![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
πχ αλλο οδοστρωμα εχω εγω εδω στα βορεια (απο θεμα θερμοκρασιες και συχνοτητα κυκλοφοριας του- ολυσθηρωτητας) απο την Αθηνα-Κρητη κτλ.. οποτε το ΙΔΙΟ λαστιχο να εχει και διαφορετικη συμπεριφορα σε καθε τοπο .. Τα pilot ΕΜΕΝΑ προσωπικα μου ηταν Ε Π Ι Κ Υ Ν Δ Υ Ν Α αλλα δεν μπορω να αποτρεψω καποιον να τα δοκιμασει γιατι αλλοι πινουν νερο στο ονομα τους, εδω ειναι η διαφορα του πως οδηγαει ο καθενας... Το dunlop road smart 2 παλι εχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ κορωνα και πολυ γρηγορη ΑΛΛΑ και αυτα δεν μου εκαναν το κλικ.. ΟΠΟΤΕ το καθε λαστιχο εχει την δικια του φιλοσοφια και ειναι ΠΩΣ θα κατσει στον καθενα μας.. ΕΛΠΙΖΩ απο αυτα που διαβαζεις να μην μπερδευτης περισσοτερο και να επιλεξεις ενα λαστιχο το οποιο πραγματικα θα σου κατσει... Μια σημβουλη μονο αν μου επιτρεπεις...ΑΝ βρεις ενα λαστιχο που θα σου "κατσει" ΜΗΝ ψαχτεις για κατι καλυτερο ,το κανω εδω και αρκετες αλλαγες ελαστικων,εχω μπερδρυτει και σε πληροφορω θα καταληξω σ'αυτο που μου αρεσε απο παλια ... Last edited by jtnakos; 01-09-2013 at 14:05. |
|
|