![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Έχει ο Θεός!
Μια κοπέλα φέρνει σπίτι το φίλο της να τον γνωρίσει στους γονείς της , μια που αποφάσισαν να παντρευτούν . - Ποια είναι λοιπόν τα σχέδιά σου ; ρώτησε ο πατέρας της κοπέλας . - Έχω πάρει υποτροφία για το Πανεπιστήμιο , απάντησε ο νεαρός . - Υποτροφία …. μμμμμ …. Αξιοθαύμαστο , αλλά πως θα μπορέσεις να παράσχεις στην κόρη μου ένα σπίτι για να ζήσει όπως έχει συνηθίσει ; - Θα μελετήσω σκληρά κι έχει ο Θεός . - Και τι θα κάνεις για να προσφέρεις στην κόρη μου το δαχτυλίδι αρραβώνων που της αξίζει ; - Θα αφοσιωθώ στις σπουδές μου κι έχει ο Θεός . - Και παιδιά ; Πως θα μπορέσεις να συντηρήσεις παιδιά ; - Μην ανησυχείτε κύριε , έχει ο Θεός . Η όλη συζήτηση συνεχίστηκε έτσι και κάθε φορά που ο πατέρας της κοπέλας ρωτούσε κάτι , ο ιδεαλιστής γαμπρός επέμενε ότι έχει ο Θεός . Αργότερα η μητέρα της κοπέλας ρώτησε τον άντρα της : - Πως πήγε η κουβέντα σας ; - Δεν έχει δουλειά , δεν έχει σχέδια για το μέλλον αλλά τουλάχιστον πιστεύει ότι είμαι Θεός . -------------------------------------------------------------------- Η παρθενομπιμπίτσα! Πάει η Παρθενομπιμπίτσα σε ένα πάρτι και η μαμά της λέει: Εντάξει πήγαινε αλλά κάθε 5 λεπτά θέλω να με παίρνεις τηλέφωνο. Εντάξει λέει η παρθενομπιμπίτσα και μόλις φτάνει παίρνει τηλέφωνο στη μαμά της και λέει: «Έλα μαμά η παρθενομπιμπιτσα είμαι, μόλις έφτασα Εντάξει, λέει και η μαμά, αλλά κάθε 5 λεπτά να με παίρνεις τηλέφωνο. Μετά από 5 λεπτά παίρνει τηλέφωνο και λέει: «Έλα μαμά η παρθενομπιμπίτσα είμαι, ο Γιώργος με πήγε στο δωμάτιο του. Εντάξει, λέει η μαμά, αλλά κάθε 5 λεπτά θα με παίρνεις τηλέφωνο. Μετά από 5 λεπτά παίρνει τηλέφωνο και λέει: «Έλα μαμά η παρθενομπιμπίτσα είμαι, ο Γιώργος μου έβγαλε τα ρούχα Εντάξει, λέει η μαμά αλλά κάθε 5 λεπτά θα με παίρνεις τηλέφωνο. Παίρνει τηλέφωνο μετά από 5 ΩΡΕΣ και λέει: «Έλα μαμά η μπιμπίτσα είμαι!» ---------------------------------------------------------------------- Το παιχνίδι στο μπαλκόνι Ο μπαμπάς θέλει να κουτουπώσει την μαμά αλλά θα το καταλάβει ο Κωστάκης. Τι να κάνει λοιπόν σκέφτεται και του έρχεται μια ιδέα. -Κωστάκη θέλεις μια φέτα ψωμί να τη φας στο μπαλκόνι; Όχι…λέει με νεύρα ο Κωστάκης. -Θέλεις μια φρατζόλα και όλο το κουτί να τα φας έξω; Όχι είπα!!Λέει και πάλι.. -Θέλεις να παίξουμε ένα παιχνίδι; Ναι λέει με χαρά…βαρέθηκα να κάθομαι. -Ωραία τότε θα βγεις στο μπαλκόνι και όταν σε ρωτάω τι βλέπεις θα μου απαντάς και εάν είναι αλήθεια θα σου δίνω ένα ευρο. Α-λλά θα σου τα δώσω όλα μαζί στο τέλος Εντάξει μπαμπά. Πάει ο Κωστάκης στο μπαλκόνι και ο μπαμπάς αρχίζει το κουτούπωμα -Κάποια στιγμή τον Ρώτα…τι βλέπεις έξω; Περνά ένα κόκκινο αμάξι μπαμπά. -Μπράβο Κωστάκη μετά θα σου δώσω ένα ευρο. Συνεχίζεται το κουτούπωμα και ξαναρωτά. -Τι βλέπεις έξω; Περνά μια γιαγιά μπαμπά. -Μπράβο Κωστάκη. -Μετά από λίγο …τι βλέπεις έξω; Ο κύριος Γιώργος κουτουπώνει την κύρια Μαρία απέναντι.!! -Τι;Βλέπει τέτοια πράματα το παιδί μου!!Τρέχει έξω ο μπαμπάς,κοιτάει και λέει. -Μα καλά αφού είναι κλειστά τα παράθυρα πως το κατάλαβες; Καλά ρε μπαμπά δεν βλέπεις την Τιτίκα στο μπαλκόνι που τρώει μερέντα! |
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|