|  | 
| 
 | |||||||
|  | 
|  | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Προστασια Αξονα απο Υγρασια; 

Τι πιθανότητες θα είχε να τοποθετηθεί κάτι τέτοιο  (http://www.trustmymechanic.com/parts...er_cv_boot.jpg ) στον άξονα της μηχανής μας σαν αποτελεσματική προστασία από υγρασία ή σκόνη; Με την προϋπόθεση βέβαια ότι χωράει στο συγκεκριμένο σημείο. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Προστασια Αξονα απο Υγρασια; 

Καλή πατέντα αλλά δεν νομίζω να υπάρχει χώρος..   | 
| 

| |||
| 
 | |||

Αν οι φουσκες του ψαλιδιου δεν εχουν σκισίματα η τρυπες και εχει τοποθετηθει η παστα εφαρμογης στα κουμπώματα των φυσουνων σε ψαλιδι-κιβωτιο-διαφορικο, νομιζω πως δεν υπαρχει κανενας λογος περαιτερω προστασίας.     
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Προστασια Αξονα απο Υγρασια; Απόσπασμα: 
   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Προστασια Αξονα απο Υγρασια; Μα έτσι κ αλλιώς από την κλατω μεριά έχει τρύπα και πέρνει νερά!!! Η ποιο καλή λύση είναι ένα καλό καθάρισμα και πασάλιμα με άσπρο γράσο που είναι αδιάβροχο!!! | 
| 

| |||
| 
 | |||

@ Στέφ εγώ πέρα σπ αυτά που είπες βάζω κ λίγο α. γρασσο στις πατουρες της φυσουνας κ είμαι κομπλε  κάθε 10.000 που το ανοίγω κ αλλάζω βαλβολινες το καθαρίζω επιμελώς......   Last edited by xurxes; 30-08-2013 at 21:04. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Προστασια Αξονα απο Υγρασια; Απόσπασμα: 
  + έχω ακούσει ότι καλό είναι τις φούσκες να τις κάνουμε με πινέλο και βαζελίνη!!!Δεν το έχω κάνει ποτέ αλλά λέω για φέτος το χειμώνα!! Κανείς κάτι??? | 
| 

| |||
| 
 | |||

έχω αγοράσει ένα γερμανικό σπρέι που διατηρεί τέτοιου είδους εξαρτήματα.... τα ψεκαζω κ όλα ΟΚ... | 
| 

| |||
| 
 | |||

Αυτό μοιάζει με φούσκα μπιλιοφόρου, οπότε μάλλον δεν παίζει. Λίπανση ανα τακτά χρονικά διαστήματα και θα είσαι οκ. Η επιφανειακή σκουριά, μη σε αγχώνει.   | 
| 

| |||
| 
 | |||

Η τρυπα που εχει απο κατω σφραγιζεται απο την πισω φυσουνα. αν κοιταξεις λιγο καλυτερα θα το διαπιστωσεις. δεν παιρνει νερα μεσα, ουτε ο αξονας ουτε το διαφορικο!     
		 | 
|  | 
| 
 | 
 |