![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Γιαννη:Απο δικες σου περιγραφες σε προηγουμενο θεμα, μου ανοιξε η ορεξη για Καστορια.
Στρατη:Τουρκια δυστηχως δεν θα πατησω -βλεπεις η συμβια εχει θεμα με το να περασουμε Τουρκια μονοι μας και δεν μπορω να την μεταπεισω με τιποτα,διαφορετικα το ταξιδι για το οποιο θα ρωτουσα θα ηταν για την Πολη-.Οσον αφορα αφορα το σε ποιο λιμανι θα κατεβουμε,αυτο θα ειναι καποιο βορειο (της Θεσσαλονικης μαλλον). Υγ. Ζαμ,αν σας μειναν λεφτα απο το τελευταιο ταξιδι και θες κιαλλο πριν πληθεινετε, ειμαστε ανοιχτοι για παρεα. Last edited by ansakellariou; 09-08-2013 at 16:07. |
|
|||
|
|||
![]()
Μονο μια προειδοποίηση....
ΑΝ το σκεφτεσαι για 15Αυγουστο και τελικα αποφασίσεις για τα μερη μου κανε μου ενα τηλ (ειναι στο προφιλ) για να σου κανονίσω δωμάτιο μιας και η συγκεκριμένη ημν/νια θα ει ΟΛΑ κλειστα στην ευρύτερη περιοχη σε ακτινα 100 χλμ... ![]() Οτι βοηθεια χρειαστείς ΜΗΝ διστάσεις |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
"Τύφλα νάχουν" τα ταξιδιωτικά γραφεία, όταν έχουμε τέτοια διαμάντια στην παρέα μας ... ![]() .
|
|||
|
|||
![]()
Θεσσαλονικη-Πτολεμαιδα-Νυμφαιο-Καστορια.
Καστορια-Νεστοριο-Πευκος-Χρυση-Κονιτσα-Παπιγκο Παπιγκο-Αριστη-Μονοδενδρι-Κηποι-Γιαννενα Γιαννενα-Συρρακο-Καλαρυτες Καλλαρυτες-Χαλικι-Ανθουσα-Χωρια Ασπροποταμου-Ελατη. Ελατη-Χρυσομηλια-Καλαμπακα-Γρεβενα-Θεσσαλονικη Οτι καλυτερο για τον ανδρα ![]() Για τη γυναικα... δεν ξερω!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και απένταρος,τα κανονίζω φίλε Αντώνη...
τέλος Αυγούστου,γεροί να είμαστε.. Μυτιλήνη - Αιβαλί - Σέρρες - Θεσσαλονίκη - Σέρρες - Αλεξανδρούπολη - Αιβαλί - Μυτιλήνη... (πες στην Μάγδα πως η Ελλάδα είναι πιο επικίνδυνη από την Τουρκία..) |
|
|||
|
|||
![]()
Χμμμ! Σκέφτεσαι καθόλου μια εξόρμηση εκτός Ελλάδος? Λέω τώρα εγώ.
Last edited by Al Bandy; 10-08-2013 at 15:25. |
![]() |
|
|