GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 19-07-2013, 14:32
Kalen Ο/Η Kalen βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2012
Περιοχή: serres
Μoto: Varadero 1000,T50
Προεπιλογή Απάντηση: Είναι ντροπή για τη χώρα..

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
ΑΝ τον γνωριζεις προσωπικα ορθα μιλάς....ΑΝ οχι τοτε παρασυρεσαι απο φρασεις και πραξεις της στιγμης που βλεπεις. Υπαρχουν κι αλλες φρασεις και πραξεις που δεν βλεπεις αν δεν τον ξερεις προσωπικα.
Αν και εχει τυχει να τον γνωρισω χωρις να ξερω την ιδιοτητα του (αργοτερα εμαθα ποιος ειναι) σιγουρα μπορει να μην ξερω τι κανει πχ στο κρεβατι του . Αν ξερεις εσυ κατι παραπανω για τον βιο και την πολιτεια του εκτος του "αριστερος" (κατι επιληψημο πχ και οχι αν εχει Lada οποτε ειναι αριστερος κτλ ) πολυ ευχαριστως να του το δωσουμε στα μουτρα του κ0υμ0υνι

Απόσπασμα:
Τι, οποιασδηποτε αποχρωσης, τεκμηριωση να βαλω σε μια πολιτικη φραση? Ο ενας την μεταφραζει ''Χ'' και ο αλλος ''Ψ''

Ειναι λαικη εκφραση και οχι πολιτικη διαβασε ξανα

Απόσπασμα:
Για μενα, τον ''δεξιο'' συμφωνα με την ταμπέλα που μου βαζεις, σωστη ειναι η αποψη του ''lempoi'' πιο πανω ο οποιος κοβω τα ουμπαλα μου μονον δεξιος δεν ειναι και ειπε:
Βασικα χμ ναι το ιδιο λεει και ο Σαραντακος απλα με την ιδιοτητα του προσπαθει να το τεκμηριωσει . Φανταζομαι ο Lempoi θα μπορουσε να το επιβεβαιωσει..

Απόσπασμα:
Οταν ενας φιλησυχος πολιτης λεει ''θα σε σκοτωσω'' εχει την ιδια βαρυτητα με τον δολοφονο βαρυποινιτη που λεει την ιδια ακριβως φραση?

Θα αντιγραψω παλι μια φραση καποιου αλλου που διαβασα που απλα λεει οτι στον γουναρα (αν εισαι η αλεπου) δεν πας για να σκωτωσεις αλλα οταν σκωτωθεις οποτε που ειναι η απειλη?

Απόσπασμα:
Το ποιος ειναι ο καθενας μας εχει αντικτυπο σε αυτα που λεει και κανει........

Δεν διαφωνω

Edit: Δεν προσπαθησα να σου βαλω ταμπελα αλλα οταν προσπαθεις να αποδομησεις καποιον με την χρηση της ταμπελας "γνωστος αριστερος" ασυναισθητα υπεθεσα οτι εισαι "δεξιος" με συγχωρεις. Προσδιορισε εσυ αν θελεις την ταυτοτητα , την ματια η την ταμπελα σου και πες μου μια τεκμηριωση

Last edited by Kalen; 19-07-2013 at 14:36.
Reply With Quote
Παλιό 19-07-2013, 15:32
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Παμε παλι διοτι δεν με καταλαβες........

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Kalen Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν και εχει τυχει να τον γνωρισω χωρις να ξερω την ιδιοτητα του (αργοτερα εμαθα ποιος ειναι) σιγουρα μπορει να μην ξερω τι κανει πχ στο κρεβατι του . Αν ξερεις εσυ κατι παραπανω για τον βιο και την πολιτεια του εκτος του "αριστερος" (κατι επιληψημο πχ και οχι αν εχει Lada οποτε ειναι αριστερος κτλ ) πολυ ευχαριστως να του το δωσουμε στα μουτρα του κ0υμ0υνι
Ο τιτλος ''αριστερος'' δεν ειναι επιληψιμος στην καθημερινοτητα, ειναι μονον επιληψιμος πολιτικα διοτι καλο δεν εχει κανει πουθενα. Κινα, Βιετναμ, Σ.Ενωση, Κουβα κ.λ.π., κ.λ.π. ειναι μερικα απο τα παραδειγματα.
Ο πρεσβευων πολιτικα την αριστερα δεν θα μπορουσε ποτε να δει αντικειμενικα τα εργα και τις δηλωσεις αλλων αριστερων ανα τα χρονια της ζωης του.........το ιδιο φυσικα και ο οποιοσδηποτε αποχρωσης συγγραφεας/πολιτης για τα τεκταινομενα των ανθρωπων της ιδιας αποχρωσης.
Εμεις εδω απλα προσπαθουμε να αποκρυπτογραφησουμε τις προθεσεις των συγγραφεων μεσα απο τα κειμενα τους. Το ιδιο κανουμε και για τον Σαραντακο.
Επειδη λοιπον η φραση του Αρη εχει πολυ φονικο και αιμα μεσα της ο συγγραφεας, θεωρω εγω, προσπαθει να την απαλυνει με την εξηγηση/ερμηνεια που δινει δινοντας δικαιολογια στον βουλευτη της αριστερας (ΣΥΡΙΖΑ) που την επανελαβε μεσα στην Βουλη.

