![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Για σενα αξια εχει το χρημα, η GS και τα υλικα αγαθα............αναξια πραγματα δηλαδη. Ναι μιλαμε για μια δολοφονια, οπως και τοσες αλλες δολοφονιες, οπου η αστυνομια εκανε το καθηκον της στο ακεραιο....... Βεβαιως εχει σημασια ποιος θα μαζεψει τον κοσμο διοτι απο αυτον που τον μαζευει εξαρταται η προσελευση του......... Αν λοιπον μιλαμε για ΑΝΤΑΡΣΥΑ μιλαμε για ακρα αριστερα.......δλδ την αντιθετη μερια της ακρας δεξιας (λεγε με ΧΑ) δλδ τρεις και ο κουκος στην αντιφασιστικη δαδηλωση....... Εγω Κωστα μου ειμαι ξυπνιος ¨η μαλλον ξυπνησα αποτομα, εσυ θα ητο καλο να ξε-ξυπνησεις διοτι ακομα ζεις στα χρονια του ΠΑΣΟΚ που ποτε δεν ψηφισες αλλα παντα ακολουθουσες αφου εδραττες τα απλοχερα μοιρασμενα μπικικινια του. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
νουμερο....ε νουμερο |
|
|||
|
|||
![]()
Πληρης εκτροπη.......ΑΝΤΑΡΣΥΑ ονομα και πραμα!
Δεν πειραζει....... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Η ύπαρξη της Χρυσής Αυγής και κάθε ακραίας ιδεολογίας απλώς δείχνει την ανυπαρξία του κράτους. Πολλές δεκαετίες πριν αφήσαμε τα κόμματα να καταστρέψουν οχι μόνο το κράτος αλλά και τις αξίες του Έλληνα (δικαιοσύνη, αξιοκρατία, παιδεία, νοιάξιμο για τον διπλανό κοκ). Το οικονομικό πρόβλημα και τα μνημόνια θα τα ξεπεράσουμε έστω και δύσκολα, αλλά αν δεν ξαναποκτήσουμε παιδεία και αξίες σαν κοινωνία θα πάθουμε πάλι τα ίδια. Ας βάλει ο καθένας μας ένα χέρι να γίνει καλύτερος στη δουλειά, στην παρέα, στο σπίτι του και τα εκτρώματα θα ξαναμπούνε στην τρύπα τους αργά ή γρήγορα. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Καλά παππούλη, ξέρουμε πως στον καιρό σου, ο κόσμος ήταν όμορφος και δέναν τα σκυλιά με τα λουκάνικα. Μετά ήρθαν ξαφνικά από τον Άρη τα νεφελίμ, μεταμορφώθηκαν σε πολιτικούς και μας αλλοτρίωσαν με σκοπό να μας απαλλοτριώσουν τα εκτός σχεδίου και να τα δώσουν στο ξανθό γένος που θα μας σώσει!!!! Σε ποιά δεκαετία πάνω κάτω έγινε αυτό;;; Πότε ο Έλληνας είχε όλα αυτά που λες και πότε τα 'χασε;;;; Οι Εβραίοι συμμετείχαν στην αρπαγή ή τους είχε ήδη κατατροπώσει ο καζαντζίδης με τον πρέκα και τον κατσαριδιάρη?!!?!?!? Α, ξέχασα... σηκωθείτε από τους καναπέδες!!!!!! Εγώ πάντως για να κάτσω μισή ώρα το μήνα στον καναπέ μου, βάζω "μέσον"!!!! Last edited by yannis; 18-09-2013 at 16:23. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Στα δικά μου μάτια το κράτος (αυτό που ποτέ δεν στήσαμε σωστά όπως οι υπόλοιποι ευρωπαίοι) είχε και έχει τις μεγαλύτερες ευθύνες για όλα, και για τη χρεωκοπία και για το ότι δεν έφτιαξε καλύτερους πολίτες διαχρονικά. Τα ίδια θα τα ξαναζήσουνε οι επόμενες γενιές αν δεν επενδύσουν στην παιδεία (προφανώς δεν αναφέρομαι μόνο στη μόρφωση) και απλώς περιοριστούν στην οικονομική διαχείρηση του πράγματος. Η προσωπική ευθύνη του καθενός μας είναι να είναι "καλύτερος" μέχρι εκεί που φθάνει. Εγώ καλού κακού πάντως παρακολουθώ Λιακόπουλο και τα Νεφελίμ, τις νεότερες προφητείες του γέροντα Παίσιου περί Συρίας και Gsforum για τα υπόλοιπα. Ποτέ δεν ξέρεις από που θα προκύψει η λύση! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
χμμμ δυσκολο και κακο θεμα ανοιξατε.
