![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
μαζι με τον ασφαλιστη,με κατι τετοιους ,θα φουνταρω και εγω....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
....εσύ αγόρι μου, δεν έχεις ανάγκη .... Φροντίζει ο "γείτονάς" σου, με τα ...ληγμένα .... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ενας κουκος δε φερνει την ανοιξη! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
....ποιός μίλησε για Άνοιξη ;;; ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Το κουφό λιοντάρι
-Πέφτει ένα αεροπλάνο και σώζετε ένας μόνο βιολιστής μαζί με το βιολί του στην Αφρική. Εκεί που περπατούσε ξαφνικά ακούει σαματά πίσω του γυρνάει και βλέπει μια αγέλη λιοντάρια να τρέχουν προς τα πάνω του(πολύ πεινασμένα). -Αρχίζει λοιπόν το τρέξιμο και τα λιοντάρια από πίσω. Τι θα κάνω σκέφτεται .Θα με φάνε τα θηρία! -Του έρχεται ξαφνικά η ιδέα να παίξει βιολί μήπως και ηρεμήσουν. -Όντως μετά από λίγο βλέπει τα λιοντάρια να σταματούν, σταματάει και αυτός και παίζει. -Ξαφνικά από μακριά τρέχει ένα λιοντάρι και τον κατασπαράζει τον βιολιστή. Δυο ινδιάνοι από την κορυφή του βουνού που παρακολουθούσαν όλη τη φάση. -Λέει ο ένας στον άλλον, δεν σου είπα ότι θα έρθει το κούφο λιοντάρι όπου να νάνε; ------------------------------------------------------------- Οι εγωιστές!! Δυο φίλοι μάλωσαν άσχημα για ακόμα μια φορά. «Δεν σε ξαναμιλώ τέρμα ως εδώ,» λέει ο ένας. «Είμαι εγωιστής εγώ, εσύ μια εγώ εκατό, για να καταλάβεις πόσο είμαι μονό αυτό θα σου πω δέκα μέρες πονούσε ο φρονιμίτης μου υπέφερα πάω στον οδοντογιατρό τον δείχνω και του λέω άστον αυτόν και βγάλε όλα τα άλλα δόντια μου από εγωισμό ρε κατάλαβες!» «Χμμ,» κάνει ο άλλος, «Εγώ ρε σιγά το πρίμα εγώ να δεις εγωισμό πόσα χρόνια είμαι παντρεμένος;» 26 λέει ο άλλος «Στο γάμο μου ήσουν θυμάσαι την φασαρία που έκανα γιατί η γυναίκα μου με πάτησε το πόδι; «Αν θυμάμαι » λέει ο άλλος. «Από την στιγμή εκείνη ούτε την μίλησα ούτε την ακούμπησα καθόλου.» καλά λέει ο άλλος 4 παΐδια κάνατε πως; «Από εγωισμό δεν ρωτάω με ποιον …» ------------------------------------------------------------ Μοναχοπαίδι! Κάποιος τύπος έχει πάει διακοπές μόνος του και αφού αφήνει στο δωμάτιο τα πράγματα του, κατεβαίνει στην πισίνα να γνωρίσει κόσμο. Βλέπει στις ξαπλώστρες ένα τύπο και αφού κάθετε δίπλα του και συστήνετε τον ρωτάει: - Θέλετε να παίξουμε ένα τάβλι; - Μια φορά έπαιξα και δεν μου άρεσε.. Ο ήρωας μας επιμένει: -Θέλετε να κάνουμε μια βουτιά στην πισίνα; - Μια φορά βούτηξα και δεν μου άρεσε.. Απαντάει βαριεστημένα. Απελπισμένος πλέον ξαναπροσπαθεί.. - Θέλετε να σας κεράσω μια μπύρα; - Μια φορά ήπια και δεν μου άρεσε.. Απαντάει με το ίδιο βαριεστημένο ύφος. Κάποια στιγμή σκάει μύτη ένα πιτσιρίκι. - Δικό σας; Ρωτάει ο ήρωας μας. - Ναι.. - Μοναχοπαίδι φαντάζομαι.. |
![]() |
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|