12-09-2013, 17:16
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: R1200gs αξονας μεταδοσης
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από commander
[CENTER][B]δεν ξερω του καθε ενος το τροπο που οδηγεί.......Στο ενεργητικο μου σαν ιδιοκτητης βαρεων οχηματων εχω δει ουκ ο λιγους σιδεροφαγους........δεν υπαρχει σε αυτα τα πραματα χρονικο οριο. ......και οταν βλέπεις οτι το οχημα που καβαλας και σε παει στη δουλεια η σε παει βολτα η οτι αλλο θες βαλε,σε εχει τρελάνει στις ζημιες το πουλας γιατι βλεπεις οτι ειναι ζημια για την τσεπη σου και δεν μπαινεις σε ενα καφενε και λες δεν το θελω το μπου......λο αλλα δεν μπορώ να το πουλησω που για μενα ειναι λιαν επιεικώς. ".τελιτσες πολλες τελιτσες"................αυτα φιλε γιωργο απο μενα .....
|
Aν διαβασεις τις παραθεσεις μου πιο πανω θα διαπιστωσεις οτι ΟΛΟΙ οι παθοντες αναφερουν νορμαλ και χωρις ακροτητες οδηγηση. ΠΡΕΠΕΙ να τους πιστεψουμε διοτι δεν εχουμε ιδιαν αποψη.........
Εισαι επαγγελματιας, σχετικος σε καποιο ποσοστο με τα σιδερα, πες μου σε παρακαλω ειναι δυνατον να χαλασει αξονας τελικης μεταδοσης, ρουλεμαν, ρουλεμαν γωνιακης κ.λ.π. στα 20,30 40,000κμ ΧΩΡΙΣ (το τονιζω) εξωτερικο παραγοντα π.χ νερο, υγρασια, ελειψη λιπανσης κ.α.? σε ρωτω!!!!!! κι αν ναι, λογω αστοχιας (απιθανο) ποσο συχνα??
Αν ηταν ετσι φιλε Θεολογε τα αεροπλανα θα επεφταν για πλακα, ενα 737-400 σε καθε κινητηρα εχει καμια 300αρια ρουλεμαν......εμποριου ρουλεμαν για να εξηγουμαστε........απο τα 6204 που φοραει ο μπροστινος τροχος του βαραντερο διαθετυν καμια 50αρια....
Επισης οπως εγραψα και πιο πανω δεν θελω να θιξω κανεναν και καμια μαρκα, απλα ειπα την αποψη μου ως προς τις προφυλαξεις που ΘΑ μπορουσαν να παρουν οι κατοχοι των GS στα θεματα αξονα........αυτο και τιποτε αλλο.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από commander
Υ.Σ δεν υπαρχει ειδος μομφης προς το προσωπο σου......
|
αυτο τωρα τι το ηθελες Θεολογε? υπηρχε ποτε περιπτωση να παρεξηγησω το ΔΙΚΟ σου γραπτο?
Εσυ μιλας σαν ανθρωπος και συζητας δεν βαζεις επιθετα και δεν λες παιδιαστικες αρλουμπες περι ''καλυτερων μηχανικων BMW, Honda, mercedes και δεν ξερω κι εγω τι αλλο''? ..........εχεις αρκετες γνωσεις για να πεταξεις τετοια λαλακια.
Last edited by GeorgeP; 12-09-2013 at 17:20.
|