![]() |
|
|||||||
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Οταν μετακομισαμε απο Συρο Πατρα πριν 3 χρονια, μαθημενοι με τον μικροτερο φπα στο νησι κλπ κλπ, πινοντας το καφεδακι μας με 2-2,5 ευρω και γνωριζοντας κ τι θα πει κερασμα μιας κ υπαρχουν κ μαγαζατορες που εκτιμουν την συνεχομενη ή συχνη παρουσια σου στο μαγαζι,μας κακοφανηκε οταν ειδαμε τα εξοδα στην πολη να ανεβαινουν... Ενταξει λεμε, κατι οι βενζινες κατι που ο φπα εκει ηταν κανονικος.... Κ επειδη ειχαμε πολυ καιρο να παμε,κατσαμε μια μερα σε ενα καφε στην Αγ.Νικολαου -προσεξαμε ομως να μην ειναι απο τα "περιφημα" 10 ευρω ο καφες, που ολως παραδοξως ειναι κ παντα γεματα!!! ![]() Παιρνω λοιπον εγω μια πορτικαλαδα κ ο αντρας μου ενα φραπε. Ερχεται η αποδειξη, την κοιταω απο περιεργεια κ μου πεφτει το σαγονι!!!! "9 ευρω και κατι" (δε θυμαμαι ακριβως!) ![]() Και ψαχνω να βρω την καλντερα!!!!!!! Γιατι για να μου τα χρεωνει τοσο,ε τοτε μαλλον ειμαι στη Σαντορινη!!! ![]() Αλλα καλντερα πουθενα.....αντιθετως,πακιστανοι,μαυροι με cd και τσαντες, ρυπανση και μια "βαβουρα" απο τον κοσμο που εμεις ειχαμε ξεσυνηθισει.... Ξανακοιταζω την αποδειξη γιατι δε το πιστευα, περιμεναμε κ μωρο τοτε κ ημασταν οσο να πεις "προσεκτικοι"... Νννναι...τρομαρα μας!!! 4,20 Η ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ ΜΟΥ......Η ΜΠΛΕ!!!!!! Και οπου αλλου κ να πηγαιναμε κατω απο 3,5 το φραπε δεν επεφτε με τιποτα! Ημαρτον δλδ! Κοντα 6 χρονια εφαγα τη ζωη μου στα καφε και ξερω και ποσο κοστιζει ο καφες και τα παγια εξοδα και και και... ε οχι 4,20 η πορτοκαλαδα.....το μπουκαλακι το γυαλινο...!!!!!! Ημαρτον!!! Last edited by Troublemaker; 20-08-2013 at 09:55. |
|
|