GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 11-09-2013, 12:05
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Κατά 43% αυξήθηκαν οι αυτοκτονίες στην Ελλάδα το 2

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από AKIS_21 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ο ασλανης δηλαδη δ πιάνεται μέσα στα ποσοστά σωστά?
Αφού έφυγε απο παθλογικα αιτία.
Ουτε αν σε ένα χωριό απο ντροπη δε λένε οτι αυτοκτόνησε αλλα πέθανε απο παθλογικα αιτία.
Πιστεύω οτι τα αιτία ειναι πολλα για να φτάσει κάποιος σε αυτο το αποτέλεσμα αλλα σίγουρα επηρεάζεται το ποσοστό απο αυτο που ζούμε.
Το κακό ειναι το θύμα να αγαπήσει τον βιάστη του πιστεύω ειμαστε σε καλο δρόμο
Ο Ασλανης δεν εφυγε απο παθολογικα αιτια αλλα αυτοκτονησε.........για οικονομικους λογους. Μαλιστα!!!!
Οπως ειχε δηλωσει πλειστες φορες στην ζωη του με τα οικονομικα δεν τα πηγαινε καλα, ετσι αφησε σε δυο γυναικες τις οποιες γνωρισε τυχαια καπου να τα διαχειριζονται.....(!!!) Αν ειναι ποτε δυνατόν! Αυτος ο ανθρωπος εβγαλε πολλα λεφτα στην ζωη του, εκατομμυρια ευρο, και αυτοκτονησε λογω οικονομικων προβληματων!!!!!
Σε ρωτω, φταιει η κριση για την αυτοκτονια του? ΟΧΙ!!!!!! Ομως κι αυτος ο θανατος απο αυτοκτονια θα περιληφθεί στα στατιστικα νουμερα μετα απο 1-2 χρονια και θα εκμεταλευτει πολιτικα αφου αυτοκτονησε λογω οικονομικων προβληματων αρα λογω κρισης..........

Reply With Quote
Παλιό 11-09-2013, 12:34
JohnGS1100 Ο/Η JohnGS1100 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2012
Περιοχή: Θεσσαλονικη
Μoto: R1100GS

Ρε Γιώργο ξεχνάς ότι την οικονομική κρίση, τις απάτες των τραπεζών και τις φούσκες άλλοι τις δημιούργησαν κ όχι ο απλός κόσμος που λιμοκτονεί κ αυτοκτονεί..
Και ολα αυτά κάτω από τα στραβά μάτια και την εύνοια των διοικούντων πολιτικών που εκλέξαμε εμείς..

Last edited by JohnGS1100; 11-09-2013 at 12:35.
Reply With Quote
Παλιό 11-09-2013, 12:52
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιατί τόσες αυτοκτονίες;
Οι αυτοκτονίες έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο στην Ελλάδα της κρίσης. Είναι όμως τα αίτια μόνο οικονομικά; Ποιός ο ρόλος της μίμησης, της πόλης, του Τύπου; Τι μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε;
..................................................................................................

αντε.......να διαβασουμε και κατι επιπεδου και πολυ κοντα σε αυτα που ειπε ο carduelis
ελπιζω να το διαβασες ολο, εμενα μου πηρε δυο ημερες για να το κατανοησω πληρως και γιαυτο η καθυστερηση της απαντησης, και να σταματησεις να συνδεεις ΟΛΕΣ τις αυτοκτονιες με την οικονομικη κριση, τα μνημονια και τις κυβερνησεις..........
Reply With Quote
Παλιό 11-09-2013, 13:00
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από JohnGS1100 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρε Γιώργο ξεχνάς ότι την οικονομική κρίση, τις απάτες των τραπεζών και τις φούσκες άλλοι τις δημιούργησαν κ όχι ο απλός κόσμος που λιμοκτονεί κ αυτοκτονεί..
Και ολα αυτά κάτω από τα στραβά μάτια και την εύνοια των διοικούντων πολιτικών που εκλέξαμε εμείς..
Γιαννη, ξερεις πολυ καλα τις αποψεις μου πανω σε αυτα τα θεματα.......
οι φουσκες δημιουργηθηκαν ΝΑΙ κι εμεις τις συντηρησαμε και μεγαλωσαμε τρέχοντας προς αυτες και υιοθετοντας τες μεχρι τελευταιου σεντ!!!
Τις τραπεζες ποιος τις εκανε ετσι οπως εγιναν? μονες τους εγιναν? εριξαν το δολωμα και τσιμπησανε οι περισσοτεροι....ποιος τους φταιει? οι τραπεζες?
Αν δεν ειχαμε πεσει με τα μουτρα ουτε φουσκες θα υπηρχαν ουτε και συζητησεις για αυτοκτονιες.
Ειναι πολυ απλο Γιαννη, οτιδηποτε αγοραζεται, αγκαλιαζεται, διακινειται ΣΥΧΝΑ και ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ τοτε ΑΚΡΙΒΑΙΝΕΙ, ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ κι ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ.
στο τελος ειναι θεμα τυχης πως θα καταληξει ο κατοχος του!!!!

