![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Παιδια μολις γυρισα απο δυο τοπικα βουλκανιζατερ οι οποιοι ηταν απολυτοι οτι το λαστιχο ειναι ακαταλληλο για ταξιδι και δεν πρεπει σε καμια περιπτωση να το ρισκαρω.
Μετα απο επικοινωνια που ειχε ο ενας ο μαστορας με ενα βουλκανιζατερ στο Αργοστολι βρεθηκε ενα anakee σε καλη κατασταση και θα παω σε λιγο να το βαλω. Θεωρω και εγω την συμπεριφορα του metzeler απαραδεκτη . Εχω κανει 20.000 χιλμ. και ειχα σκοπο να τα αλλαξω αμεσως μολις γυρισω , αλλα δεν δικαιολογειται με τιποτα να ανοιξει το λαστιχο σε πεντε μεριες. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Η ενδεδειγμένη επιλογή ...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Με 20000χλμ, τι απαιτήσεις έχεις???? Καλά που υπάρχουν ακόμα και δεν ξεζαντάρισαν...... ![]() ![]() ![]() Είπαμε, να είμαστε λογικοί....
|
|
|
|||
|
|||
|
Εγω κάτω απο 22.000 με 24.000 χλμ, ποτε δεν τα έιχα αλλάξει.
Εγω βέβαια δεν τρέχω και μιλω για τον δικο μου τροπο οδήγησης. Ο φίλος μας δεν ξέρω πως το παει το μηχανάκι, οπότε.... δεν έχω άποψη!!! Τα χλμ που αντέχει το κάθε ελαστικό μεταβάλλονται ανάλογα με τον τροπο οδηγησεως του καθενός. Ας μην βάζουμε όρια λοιπόν !!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Και για να συμπληρώσω με ένα άλλο παράδειγμα:
Τώρα φοράει η μηχανη μου τα pilot road 3. Έχω κάνει με αυτα μέχρι τώρα 36.000 χλμ. Σκοπεύω να τα αλλάξω με τα πρώτα πρωτοβρόχια! Μετα θα του βάλω τα 501-502, όπου απο ότι έχω δει με τα ματια μου, και σύμφωνα πάντα με τον τροπο οδηγησεως μου, θα κρατήσουν πάνω απο 40.000χλμ. Αυτο πιστεύω τουλάχιστον !!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() άντε και για ρεκόρ Γκίνες
|
|
|
|||
|
|||
|
Βρε σεις τι νούμερα είναι αυτά;;;;; Μου φαίνεται ότι
κάτι διάβασα λάθος;;;; 24.000 ή 36.000, εμείς οι ταπεινοί αναβάτες ΓΙΑΤΙ τα αχρηστεύουμε στα 20-22.000 κ με ΣΥΧΝΟ έλεγχο στις πιέσεις;;;; ![]() ![]() ![]() Κάτι κάνουμε λάθος;;;; Για βοηθήστε μας να πετυχαίνουμε τέτοια τρελά νούμερα...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
, μα μάλλον δεν θα πραγματοποιηθεί ποτε !!!Απόσπασμα:
Εάν κάνεις ομαλές επιταχυνσεις, ομαλές επιβραδυνσεις, πας 110 με 120 μέγιστη ταχύτητα, μόνο τρελά δεν είναι αυτα τα νούμερα! Το θέμα είναι ποιος το κάνει αυτο. Να αναφέρω εδω ότι, αυτός είναι ο τρόπος οδηγησεως πολλα χρόνια τώρα, έτσι απολαμβανω και χαιρομαι, και την μοτοσυκλέτα και την διαδρομή μου !Ολα τα αλλα έρχονται μόνα τους !
|
![]() |
|
|