![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Αρκετά έπαιξες με το Vmax
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Πλάκα , πλάκα μη βάζετε τέτοια χλμ οι "τσιπαρισμένοι", γιατί δε θα αργήσουν να σας την πέσουν "οι μωρές παρθένες" που την 'επεσαν στο άλλο με το Μιμίκο και το ΚΤΜ με τα 271χαω
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μια που σε πλήρωσε αρχικά ο "τσιπαρισμένος" και μετά του κάνεις τα κέφια ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Ξέχασες τα λάδια lidl ![]() ![]() Σου χω 10/60 φουλ συνθετικό δώρο αν μου φέρεις το πειραματόζωο για δοκιμές μέχρι να το κάνουμε να καίει 3,5 λ/100 km.. Μετά θα γραφτείς σε παπακι club και θα πας κόντρα στις καταναλώσεις
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Μακαρι να ηταν ολες οι αντιπροσωπειες σαν και εσενα...Σκεφτομαι να σε φερω το υπηρεσιακο το vstorm.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν αντιλέγω, πέρα από τις μλκες που λέει στα πολιτικά θέματα ο georgeP είναι κανόνας σε ότι λέει στα τεχνικά θέματα..
Επιμένω όμως, να στο κάνω να καίει ελάχιστα και για προστασία να του βάλουμε τα φουλ γαλλικά συνθετικά, αντέχουν 15.000 χιλ, τζάμπαμαν και στην τιμή και στα χιλιόμετρα και στην κατανάλωση μπενζίνας, το πείραμα συνεχίζεται... |
|
|
|||
|
|||
|
Ρε φούστη......
Με τρώει ο κ@λος μου.... τέλειωσε και το fenistil..... ta 2010+ έχουν καλή χαρτογράφηση... τα παλιά τα είχα για την πλάκα μου , τα έπαιζα με τις βαλίτσες... τώρα το Άργος πάει 250+ κοντέρ (αν έγραφε... ), οι Θρακομακεδώνες πάνε 240 (αν έγραφε... ), αμα ανέβω Θεσ/νίκη θα με τσιμπάνε για πλάκα οι "Ζητάδες", που εδώ τους την κοπανάω....![]()
|
![]() |
|
|