η οικονομικη κριση ΔΕΝ φταιει για τις αυτοκτονιες, το μυαλο του καθε ανθρωπου και η ψυχολογια του φταιει..........
Το λεει, μεσω αλλου με υψηλο επιπεδο βεβαια, και ο Μανιακος πιο πανω........

Γιαυτο η εγκρατεια δεν εβλαψε κανεναν, παν μετρον αριστον.
Reply With Quote
Παλιό 11-09-2013, 13:02
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
ελπιζω να το διαβασες ολο, εμενα μου πηρε δυο ημερες για να το κατανοησω πληρως και γιαυτο η καθυστερηση της απαντησης, και να σταματησεις να συνδεεις ΟΛΕΣ τις αυτοκτονιες με την οικονομικη κριση, τα μνημονια και τις κυβερνησεις..........
Αφού εκανες 2 μέρες να το καταλαβεις, ελπιζω να καταλαβες, οτι ολα συνδέονται με ολα.....
Το να μηδενιζουμε τα παντα και να λεμε οτι η οικονομική κατασταση και μονο αυτη, ειναι υπευθυνη για τις αυτοκτονίες, ειναι σαν να λεμε οτι η οιμονομικη καταντια της ελλαδας, δεν παιζει τον ρολο της, σε καποιο ποσοστο αυτοκτονιων

Η υπερβολη......και απο τις δυο αποψεις, ειναι λαθος

Τα λεω σε σενα......που εισαι υπερβολικος στα παντα, αλλα δεν πειραζει
Κατι μενει....ετσι και αλλιως
Reply With Quote
Παλιό 11-09-2013, 13:16
JohnGS1100 Ο/Η JohnGS1100 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2012
Περιοχή: Θεσσαλονικη
Μoto: R1100GS

Απόσπασμα:
Γιαννη, ξερεις πολυ καλα τις αποψεις μου πανω σε αυτα τα θεματα.......
οι φουσκες δημιουργηθηκαν ΝΑΙ κι εμεις τις συντηρησαμε και μεγαλωσαμε τρέχοντας προς αυτες και υιοθετοντας τες μεχρι ..............

Γιαυτο η εγκρατεια δεν εβλαψε κανεναν, παν μετρον αριστον.
Γιώργο είχαμε και έχουμε την ίδια διαφωνία σε όλες μας τις σχετικές συζητήσεις.

Ποιος νομίζεις ότι οφείλει να προστατέψει τον κόσμο ? Οι καθηγητές, δικαστικοί, δημόσιοι λειτουργοί με αξιώματα, κυβερνώντες κλπ. είναι απέξω ? Τότε γιατί τους έχουμε και τους συντηρούμε ?
Θεωρείς ότι κάνουμε πρωταθλητισμό στην κοινωνία και είμαστε όλοι υποχρεωμένοι όλοι να ξέρουμε και να κάνουμε τα πάντα ?
Και την αρχή της συνεργασίας, της ευθύνης και του καταμερισμού μέσα στην κοινωνία και το κράτος την απαξιώνεις με απλά μαθηματικά ? Και σου λέω ότι κάποτε και τα μαθηματικά, απένταντι στους ανθρώπους καταλύονται.
Και τί γίνεται τότε
Με αυτή σου την θεώρηση διαλύεται η έννοια της κοινωνίας και φτάνουμε στην ζούγκλα.. αυτό θέλεις, αυτό πιστεύεις ?

