![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε ειναι κλασική περίπτωση......μη μασάς άλλο άλλαξε το ύφος σου προς αυτόν δε χρειάζεται πλέον ευγένεια αλλα.....
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κάτι τέτοιες λαλακίες συμβαίνουν σε κοινότητες σαν την δικιά μας και πάνε στο δι@ολο όλα.
Ντρέπομαι που είμαι Πατρινός και παρόλο που είμαι στο κρεβάτι του πόνου, μια φτυσιά του την έριχνα. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
+ όσα θες! |
|
|||
|
|||
![]()
H αλήθεια είναι πως ακόμα και η υπογραφή του είναι άκρως ενδιαφέρουσα.
"αν δε μπορείς να ζήσεις τη ζωή σου όπως θες, τουλάχιστον μη την ξευτελίζεις" Αν ήταν παραπλανητική, πέτυχε το σκοπό της ! Εύχομαι ότι τελικώς θα τιμήσει την υπογραφή του. Μάλλον πρόκειται για απελπισμένο τυπάκο διότι ο τρόπος με τον οποίο έχει εκθέσει τα στοιχεία του καθιστά πανεύκολο τον εντοπισμό του. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κριμα να συμβαινουν τετοιες καταστασεις... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει (και)...
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εισαι παθών Καππαδόκη;;;;;;;
|
|
|||
|
|||
![]()
ναι και εγώ είμαι παθών πριν καιρό....
![]() δεν υπάρχει λόγος να λέμε ονόματα......... ![]() ![]() έδωσα βάση σε αυτό που αποκαλείται "μεγάλη αγαπημένη παρέα, να γιατί ...κτλ κτλ κτλ" μπλα μπλα μπλα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ξέρω πού μένει, ξέρω τί κάνει και πότε το κάνει, γιατί λένε επίσης ότι ο θεός αγαπάει (και) τον νοικοκύρη...... έχει περάσει καιρός και δεν ![]() ![]() ![]() πιστεύω απόλυτα όμως ότι θα γυρίσει ο τροχός και θα βρεθούμε τη στιγμή που δεν θα το περιμένει........ δεν προτείνω στον φιλαράκο να υπαναχωρήσει.....να διεκδικήσει ΤΩΡΑ αυτό που του οφείλεται και να μη αφήσει να περάσει ο καιρός.... |
![]() |
|
|