Για εμενα ΚΑΚΟΣ και το ανοιξε οποιος το ανοιξε... ειμαι σιγουρος οτι στο τελος θα πεσουν χοντρα μπινελικια...βεβαια το επιπεδο σε αυτο το φορουμ ειναι πολυ υψηλο και ελπιζω να πεσω εξω. Παντα μεσα απο αυτα τα χοντρα θεματα,αργα αλλα σταθερα πεφτουν οι μασκες...ξερετε ποιος ειναι ποιος...τι ρολο βαραει κλπ. Στην Ελλαδιτσα που την οδηγησαν σε αυτο το χαλι οι ΠΛΟΥΣΙΟΙ της και μονο,οι καραμελες ειναι πολλες και μεγαλες. Σιγα σιγα λυωνουν βεβαια και αυτο ειναι καλο. Το ``οι πλουσιοι της και μονο ``δεν ειναι μια αριστερη σοφια αλλα ειναι η αληθεια. Αυτοι φουσκωσαν τα παντα,αυτοι ανεβοκατεβαζουν κυβερνησεις με τα καναλια τους και της εφημεριδες τους,αυτοι στηνουν εκλογες και γκαλοπ,αυτοι κατα κλεψανε τα παντα. Κανενας μικρομεσαιος δεν ειχε οφελος απο ολες αυτες τις ρεμουλες.ΠΑΝΤΑ και ΜΟΝΟ οι μαγκες που τα μαζευουν. Οι μαγκες με τις επαυλεις,με τα γυαλιστερα πανακριβα τουτου και τις διπλες μοτοσυκλετες μπρος πισω για συνοδεια,και βεβαια τα τσιρακια τους οι πολιτικοι. Ευθυνη εχουν ΟΛΟΙ οι πολιτικοι ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ.Ουτε ενα δεν βγαζω εκτος.Καποιοι εκανα ρεμουλες,καποιοι τους καλυπταν και καποιοι ηξεραν και δεν μιλαγαν.Αρα ειναι ολοι μεσα.Το ιδιο και τα τσιρακια των τσιρακιων οι δημοσιογραφοι. Εκαναν λοιπον αυτοι οι ανθρωποι,που ολοι μαζι το 10% του ελληνικου πλυθησμου δεν το φτανουν,μια τεραστια φουσκα που την εσκασαν στα μουτρα του υπολοιπου 90%. Ποιος τους τιμωρησε??? ΚΑΝΕΝΑΣ. Ποιος τιμωρηθηκε?? ΚΑΝΕΝΑΣ(ελα τωρα μην ακουω για τον Ακη...ελεος) Ο αμορφωτος και απαιδευτος ελληνας τι σκεφτηκε λοιπον... αφου αυτοι μας δουλευουν να τους κανω και εγω πλακα.Προσοχη αυτο το σκεπτικο υπαρχει μονο και μονο γιατι δεν αφηνει αυτη η κλικα να βγει μπροστα ενας αξιος ανθρωπος.Οποτε και ηγετης γιοκ.... Εκανε λοιπον πλακα και ψηφισε τα ρεμαλια με τα μαυρα...τους βοηθους των γεροντων... Βεβαια για να κανεις πλακα με την χρυση αυγη μια μικρη δοση των χαρακτηριστικων του φασιστα την εχεις μεσα σου.Σε αυτο ειμαι απολυτος.. Οποτε η θα εισαι κρυφο ναζιστης Η χουντικος Η Βασιλικος(μια απο τα ιδια δηλαδη) Η θα εχεις ξενοφοβια Η βλακας και αμορφωτος(αυτα τα δυο πανε μαζι). Οσοι εχετε ψηφισει χρυση αυγη αυτα ειναι καπου βαθεια μεσα σας χωμενα.Ισως τοσο βαθεια που και οι ιδιοι δεν το ξερετε. Α και μην ακουσω οτι ΟΛΟΙ εμεις που ψηφισαμε τους αχρηστους τΟυ ΠΑΣΟΚ(εδω ειμαι εγω..ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ) και της Νδ ειμαστε υπευθηνοι για το κακο της Ελλαδος οποτε γιατι μιλαμε.... Ναι ειμαστε υπευθηναοι ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ για αυτο,αλλα προσοχη...εγω ψηφιζοντας την πρασινη απατεωνια,δεν ψηφισα αυτο που εκαναν...