Last edited by JohnGS1100; 11-09-2013 at 13:20.
Reply With Quote
Παλιό 11-09-2013, 14:29
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
Αφού εκανες 2 μέρες να το καταλαβεις, ελπιζω να καταλαβες, οτι ολα συνδέονται με ολα.....
Το να μηδενιζουμε τα παντα και να λεμε οτι η οικονομική κατασταση και μονο αυτη, ειναι υπευθυνη για τις αυτοκτονίες, ειναι σαν να λεμε οτι η οιμονομικη καταντια της ελλαδας, δεν παιζει τον ρολο της, σε καποιο ποσοστο αυτοκτονιων

Η υπερβολη......και απο τις δυο αποψεις, ειναι λαθος

Τα λεω σε σενα......που εισαι υπερβολικος στα παντα, αλλα δεν πειραζει
Κατι μενει....ετσι και αλλιως
Δυστυχως για πολλους φιλους μου κι ευτυχως για αλλους δεν ειμαι επιπολαιος ανθρωπος και παντα μετραω τις κινησεις μου.
Ετσι μου περνει παντα πολυ χρονο να διαβαζω, μελεταω το σωστοτερο, δημοσιευσεις σαν την δικη σου πιο πανω ωστε να εχω πληρη αποψη για το τι λενε ¨η θελουν να μας πουν.
Ετσι δεν πεφτω σε σφαλματα τυπου Ρουαντας και Τανζανιας, χωρες τις απολυτης πειναις και δυστυχιας αλλα οι οποιες, ως εκ θαυματος διαθετουν πιο ευτυχισμενους ανθρωπους απο τους ελληνες συμφωνα με την ερευνα του πανεπιστημιου Κολουμπια που εσυ και παλι δημοσιευσες.

Αν ειδες πουθενα κειμενο μου το οποιο να αναφερει οτι η οικονομικη κριση ειναι παντελως ασχετη με τις αυτοκτονιες να το δημοσιευσεις παρ' αυτα τωρα!!!!!

Αυτο που ΠΑΝΤΑ ειπα και λεω ειναι οτι δεν μπορουν οι αυτοκτονιες να συνδεονται με την κριση ειτε για πολιτικη εκμεταλευση ειτε για καταναλωση μεταξυ των πολιτων.

Αν διαβαζες διεξοδικα την
ανακοινωση μου κι οχι την πρωτη και την τελευταια λεξη μονον θα εβλεπες οτι επικροτω αυτο που σημερα παραδεχεσαι κι εσυ αν και τον Μαιο του '13 στο αλλο σχετικο νημα με τις αυτοκτονιες εγραφες αλλα.......

Εγραφα λοιπον thn 31/05/13 στην ανακοινωση μου:
Απόσπασμα:

................Δεν μπορω να δεχτω οτι η αυξηση των αυτοκτονιων οφειλεται αποκλειστικα και μονον στην κριση διοτι πολυ απλα δεν τεκμηριωνεται απο πουθενα........................
Οπως βλεπεις δεν χρειαζεται ολοκληρη επιστημονικη μελετη τοσο υψηλου επιπεδου για να καταλαβει κανεις τα αυτονοητα.......

Last edited by GeorgeP; 11-09-2013 at 14:34.
Reply With Quote
Παλιό 11-09-2013, 14:39
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από JohnGS1100 Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιώργο είχαμε και έχουμε την ίδια διαφωνία σε όλες μας τις σχετικές συζητήσεις.

