![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
![]() Απόσπασμα:
![]()
![]() Απόσπασμα:
![]()
![]()
εγω το ειπα οτι και να κανουν και αστεγους ακομα να μας αφήσουν το χαμογελο και η σπιθα στο ματι του Ελληνα δεν θα παψει...
αντε καλο βραδυ απο μενα μην σας τα κανω Ζέπελιν καλο σ/κ καλα μπανακι σε ολους καλη δουλεια για αυτους που δουλευουν και παιδια ενας ενας στο Ελ. Βενιζελος... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
![]()
Καλό ξημέρωμα!,
Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
|
|||
![]()
Καλημέρα σε όλους και όλες...!!!
![]() Και να θες να κοιμηθεις η αναμονή του ταξιδιού δεν σε αφήνει, γλυκιά αναμονή... ![]() Φωρτωνουμε σιγα σιγα και βουρ να δούμε φίλους στην Πάτρα...πριν αναχωρησουμε για ανκονα...!!! ΚΑΛΟΎΣ δρόμους σε όλους...!!! Send from my Moto Guzzi Breva ![]() |
|
|||
![]()
καλημερα και καλες βολτες σε ολη την παρεα
![]() ![]() ![]() |
|
|||
![]()
Καλη μερα με ενα friday fact που μολις διαβασα πο το national geographic. ... Τα κουνουπια λεει εχουν 48 δοντια....κ ειναι που πεταει ενα ρημαδιασμενο πανω απο το κεφαλι μου.... :/
*Καλο δρομο να εχετε!!! Κ εγω οποτε ειναι για ταξιδι ποτε δεν καταφερνω να κοιμηθω!!! ![]() sent from the deep ocean.. |
|
|||
![]()
Καλημερα σε ολους
![]() Αναχωρηση για τα Αθανατα Βαλκανικα Βουνα! ![]() |
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
|
|