![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Φτιαξε την κ μετα παρε κατι αλλο εκτος BMW αν μπορεις,εγω αυτο θα εκανα αλλα δεν βγαινω οικονομικα!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Sent from my Hand using Fingers |
|
|||
|
|||
![]()
Μακαρι να μπορουσα ...το xtz 1200 tenere World Crosser θελω, αλλα καινουριο δεν το φτανω , η μπουμπου μου εχει κοστισει 20.000 μου την ζητανε 12.000 το πολυ... το ΧΤΖ παει στα 16.900 μπαινω μεσα πολυ....να ειναι καλα η BMW που με την αξιοπιστια της μας διωχνει απο πελατες. Τουλαχιστον το xtz μπορει να μην ειναι μ.....ρα αλλα δεν εχει βγαλει ΤΙΠΟΤΑ!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ανταλλάσεις δηλαδή μια μοτό του 2007(που δεν την θέλεις λόγο πολλών βλαβών-αναξιόπιστη) με μια νεότερη (όπως την θέλεις,χωρίς βλάβες-αξιόπιστη) χωρίς επιπλέον χρήματα. Η θεωρητική απαίτηση να δώσεις την μοτό σου 16..000-17.000 ώστε να πάρεις καινούρια μια super tenere είναι προφανώς ανέφικτη...ακούγεται ως δικαιολογία που λές στον εαυτό σου για να συνεχίσει να καβαλά τον έλικα.... δεν πείθει κανέναν άλλον ... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() 1ον την κραταω ακομα ,γιατι δεν μπορω να παρω το ΧΤΖ κ χανωντας 8.000 εκτος αν η BMW η εσυ μου κανετε καποια δωρεα ![]() ![]() ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Σωστα ,αυτο κ εκανα ,μονο που το 2008 η τιμη της παρεμενε ψηλα ,μετα αρχισαν να μαθαινονται τα προβληματα κ η ταχα αξιοπιστια.
|
|
|||
|
|||
![]()
Αρχισα να το σκεφτομαι σοβαρα..αλλα λιγο δυσκολοι καιροι για τετοια
|
![]() |
|
|