Ποιος νομίζεις ότι οφείλει να προστατέψει τον κόσμο ? Οι καθηγητές, δικαστικοί, δημόσιοι λειτουργοί με αξιώματα, κυβερνώντες κλπ. είναι απέξω ? Τότε γιατί τους έχουμε και τους συντηρούμε ?
Θεωρείς ότι κάνουμε πρωταθλητισμό στην κοινωνία και είμαστε όλοι υποχρεωμένοι όλοι να ξέρουμε και να κάνουμε τα πάντα ?
Και την αρχή της συνεργασίας, της ευθύνης και του καταμερισμού μέσα στην κοινωνία και το κράτος την απαξιώνεις με απλά μαθηματικά ? Και σου λέω ότι κάποτε και τα μαθηματικά, απένταντι στους ανθρώπους καταλύονται.
Και τί γίνεται τότε
Με αυτή σου την θεώρηση διαλύεται η έννοια της κοινωνίας και φτάνουμε στην ζούγκλα.. αυτό θέλεις, αυτό πιστεύεις ?
τελειως λαθος αντιληψη για εμενα......

την ευθυνη της προστασιας την εχω πρωτιστως εγω, μετα εγω απεναντι στον διπλανο και παει λεγοντας.
Η Πολιτεια απλως βαζει το πλαισιο που θα κινηθει η κοινωνια δλδ εγω κι εσυ.........
εμεις ολα αυτα τα γραψαμε στα πλαι μας τα παπουτσια και η πολιτεια μας ειπε και μπραβο......

αν εγω δεν καταλαβαινω οτι το δανειο δεν ειναι χαρισμενα λεφτα οταν ερθει η ωρα μπορει να αυτοκτονησω για οικονομικους λογους......δεν μου εφταιγε η Πολιτεια.

Υπευθυνοι ειμαστε εμεις οι ιδιοι για την καταντια μας....τωρα την πληρωνουμε ολοι αλλα συμορφωνομαστε και ολοι..........
Reply With Quote
Παλιό 11-09-2013, 17:45
f1shf1nder33 Ο/Η f1shf1nder33 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Μαρουσι
Μoto: R1150GS

