![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||||
|
|||||
![]() Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
Ειναι λαικη εκφραση και οχι πολιτικη διαβασε ξανα Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Θα αντιγραψω παλι μια φραση καποιου αλλου που διαβασα που απλα λεει οτι στον γουναρα (αν εισαι η αλεπου) δεν πας για να σκωτωσεις αλλα οταν σκωτωθεις οποτε που ειναι η απειλη? Απόσπασμα:
Δεν διαφωνω ![]() Edit: Δεν προσπαθησα να σου βαλω ταμπελα αλλα οταν προσπαθεις να αποδομησεις καποιον με την χρηση της ταμπελας "γνωστος αριστερος" ασυναισθητα υπεθεσα οτι εισαι "δεξιος" με συγχωρεις. Προσδιορισε εσυ αν θελεις την ταυτοτητα , την ματια η την ταμπελα σου και πες μου μια τεκμηριωση Last edited by Kalen; 19-07-2013 at 14:36. |
|
|||
|
|||
![]()
Παμε παλι διοτι δεν με καταλαβες........
Απόσπασμα:
Ο πρεσβευων πολιτικα την αριστερα δεν θα μπορουσε ποτε να δει αντικειμενικα τα εργα και τις δηλωσεις αλλων αριστερων ανα τα χρονια της ζωης του.........το ιδιο φυσικα και ο οποιοσδηποτε αποχρωσης συγγραφεας/πολιτης για τα τεκταινομενα των ανθρωπων της ιδιας αποχρωσης. Εμεις εδω απλα προσπαθουμε να αποκρυπτογραφησουμε τις προθεσεις των συγγραφεων μεσα απο τα κειμενα τους. Το ιδιο κανουμε και για τον Σαραντακο. Επειδη λοιπον η φραση του Αρη εχει πολυ φονικο και αιμα μεσα της ο συγγραφεας, θεωρω εγω, προσπαθει να την απαλυνει με την εξηγηση/ερμηνεια που δινει δινοντας δικαιολογια στον βουλευτη της αριστερας (ΣΥΡΙΖΑ) που την επανελαβε μεσα στην Βουλη. Ο Αρης Βελουχιωτης ηταν πολιτικος με σπουδες, δλδ μορφωμενος αρκετα για την εποχη του, εντεταγμενος ομως στο στρατιωτικο σκελος του ΚΚΕ. Το λεω αυτο διοτι αν και γνωστος για την αριστερη του δραση:
Απο ενα τετοιον ανθρωπο δεν ξεστομιζονται ''λαικες εκφρασεις'' αλλα πολιτικες θεσεις. Απόσπασμα:
Φανταζομαι οτι γνωριζεις οτι κανεις πολιτκος δεν μιλαει οπως εμεις, με καθαρα ελληνικα εννοω. Μιλανε μεν στα Ελληνικα αλλα με φρασεις που εννοουν ¨η αναφερονται αλλου απο αυτο που πρωτοτοκως φαινεται. Αυτο ΑΚΡΙΒΩΣ εκανε και ο Αρης με την φραση ''ραντεβου στα γουναραδικα'' για να το μεταφρασει ο καθεις οπως θελει. Απόσπασμα:
![]() Δεν προσπαθησα να αποδομησω κανεναν, προσπαθησα και προσπαθω παντα να κατανοησω απο ποια οπτικη γωνια βλεπει και ερμηνευει ο καθενας απο εμας - δημοσιογραφοι, συγγραφεις, ιστορικοι κ.λ.π. περιλαμβανομενων - τις πολιτικες φρασεις, ρησεις, νομους, ενεργειες, πραξεις, πολιτικα δρωμενα, ομιλιες κ.λ.π. αλλων ανθρωπων. Η πολιτικη ταυτοτητα του καθενος μας ειναι ενα δρομος προς αυτην την κατευθυνση. Ενας αριστερος, δεξιος, ακροαριστερος, ακροδεξιος δεν μπορει να ειναι αντικειμενικος σε καμια περιπτωση με κανεναν απο τους αντιπαλους του. Αυτος που εχει ελπιδες αντικειμενικοτητας ειναι ο εκ πεποιθησεως Κεντρωος οπως π.χ ηταν ο Γεωργιος Μαυρος της ΕΔΗΚ..... Το δικο μου πολιτικο μετεριζι το εχω δηλωσει σε αλλα πολλα ποστ οπου περικλιεται ολη η πολιτικη μου σταδιοδρομια απο το 1977 κι εντευθεν. Εν συντομια συνδικαλιζομενος με ''Ρηγας Φερραιος'' και ''ΚΝΕ'' μεχρι το 1982, ΠΑΣΟΚ απο τοτε μεχρι το 1990-91 με ταυτοτητα και συνδικαλιστικη δραση δυστυχως!!! Εκτοτε οπαδος του ΠΑΣΟΚ μεχρι το 2009 κι αφου καταλαβα το ΜΕΓΑ λαθος μου οπαδος αυτουνου που δεν θα φερει την καταστροφη και θα γυρισει την χωρα σε αναπτυξιακη τροχια μετα τον μεγαλο υφαλο που περναμε σημερα.........οποιος και ναναι αυτος. Last edited by GeorgeP; 19-07-2013 at 15:55. |
|
|||
|
|||
![]()
Αγαπητε Γιωργο ,
επειδη θα μπορουσαμε να μιλαμε για μερες σε εναν αεναο κυκλο χωρις ισως αποτελεσμα (καμια φορα δεν ξερεις βεβαια) για αριστερα, δεξια και για το που εχει χαθει η μπαλα με ολες αυτες τις ιδεολογιες απλα θα τελειωσω το θεμα εδω λεγοντας ξεκαθαρα τι πιστευω εγω (ετσι και αλλιως εχουμε βγει off-topic . Η φραση που χρησιμοποιησε (εβαλε στο στομα των αγανακτισμενων , οπως ειναι ολοκληρη η αποστροφη του λογου του ) ο βουλευτης του Συριζα δεν αφορα εμφυλιακη προοτροπη αλλα χαιρετισμος σε συντροφους που λογω της φυσης του αγωνα ειναι δυσκολη η επιβιωση (κατι σε ραντεβου στα θυμαρακια) Η φραση αυτη δε παρολα λαικη και οχι πολιτικη δεν ειναι "αριστερο" εμφυλιακο καλεσμα γιατι αλλιως πως θα εξηγουσες το παρακατω ?! Απόσπασμα:
Τελος σχετικα με τις ταμπελες μιας και δεν θεωρω τον εαυτο μου ουτε δρομο ουτε ταβερνα δεν τις αποδεχομαι αλλα εσυ μπορεις να χρησιμοποιησεις οποια θες, ετσι αλλιως εξω θα πεσεις γιατι ουτε ειχα ουτε εχω εγραφει/χρησιμοποιηθει/ενταχθει σε κανενα κομμα και ουτε εχω γαλουχηθει σε καμια ιδεολογια καθως οι διαθλασεις που προκαλουν οι κοματικοι σωληνες σου διαστρεβλωνουν την οπτικη . Παντως και για να ελαφρυνω λιγο την κατασταση στον λιγο καιρο που σε διαβαζω εδω μεσα εχεις ηδη παραδεχθει οτι εχεις κανει 2 λαθη πρωτο αυτο που εφυγες απο το VF και δευτερο αυτο με το Πασοκ . Μηπως ολη αυτην η επιμονη σου στις σημερινες πολιτικες θα ειναι αυριο το 3 λαθος? Χιουμορ κανω δεν σε κρινω ![]() |
![]() |
|
|