![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Ξυπνάω νωρίς και παρακολουθώ το υπερθέαμα : ανατολή ηλίου στα βουνά . Το έχετε δει ; ![]() Όλο κέφι ξεκινάω για Μαυρομάτα . Την έχω κάνει πολλές φορές αυτή την διαδρομή αλλά δεν την χορταίνω. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Από Μαυρομάτα συνεχίζω για Βελούχι το οποίο θα διασχίσω από την φανταστική πασοδιαδρομή που ανεβαίνει από βόρεια στο χιονοδρομικό και πέφτει νότια στο Καρπενήσι. Τι τρέχετε στα …Στέλβια στις Άλπεις ; !! ![]() Κανονικά ήθελα να επιστρέψω σήμερα αλλά αποφασίζω ότι χρειάζομαι και άλλη θεραπεία , οπότε θα συνεχίσω για Γραμμένη Οξιά . Μετά το Καρπενήσι στρίβοντας για Δομνίστα υπάρχει δασικός που βγάζει στο Γαρδίκη . Μέσα στη νιρβάνα μου όμως χάνομαι και αρχίζω τις σβούρες στα αδιέξοδα δρομάκια υλοτομίας. Αναγκάζομαι να βγάλω το gps και τελικά βρίσκω το δρόμο που βγάζει Πουγκάκια και έπειτα Γαρδίκη. ![]() Τώρα ανηφορίζω για το καταφύγιο της Οξιάς . Ανατολικά τα Βαρδούσια προσφέρουν υπερθέαμα. ![]() Από το καταφύγιο στρίβω προς τη ¨στέπα¨ τις κορυφογραμμής. ![]() ![]() Ακολουθώ δύσκολο δρόμο ο οποίος θα με βγάλει σε αδιέξοδο . Η χαρά της εξερεύνησης… ![]() Μέσα σε ένα κατάξερο βουνό η λασπολακούβα φάνταζε αθώα αλλά ήταν ύπουλη ! Γλιστράει απίστευτα ούτε να σταθώ δεν μπορώ. Όταν προσπαθώ να την σηκώσω , αντί να σηκωθεί η μηχανή βουλιάζω εγώ στη λάσπη. Άντε τώρα ξεφόρτωμα κλπ. Τα καλά της μοναξιάς… ![]() ![]() Πίσω πάλι και ακολουθώ τον σωστό δρόμο που κατεβάζει στα Λεύκα μέσα από φανταστικά βοσκοτόπια. ![]() Αρχίζει και νυχτώνει . Και πάνω στην ώρα βρίσκω την σουίτα μου … Θέα πέραν πάσης περιγραφής. Στήνω σκηνή στο προαύλιο. Άλλη μια νύχτα περισυλλογής , απόψε θα με νανουρίσουν τα κουδούνια από τα κοπάδια τριγύρω. ![]() ![]() Το πρωί κατηφορίζω νότια για Ναύπακτο . Ωραία διαδρομή για το κλείσιμο του διημέρου . Κάτι κάναμε …. ![]() ![]() ![]() ![]() Σας χαιρετώ σύντροφοι… |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα πατριώτη.
.......ωραία και ουσιαστικά τα κάνεις. |
|
|||
|
|||
![]()
ΦΙΛΕ ΜΠΡΑΒΟ. Μ ΕΦΤΙΑΞΕΣ
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο μας πήρες για λίγο μαζί σου, η διαδρομή υπέροχη η νερολακούβα ξελογιάστρα...
![]() |
![]() |
|
|