![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Κι εγώ πωλητής είμαι ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ασφαλώς κι έτσι πρέπει! Αλλά να ξέρεις ότι θα έχεις όση βοήθεια χρειαστείς, σε κάθε τομέα και από όλες τις απόψεις ![]() Το τηλ είναι στο προφίλ μου και είμαι πάντα διαθέσιμος (08:00-23:59) ![]() ![]() Έχεις κάνει όλη τη σοβαρή δουλειά της προετοιμασίας κι απομένουν κάποιες λεπτομέρειες και φυσικά..... η εκτέλεση ![]() Σ΄αυτήν έχουν μερίδιο ευθύνης όλοι όσοι συμμετέχουν κι αρκεί η ![]() Ο λόγος που τα γράφω είναι ένας και μοναδικός! Να ξαλαφρώσω -αν είναι δυνατόν- τον Πασχάλη έστω κι από 1 γραμμάριο άγχους. Επιπλέον, για όσους έχουν gps garmin (colorado, oregon, zumo , 276, 278, 60, 62) έχω μετατρέψει τα αρχεία των διαδρομών Σαββάτου και Κυριακής σε gdb. Αυτό σημαίνει ότι σας τα στέλνω με mail και τα περνατε με mapsource στις συσκευές σας. Αυτό , αν το κάνουν 5-10 συμμετέχοντες θα ξαλαφρώσει πολύ το άγχος των επικεφαλής και ουραγών, για τυχόν χασίματα. Πασχάλη, αν θες τα στέλνω σε σένα και μοίρασέ τα όπου νομίζεις. Ο Χρήστος που καθόρισες σκούπα ίσως τα έχει από σένα ήδη, αν όχι το κανονίζουμε. |
|
|||
|
|||
![]()
Οπως παει αυτος.....θα βγει απο λελος
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Φίλε μου με τέτοια παρέα ποτέ αυτές οι συναντήσεις δεν γίνονται κάθε μέρα και αθάνατα ελληνικά βουνά |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τα θελω αμεσα!! Αν βρω και πως θα τα βαλω στο 276...σουπερ ![]() Ευχαριστω ιδιαιτερα για την προσφορα βοηθειας ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Ιδια οργια......εισαστε |
|
|||
|
|||
![]()
Στον υπνο σας χαρτες βλεπετε;; καλημερες.... 2 και σημερα!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα,
Παρότι βρίσκομαι σε mode ταξιδιωτικής απόλαυσης, η θέα 50 gs στα ελληνικά βουνά θα μου λείψει.:thumbup: |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχομαι ολοψυχα να το διασκεδασετε και να μας γεμισετε με πολλες φωτο να δουμε τι χασαμε!!!
![]() Δυστυχως παρ ολο που ολα μου τα ΣΚ ειναι κενα, δεν μπορω με τιποτα αυτην την Παρασκευη να λειψω λογω του οτι εχω σοβαρο επαγγελματικο ραντεβου (ενημερωθηκα πριν λιγο). |
![]() |
|
|