![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%C...-%CE%9B2%CE%A9 ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μπορείς όμως να κατασκηνώσεις όπου θες σε όποιο βουνο θες σε όποια παραλία θες ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ. Αλλωστε το έχω ξεκαθαρίσει πιο πάνω ότι τα πάθη μου είναι η μοτοσυκλέτα και το κυνήγι.Οταν δεν κυνηγάω γυρνάω τα βουνά με την μοτοσυκλέτα μου και τις πιο απόμακρες παραλίες της χώρας μου με την οικογενειά μου.Ο γιός κοιμήθηκε σε σκηνάκι γοια πρώτη φορά όταν ήταν 4 μηνών και η κόρη μου όταν ήταν 6 μηνών.. Με την ερώτηση σου πιστεύεις ότι μου την έφερες????? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
@diomiles Πλάκα σού έκανα (
![]() ![]() Καλή η απάντηση αν και το ελεύθερο camping δυστυχώς απαγορεύεται επίσης και μάλιστα όλον τον χρόνο και μπορεί να επιφέρει και τσουχτερά πρόστιμα, δυστυχώς !... ![]() Ελεύθερο camping: στα 300 ευρώ το πρόστιμο | EcoNews.gr Προς ενημέρωση όλων όμως, βλ. και εδώ: free camping movement: ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΝΟΜΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Διάβασα και εγω για τα νεα πρόστιμα.........Τι να πει κανείς ![]() Εγω βέβαια θα συνεχίσω να κάνω την δουλειά μου ![]() Επειδή το καλοκαίρι γίνομαι κατάμαυρος ( το ίδιο και τα παιδιά μου ) αν με ξαναπιάσουν μπορεί να τους πω ότι το πρωι πουλαω καρπούζια και το βράδυ κάπου πρέπει να στήσω το ¨σπιτικό μου¨. SORRY για τα of topic παιδιά απλά λίγη πλάκα να το ελαφρύνουμε λίγο ![]() Αυτά είχα να πω για αυτό το ωραίο θέμα ...καλή συνέχεια ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
και αφού γνωρίζεις την απάντηση στην ερώτηση που θέτεις, κινδυνεύεις να μπεις στο τσουβάλι με τους είρωνες του παραπάνω κατατρεγμένου... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κριμα......... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Ας μην (βιαζόμαστε τουλάχιστον να) κρίνουμε, για να μην κριθούμε (άδικα), που έλεγε και κάποια ψυχή ... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Με "προβληματίζει" η "υπογραφή" σου ... ![]() |