Απόσπασμα:
Ειναι λαικη εκφραση και οχι πολιτικη διαβασε ξανα

Ο Αρης Βελουχιωτης ηταν πολιτικος με σπουδες, δλδ μορφωμενος αρκετα για την εποχη του, εντεταγμενος ομως στο στρατιωτικο σκελος του ΚΚΕ. Το λεω αυτο διοτι αν και γνωστος για την αριστερη του δραση:
  1. υπεγραψε δηλωση μετανοιας και αποποιησης του Κ0μ0υνισμ0υ επι δικτατοριας Μεταξα πρκειμενου να μην μπει φυλακη. Αυτο ηταν μια πολιτικη πραξη.......
  2. ηταν υπερμαχος για τον αντιστασιακό αγώνα στο πλευρο του ΚΚΕ παντα και την ελεύθερη(!!!!) διενέργεια δημοψηφισματος μετά την απελευθέρωση, που θα αποφάσιζε για την επιστροφή του βασιλιά(!!!!) και τον τύπο του πολιτεύματος...κι αυτο ειναι πολιτικη θεση.
Ta δυο αυτα του στοιχισαν την διαγραφη του απο το KKE στις 15/6/1945 την ημερα του θανατου του(!!!) αρα ηταν πολιτικο προσωπο.

Απο ενα τετοιον ανθρωπο δεν ξεστομιζονται ''λαικες εκφρασεις'' αλλα πολιτικες θεσεις.

Απόσπασμα:
Θα αντιγραψω παλι μια φραση καποιου αλλου που διαβασα που απλα λεει οτι στον γουναρα (αν εισαι η αλεπου) δεν πας για να σκωτωσεις αλλα οταν σκωτωθεις οποτε που ειναι η απειλη?
Η απειλη ειναι στο σκοτωνω/σκοτωνομαι που υπονοει και αυτη η μεταφραση που βαζεις....υποδυλωνει εμφυλιακη συρραξη αφου απευθυνεται απο Ελληνα σε Ελληνες και την πρωτοτυπη φραση - μεταφραση της οποιας επαναλαμβανω ειναι αυτο που δημοσιευεις - την ειπε ο πρωτεργατης του εμφυλιου Θανασης Κλαρας ¨η Μιζεριας κοινως Αρης βελουχιωτης.
Φανταζομαι οτι γνωριζεις οτι κανεις πολιτκος δεν μιλαει οπως εμεις, με καθαρα ελληνικα εννοω. Μιλανε μεν στα Ελληνικα αλλα με φρασεις που εννοουν ¨η αναφερονται αλλου απο αυτο που πρωτοτοκως φαινεται.
Αυτο ΑΚΡΙΒΩΣ εκανε και ο Αρης με την φραση ''ραντεβου στα γουναραδικα'' για να το μεταφρασει ο καθεις οπως θελει.

Απόσπασμα:
Edit: Δεν προσπαθησα να σου βαλω ταμπελα αλλα οταν προσπαθεις να αποδομησεις καποιον με την χρηση της ταμπελας "γνωστος αριστερος" ασυναισθητα υπεθεσα οτι εισαι "δεξιος" με συγχωρεις. Προσδιορισε εσυ αν θελεις την ταυτοτητα , την ματια η την ταμπελα σου και πες μου μια τεκμηριωση
Δεν εχω προβλημα με τις ταμπελες, μονον μην γκρινιαζετε οταν σας ταμπελιαζω μετα κι εγω.
Δεν προσπαθησα να αποδομησω κανεναν, προσπαθησα και προσπαθω παντα να κατανοησω απο ποια οπτικη γωνια βλεπει και ερμηνευει ο καθενας απο εμας - δημοσιογραφοι, συγγραφεις, ιστορικοι κ.λ.π. περιλαμβανομενων - τις πολιτικες φρασεις, ρησεις, νομους, ενεργειες, πραξεις, πολιτικα δρωμενα, ομιλιες κ.λ.π. αλλων ανθρωπων. Η πολιτικη ταυτοτητα του καθενος μας ειναι ενα δρομος προς αυτην την κατευθυνση. Ενας αριστερος, δεξιος, ακροαριστερος, ακροδεξιος δεν μπορει να ειναι αντικειμενικος σε καμια περιπτωση με κανεναν απο τους αντιπαλους του. Αυτος που εχει ελπιδες αντικειμενικοτητας ειναι ο εκ πεποιθησεως Κεντρωος οπως π.χ ηταν ο Γεωργιος Μαυρος της ΕΔΗΚ.....