Το πλαίσιο!!!Η πολιτεία!!!Πια πολιτεία και πιο πλαίσιο???Η πολιτεία είμαστε εμείς και πρέπει να κινούμαστε μέσα στο πλαίσιο απ'ότι αντιλαμβάνομαι,γιατί αν εννοούμε Πολιτεία το πολιτικό κατεστημένο των τελευταίων 40 ετών και το πλαίσιο που υποτίθεται ότι έθεσαν τότε μιλάμε ότι δημιούργησαν ένα πλαίσιο για εμάς στο οποίο ουδέποτε θέλησαν να κινηθούμε και έκαναν και τα αδύνατα δυνατά για να στραφούμε αντίθετα και πρώτοι απ'όλους οι ίδιοι βγήκαν από το πλαίσιο και έκλεισαν και την πόρτα και θυμήθηκαν να την ξανανοίξουν όταν το κράτος πτώχευσε!!!Αφού λοιπόν αποφάσισαν να κινηθούν εκτός πλαισίου αρχικά μεταξύ τους, σε σύντομο χρονικό διάστημα με τους πιο κοντινούς ανθρώπους τους και συνεργάτες τους,λίγο αργότερα μια μια μικρή μερίδα τις κοινωνίας αφού είδαν ότι το εκτός πλαισίου- ουσιαστικά- σύστημα λειτουργεί και αφού φαίνεται και ότι είναι εντός στους υπόλοιπους που δεν είχαν ενταχθεί ακόμη το συνέχισαν,τάζοντας,βολεύοντας,διαφθείροντας με αυτόν τον τρόπο όλο και μεγαλύτερα κομμάτια της κοινωνίας,φτάνοντας λοιπόν στο σημείο η διαφθορά να υπάρχει σχεδόν παντού και όλα να λειτουργούν εκτός πλαισίου τελικά.Μόνο κάτω από αυτή την μοναδική συνθήκη δέχομαι το "όλοι μαζί τα φάγαμε"-και όχι και πάλι στην κυριολεξία της φράσης γιατί παρέμειναν και μεγάλα υγιή κομμάτια στην κοινωνία που όμως ήταν αδύνατο να λειτουργήσουν με υγιή τρόπο-που πάλι όμως απορρέει από τις δικές τους πολιτικές πρακτικές για ψήφους,για επανεκλογή,για καρέκλα,για εξουσία.Αφού λοιπόν τα έκαναν όλα σάπια έρχονται οι ίδιοι να "καθαρίσουν"πράγμα που δεν θα γινόταν ΠΟΤΕ αν μπορούσαν να έχουν την δυνατότητα να δανείζονται όπως πριν.Αυτοί επίσης είναι που έφτιαξαν μια κοινωνία της ευκολίας,της καλοπέρασης, του καταναλωτισμού,του βολέματος,της μίζας,του λαδώματος και άλλων τέτοιων εντός πλαισίου πρακτικών.Μια κοινωνία που εκπορεύθηκε και στο τέλος εκπορ(ν)εύθηκε από τέτοιους τύπους και τα ομοιώματα τους που διάβρωσαν τα πάντα ,τι συμπτώματα περιμένουμε να έχει???Οι αυτοκτονίες μπορεί να μην έχουν καμία σχέση με την οικονομική κρίση αλλά μπορεί να έχουν και άμεση. Αν λοιπόν δεν θέλουμε να χρησιμοποιούνται οι αυτοκτονίες σαν εργαλείο πολιτικό καλό θα είναι να μην χρησιμοποιούμε το "όλα καλά" σαν αντίλογο γιατί δεν πείθει επίσης!!!
Reply With Quote
Παλιό 11-09-2013, 18:12
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από f1shf1nder33 Εμφάνιση μηνυμάτων
Το πλαίσιο!!!Η πολιτεία!!!Πια πολιτεία και πιο πλαίσιο???Η πολιτεία είμαστε εμείς και πρέπει να κινούμαστε μέσα στο πλαίσιο απ'ότι αντιλαμβάνομαι,γιατί αν εννοούμε Πολιτεία το πολιτικό κατεστημένο των τελευταίων 40 ετών και το πλαίσιο που υποτίθεται ότι έθεσαν τότε μιλάμε ότι δημιούργησαν ένα πλαίσιο για εμάς στο οποίο ουδέποτε θέλησαν να κινηθούμε και έκαναν και τα αδύνατα δυνατά για να στραφούμε αντίθετα και πρώτοι απ'όλους οι ίδιοι βγήκαν από το πλαίσιο και έκλεισαν και την πόρτα και θυμήθηκαν να την ξανανοίξουν όταν το κράτος πτώχευσε!!!Αφού λοιπόν αποφάσισαν να κινηθούν εκτός πλαισίου αρχικά μεταξύ τους, σε σύντομο χρονικό διάστημα με τους πιο κοντινούς ανθρώπους τους και συνεργάτες τους,λίγο αργότερα μια μια μικρή μερίδα τις κοινωνίας αφού είδαν ότι το εκτός πλαισίου- ουσιαστικά- σύστημα λειτουργεί και αφού φαίνεται και ότι είναι εντός στους υπόλοιπους που δεν είχαν ενταχθεί ακόμη το συνέχισαν,τάζοντας,βολεύοντας,διαφθείροντας με αυτόν τον τρόπο όλο και μεγαλύτερα κομμάτια της κοινωνίας,φτάνοντας λοιπόν στο σημείο η διαφθορά να υπάρχει σχεδόν παντού και όλα να λειτουργούν εκτός πλαισίου τελικά.Μόνο κάτω από αυτή την μοναδική συνθήκη δέχομαι το "όλοι μαζί τα φάγαμε"-και όχι και πάλι στην κυριολεξία της φράσης γιατί παρέμειναν και μεγάλα υγιή κομμάτια στην κοινωνία που όμως ήταν αδύνατο να λειτουργήσουν με υγιή τρόπο-που πάλι όμως απορρέει από τις δικές τους πολιτικές πρακτικές για ψήφους,για επανεκλογή,για καρέκλα,για εξουσία.Αφού λοιπόν τα έκαναν όλα σάπια έρχονται οι ίδιοι να "καθαρίσουν"πράγμα που δεν θα γινόταν ΠΟΤΕ αν μπορούσαν να έχουν την δυνατότητα να δανείζονται όπως πριν.Αυτοί επίσης είναι που έφτιαξαν μια κοινωνία της ευκολίας,της καλοπέρασης, του καταναλωτισμού,του βολέματος,της μίζας,του λαδώματος και άλλων τέτοιων εντός πλαισίου πρακτικών.Μια κοινωνία που εκπορεύθηκε και στο τέλος εκπορ(ν)εύθηκε από τέτοιους τύπους και τα ομοιώματα τους που διάβρωσαν τα πάντα ,τι συμπτώματα περιμένουμε να έχει???Οι αυτοκτονίες μπορεί να μην έχουν καμία σχέση με την οικονομική κρίση αλλά μπορεί να έχουν και άμεση. Αν λοιπόν δεν θέλουμε να χρησιμοποιούνται οι αυτοκτονίες σαν εργαλείο πολιτικό καλό θα είναι να μην χρησιμοποιούμε το "όλα καλά" σαν αντίλογο γιατί δεν πείθει επίσης!!!
Αρχιζουμε κι εμπεδωνουμε επιτελους αληθειες οπως το ''ολοι μαζι τα φαγαμε'' οι οποιες πριν ηταν απαγορευεμενες και σαν σκεψη.
Η συνθηκη την οποια αποδεχεσαι για να δεχτεις το ''μαζι τα φαγαμε '' ειναι απολυτως σωστή, ετσι ακριβως εγιναν τα πραγματα
Οι σκεψεις σου, που δινεις σε ολο το κειμενο, για να εξηγησεις πως λειτουργουσε η πολιτεια και τα παλαισια της επι 40 χρονια ειναι απολυτως σωστα........και αυτα τα στοιχεια τωρα αρχιζουμε και τα καταλαβαινουμε διοτι και αυτες οι σωστες παραδοχες που αναφερεις ηταν επισης απαγορευμενες σαν σκεψη. Μεχρι χθες αλλα και σημερα σε λιγοτερη ομως εκταση κανουμε οτι ειναι δυνατον για να βλαψουμε την κυβερνηση αγνοωντας οτι αν βλαφθεί τα πρωτα θυματα θα ειμαστε και παλι εμεις. Γιατι? διοτι ακουμε αυτους που δεν θελουν να δουν οτι αυτο που γινοταν επι 40 χρονια ηταν σοβαρα αρρωστο.
Σε ολα, παραδοξως, συμφωνουμε...κι εγω δεν εχω γυρισει την πλωρη μου ουτε μοιρα απο οτι ελεγα χθες και προχθες.

Μια μικρη ενσταση εχω μονον στην τελευταια φραση σου και θα πρεπει νομιζω να την δεχτείς, ειπε ποτε κανεις οτι ''ολα ειναι καλα''? Αν αναφερεσαι σε εμενα ξαναδες τα γραφομενα μου, ΠΟΥΘΕΝΑ δεν εχω πει ''ΟΛΑ ΚΑΛΑ'', μονον ενας βλακας θα πιστευε κατι τετοιο κι εγω βλακας δεν ειμαι.
Παντου και παντοτε σε ολα τα γραπτα το γραφω απευθειας ¨η το εννοω, οτι δηλαδη ''ολα καλα για μενα αφου δεν μου εχει πει/προτινει κατι πειστικα καλυτερο καποιος αλλος''.
Οπως καταλαβαινεις δεν μπορω να πιστεψω κανεναν που μου υποσχεται οτι θα τα κανει ολα οπως πριν καταργωντας τα μνημονια και κυρησσοντας παυση πληρωμων ειτε προς τους δανειστες ειτε και σε εμας μετα τους δανειστες αφου λεφτα δεν θα εχει ουτε για μαρουλια.
Αυτα πειθουν τους κοσμημενους καταληλα κι αναφερω παραπανω και στους οποιους δεν ανηκω........φυσικα!

Last edited by GeorgeP; 11-09-2013 at 18:15.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης