![]() |
|
|||||||
| Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Θα συμμετειχες σε μια ομαδικη αγορα BMW για να την κερδι | |||
| Ναι σαφως και θα συμμετειχα.Ωραια σκεψη,γουσταρω! |
|
16 | 44.44% |
| Ειμαι απιφυλακτικος!Θα παρακολουθω και ΙΣΩΣ με βρεις τελικα συμφωνο! |
|
12 | 33.33% |
| Οχι,με την καμμια!Δεν ειμαι συμφωνος σε τετοιο εγχειρημα! |
|
8 | 22.22% |
| Ψήφισαν: 36. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου | |||
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Επειδή ήμουν λιτός στην απάντησή μου σε προηγούμενο "postaρισμα" αναπτύσσω ολίγον τι το σκεπτικό της αντίρρησής μου. 1) Οι ανησυχίες του Αργυρίου με βρίσκουν σύμφωνο. 2) Οι προθέσεις αγαθές αλλά τονίζω αυτό που ΟΛΟΙ γνωρίζουμε " good intentions pave the road to hell ". Εύκολα μπορούμε να παρεξηγηθούμε σαν παρέα κ από φίλους κ από μέλη αλλά κ επισκέπτες. Πραγματικά υπάρχουν φίλοι-συγγενείς-γνωστοί κ άγνωστοι που έχουν ΣΟΒΑΡΑ προβλήματα. Τυγχάνει να είμαι υιός κληρικού κ με μητέρα κοινωνική λειτουργό κ ΚΑΘΕ Κυριακή κάναμε βόλτα (πιτσιρίκια λέμε) σε νοσοκομεία κ ιδρύματα. Μιλάμε για ΠΟΝΟ απερίγραπτο, για οικογενειακές ιστορίες που ο κινηματογράφος ΔΕΝ έχει αποτυπώσει ακόμα στο σελιλόϊντ. ![]() Στο θέμα υγεία που είναι το Ύψιστο αγαθό κάτι θα μπορούσαμε να πράξουμε έστω κ σαν βοήθεια ψυχολογικής υποστήριξης. Ο Πέτρος (peterv) που είναι ειδικευμένος κ επιστημονικά καταρτισμένος θα μπορούσε να μας υποδείξει τρόπους. Φυσικά από τη δική μου τη πλευρά θα μπορούσα να ασχοληθώ με την πνευματική-θεολογική προσέγγιση μιας τέτοιας όμορφης κ ανθρώπινης προσπάθειας. Οι πάσχοντες κ οι συνοδοί τους (που συνήθως είναι συγγενείς) έχουν ανάγκη από μια όμορφη κουβέντα, από χαμόγελο, από συμπόνια ( ΟΧΙ ΟΙΚΤΟ προσοχή).Μην επεκταθώ καταλαβαίνετε. 3) Συμφωνώ Κωνσταντίνε ότι μας ενώνει μια κ κοινή αγάπη Ο ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΜΟΣ κ όχι το άψυχο υλικό "η μοτόρα". ![]() Σε αυτό το πνεύμα εντάσσεται κ ο πρώην αναβάτης κ ο νυν, εντάσσεται κ ο συνεπιβάτης αλλά κ ο φίλος του μοτοσυκλετιστή, εντάσσεται κ αυτός που οδηγεί (το ταπεινό πλην τίμιο "παπί" αλλά κ ο κάτοχος της κορυφαίας BMW που όπως κ να το κάνουμε έχει το..."κύρος" κ το ύφος 115,4 καρδιναλίων ν).Όλοι αυτοί φτιάχνουν μια ομάδα, μια κοινότητα, μια εκκλησία (με την αρχαιοελληνική-θεολογική έννοια) που είναι ΑΝΙΚΗΤΗ. Δεν την κερδίζει ΟΥΤΕ η φυσική φθορά, ΟΥΤΕ ο θάνατος. Γουστέρνεις ( ) αισιοδοξία; Γουστέρνεις να κερδίσουμε την μιζέρια, την κουτοπονηριά κ την μεμψιμοιρία; Φυσικά κ ναι οπότε δίνω μια άλλη εναλλακτική η οποία ΔΕΝ είναι απαραίτητο να είναι κ ΓΙΟΡΤΙΝΗ... ![]() Εκεί αναλαμβάνουν "ομάδες" αλλότριες: ποδοσφαιρικές, επιχειρηματικές, πολιτικές κ.α. "τσίρκουλα"... (Ζητώ συγγνώμη αν έθιξα υπολήψεις κ συνειδήσεις αλλά αυτά σκέφτομαι, αυτά λέω. Ο Θεός να ΜΟΥ βάλει μυαλό.)
|
|
|