![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Επειδή είμαι εξαιρετικά φορτισμένος αυτό το διάστημα κι επειδή έχω αναθεωρήσει πολλά κι έχω συγχαθεί περισσότερα... . . ...προτιμώ την αποχή για λίγο καιρό. Cheers! |
|
|||
|
|||
![]()
Όλοι θέλουμε τον χρόνο μας.
Ένα παραπάνω εμείς, που έχουμε να ετοιμάσουμε και τις "γιάφκες" μας και να είσαι σίγουρος πως θα σε ανταγωνιστώ λυσσαλέα, από τη Λευκάδα. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μόλις μπήκα στο μαγαζί και το είδα...
Εγώ είμαι ο υπαίτιος. Προσπαθούσα να κάνω κάποια threads copy, και ενώ πάτησα copy, μου έκανε copy το post του Βασίλη και το άνοιξε σαν καινούργιο thread. Λόγω του ότι ήμουν εκτός μαγαζιού, από τηλέφωνο δεν μπορούσα να το διορθώσω άμεσα και εύκολα. Τηλεφώνησα αμέσως στον Δημήτρη (Arka), αλλά και αυτός ήταν απασχολημένος εκείνη την ώρα. Καθαρά τεχνικό θέμα. Γιατί ρε παιδιά ψάχνετε αφορμές για καυγά? Πραγματικά κάποιες φορές δεν μπορώ να καταλάβω τίποτα. Τέλος πάντων... Για τα aρχiδια κλπ, απλά τα αντιπαρέρχομαι... ![]() Συγνώμη για την αναστάτωση. |
|
|||
|
|||
![]()
Τα πάντα τα είπα στα ίσα, καθαρά και ξάστερα!
Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να φανταστώ και τα τεχνικά προβλήματα του φόρουμ καθώς και την αδυναμία τους να λυθούν. Ζητώ συγγνώμη και γι' αυτό! Δήλωσα ότι δεν επιθυμώ την συνέχεια του θέματος και ότι απέχω πλέον. Αν κρίνετε ότι είναι σωστό να συνεχίζετε τα σχόλια εν τη απουσία μου, συνεχίστε να το κάνετε! Ειλικρινά, δεν ξέρω τι άλλο να κάνω... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Last edited by nikos-x; 05-07-2013 at 22:51. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Βill σέβομαι πολύ τη γνώμη σου να απέχεις.... Σεβάσου και εσύ όμως εμάς που περιμένουμε καιρό ...έστω κάποιοι απο εμάς το ταξιδιωτικό σου.....ένα μοναδικό ταξιδιωτικό για το φορουμ και για αυτούς που θέλουμε να μάθουμε κάποια πράγματα!!! Φιλαράκι ή άνοιξε ένα θρεντ και παρουσιάσε το ή στείλε με pm κανα link απο κάπου που το έχεις ανεβάσει.....αυτά τα ταξιδιωτικά διαμάντια κάποιοι απο εμάς τα κηνυγάμε σαν χρυσάφι!!! Να΄σαι καλά και μην χαλιέσαι !!! Αναμένουμε.. |
![]() |
|
|