μας!!! Η τέλεια πισίνα που μας 'φιλοξένησε' ![]() Και αρχίσαμε σιγά σιγά τις βουτιές! ![]() ![]() Τα όμορφα κορίτσια της παρέας! ![]() ![]() ![]() ![]() Και άρχισαν τα όργανα! Ο Παύλος παίρνει φορά.... ![]() Και πέφτει ![]() Και ξανασηκωνετε.... ![]() Και ξαναπεφτει ![]() Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
![]() |
|
|