Το δικο μου πολιτικο μετεριζι το εχω δηλωσει σε αλλα πολλα ποστ οπου περικλιεται ολη η πολιτικη μου σταδιοδρομια απο το 1977 κι εντευθεν.
Εν συντομια συνδικαλιζομενος με ''Ρηγας Φερραιος'' και ''ΚΝΕ'' μεχρι το 1982, ΠΑΣΟΚ απο τοτε μεχρι το 1990-91 με ταυτοτητα και συνδικαλιστικη δραση δυστυχως!!!
Εκτοτε οπαδος του ΠΑΣΟΚ μεχρι το 2009 κι αφου καταλαβα το ΜΕΓΑ λαθος μου οπαδος αυτουνου που δεν θα φερει την καταστροφη και θα γυρισει την χωρα σε αναπτυξιακη τροχια μετα τον μεγαλο υφαλο που περναμε σημερα.........οποιος και ναναι αυτος.

Last edited by GeorgeP; 19-07-2013 at 15:55.
Reply With Quote
Παλιό 19-07-2013, 23:15
Kalen Ο/Η Kalen βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2012
Περιοχή: serres
Μoto: Varadero 1000,T50

Απόσπασμα:
.........................
Αγαπητε Γιωργο ,

επειδη θα μπορουσαμε να μιλαμε για μερες σε εναν αεναο κυκλο χωρις ισως αποτελεσμα (καμια φορα δεν ξερεις βεβαια) για αριστερα, δεξια και για το που εχει χαθει η μπαλα με ολες αυτες τις ιδεολογιες απλα θα τελειωσω το θεμα εδω λεγοντας ξεκαθαρα τι πιστευω εγω (ετσι και αλλιως εχουμε βγει off-topic .

Η φραση που χρησιμοποιησε (εβαλε στο στομα των αγανακτισμενων , οπως ειναι ολοκληρη η αποστροφη του λογου του ) ο βουλευτης του Συριζα δεν αφορα εμφυλιακη προοτροπη αλλα χαιρετισμος σε συντροφους που λογω της φυσης του αγωνα ειναι δυσκολη η επιβιωση (κατι σε ραντεβου στα θυμαρακια)

Η φραση αυτη δε παρολα λαικη και οχι πολιτικη δεν ειναι "αριστερο" εμφυλιακο καλεσμα γιατι αλλιως πως θα εξηγουσες το παρακατω ?!

Απόσπασμα:
Από την άλλη πλευρά, στη γραµµή του «όχι» παραµένουν δίνοντας «σκληρή» εσωτερική µάχη κυρίως οι κκ. Γ. Μουρούτης (διευθυντής Γραφείου Τύπου) και Γ. Χαρβαλιάς (δηµοσιογράφος και σύµβουλος του κ. Σαµαρά), αλλά και ο πρόεδρος του «∆ικτύου 21» κ. Φ. Κρανιδιώτης, ο οποίος, αν τα πράγµατα δεν πάνε καλά για τη Ν∆, «ευχήθηκε» µε τη φράση του Αρη Βελουχιώτη: «Καλή αντάµωση στα... γουναράδικα».
εδω ολο το αρθρο

Τελος σχετικα με τις ταμπελες μιας και δεν θεωρω τον εαυτο μου ουτε δρομο ουτε ταβερνα δεν τις αποδεχομαι αλλα εσυ μπορεις να χρησιμοποιησεις οποια θες, ετσι αλλιως εξω θα πεσεις γιατι ουτε ειχα ουτε εχω εγραφει/χρησιμοποιηθει/ενταχθει σε κανενα κομμα και ουτε εχω γαλουχηθει σε καμια ιδεολογια καθως οι διαθλασεις που προκαλουν οι κοματικοι σωληνες σου διαστρεβλωνουν την οπτικη .

Παντως και για να ελαφρυνω λιγο την κατασταση στον λιγο καιρο που σε διαβαζω εδω μεσα εχεις ηδη παραδεχθει οτι εχεις κανει 2 λαθη

πρωτο αυτο που εφυγες απο το VF και δευτερο αυτο με το Πασοκ . Μηπως ολη αυτην η επιμονη σου στις σημερινες πολιτικες θα ειναι αυριο το 3 λαθος?

Χιουμορ κανω δεν σε κρινω
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης