![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
...το '89 ησουν 22 χρονων.........και ψηφισες, πες μου οτι ψηφισες ΝΔ και Μητσοτακη να αποθανω τωρα............ Να παραδεχτω οτι πεφτω εξω πολυ ευχαριστως αλλα σε τι? σε αυτο? ''Έτσι, αθροιστικά για την περίοδο Ιανουάριος – Ιούλιος 2013, οι αναγγελίες προσλήψεων ανήλθαν στις 564.573 θέσεις εργασίας, παρουσιάζοντας σε ετήσια βάση αύξηση κατά 14%, και οι αποχωρήσεις έφτασαν τις 472.962, εκ των οποίων οι 321.742 ήταν αποτέλεσμα απολύσεων ή λήξεων συμβάσεων και οι 151.220 οικειοθελείς αποχωρήσεις. Έτσι, το ισοζύγιο των ροών μισθωτής εργασίας του επταμήνου του 2013 είναι θετικό και διαμορφώνεται στις 91.611 νέες θέσεις εργασίας. ....συνιστά μια ενθαρρυντική επίδοση, καθώς είναι σημαντικά υψηλότερο του αντίστοιχου ισοζυγίου του επταμήνου του 2012, που ανήλθε στις 33.440 θέσεις εργασίας, αλλά αποτελεί και την υψηλότερη επίδοση επταμήνου μετά το 2008. τι λαθος εχει αυτο? ου πεφτω εξω? |
|
|||
|
|||
![]()
Αφου ξερεις τι ψηφιζα...πάσο
Παντως δεν ψηφισα ποτε μου ΠΑΣΟΚ.....δεν σου λεω για να σκασεις απο περιεργεια ![]() Εγω θα ξαναποσταρω στο θεμα, οταν εχουμε καινουργια στοιχεια και ελπιζω να ειναι θετικά και να εχεις δικιο.... Μεχρι τοτε εχεις αδικο..... ![]() Τα λεμε |
![]() |
|
|