![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Τέλος, αγιάσαμε και το νέο εργαλείο, με Θείο Τσίπουρο !!! Να είμαστε καλά και πάντα όρθιοι,
και να ξανασυναντηθούμε σύντομα ! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έτοιμοι λοιπόν να ανηφορίσουμε για την βόλτα μας για να κάνουμε την βόλτα μας αλλά κυρίως για να συναντήσουμε καλούς φίλους...
Φτάσαμε Πήλιο βράδυ και δυστηχώς δεν καταφέραμε να απολαύσουμε την υπέροχη διαδρομή. Φαγητό... ![]() Το πρωί ξύπνημα και βούρ για παραλία Μυλοποτάμου... ![]() ![]() Κεί απολαύσαμε την υπέροχη θάλασσα αλλά και την παρέα των φίλων που ήρθαν να μας δούν.Πρώτος και καλύτερος ο Αντώνης(το Αstakoudaki) και ο Θάνος(THANOSG) με τον φίλο του Σώτο που ήρθαν να μας δούν. Συνεχίσαμε για φαί ![]() ![]() Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Συνεχίσαμε για καφε στο ωραίο pool-bar 1701 και πήγαμε για χαλάρωμα.... Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
![]()
Το βράδυ Άι Γιάννη και παρέα με την οικογένεια Τσίτσου που περάσαμε ενα υπέροχο βράδυ με φαγητό και αργότερα ποτάκι.
![]() Χρήστο Ειρήνη,Γιώργο σας ευχαριστούμε για την φιλοξενία και για το πλουσιοπάροχο τραπέζι. Γυρίσαμε για ξεκούραση και το επόμενο πρωί ξύπνημα πρωινό και φύγαμε για Νέα Ανχίαλο να συναντήσουμε το υπόλοιπο team....Καφές και μετά μεζεδάκι. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Last edited by MARK; 25-07-2013 at 17:48. |
|
|||
|
|||
![]()
Dream team του τσίπουρου...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά για την φιλοξένια. Ευχαριστούμε Γιώργο και Αντιγόνη που μας ξεσηκώσατε. Και στην επόμενη με καλό φίλοι μου..... |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο βρε παιδιά!
![]() Ωραίες φωτογραφίες, υπέροχες στιγμές, ξεκούραση και καλή παρέα. Τι άλλο να ζητήσει κανείς? Καλά να είμαστε να το ξανακάνουμε! |
![]() |
|
|