με πουλησαν,με δουλεψαν ,μου ειπαν ψεματα και εκαναν αλλα.... εσεις ΞΕΡΑΤΕ τι ψηφιζατε... Ψηφιζατε τραμπουκους ναζιστες,δολοφονους,ηλιθιους ανεγκεφαλους ανθρωπους.Το ξερατε...απο τοτε ντε που εδειραν τον ΕΛΛΗΝΑ πατερα μπροστα στα ματια του 3χρονου παιδιου του,που ηθελε να το βαλει να κανει κουνια στην πλατεια του Αγ. Παντελεημονα... και οι βοηθοι γεροντων του το απαγορεψαν ...και επειτα απο επιμονη του των εδειραν....θυμαστε? ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ...αρα εισατε και εσεις μικροι συνενοχοι για την πολιτικη δολοφονια του παλικαριου. Πολιτικη δολοφονια λεγετε γιατι το παλικαρι το εφαγαν μονο και μονο γιατι ηταν Ανταρσυα.Τωρα τι δηλαδη....20 μαρτυρες λενε βλακειες και εμεις ξερουμε τι εγινε???η μηπως και οι αστυνομικοι(αλλη λεξη ταιριαζει εδω για τους συγκεκριμενους...)ηρθαν μετα και δεν ηταν εκει... στημενος και ο κοσμος που τους ειδε...ΟΛΟΙ??!! ...τι κερδος εχουν να πανε κοντρα στην αστυνομια μας??Τι εγινε λεει φοβηθηκαν ??? ηταν πολλοι?? ΜΠΑ οπλα δεν ειχαν για εκφοβισμο??? για το παλικαρακι στα εξαρχεια ειχαν εεεε??? Οποτε μαλον και η αστυνομια φοραει μαυρα?Πολλα λαθη της Αστυνομιας οπου ειναι μπλεγμενη η Χρυση Αυγη... Παντα υπηρχατε τριγυρω...παντα χωμενοι σε λακους..παντα ντρεποσασταν..αλλα τα ρεμαλια(το 10% που λεγαμε ντεε) σας εκαναν μαγκες....σας εδωσαν λαο διπλα σας...σας εκαναν κομμα και ..ΤΣΟΥΠ!! βγηκατε στην επιφανεια. Αν δεν κανατε τρομαχτικα ακραια πραγματα δεν με πειραζε να εισασταν τριγυρω...οι γραφικοι παντα διασκεδαζουν τον κοσμο.Δυστυχως ομως κανετε..... Ελπιζω να τρομαξαν οι μικρο-ψευτο-φασιστες που σας ψηφισαν(βλεπετε με τα χαστουκια στην Κανελλη γελαγαν...δεν καταλαβεναν την συνεχεια οι ανοητοι)και να μην το ξανακανουν. Ελπιζω γρηγορα να γυρισετε στις μαυρες τρυπες σας και αυτη την φορα να χωθειτε πολυ πιο βαθεια. Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΕ ΚΩΜΑ_________ |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κατα τα αλλα, σε αυτο το ποστ σου λες οτι λεω τοσο καιρο, δικαιοσυνη, παιδεια, αξιοκρατια........λες τοσο ευστοχα ''Ας βάλει ο καθένας μας ένα χέρι να γίνει καλύτερος στη δουλειά, στην παρέα, στο σπίτι του και τα εκτρώματα θα ξαναμπούνε στην τρύπα τους αργά ή γρήγορα.''......... τι καλυτερο απο αυτο Νοτη μου? Κι εκει ειναι που βερινιαζω τοσο πολυ, διοτι ουτε καν σκεπτονται τιποτε απο την προτροπη σου, τα θελουν ολα ετοιμα στο πιατο οπως τοτε, σε εκεινο το παρελθον που πληρωνουμε σημερα και που ανεδειξε τα εκτρωματα.......να μην αλλαξει τιποτε ουτε σε εμας ουτε στο κρατος.....μονο που η κοτα με τα χρυσα αυγα πεθανε πια. Διαφωνω μαζι σου στο ''Η ύπαρξη της Χρυσής Αυγής και κάθε ακραίας ιδεολογίας απλώς δείχνει την ανυπαρξία του κράτους.'' ....και στην Γερμανια που οι Ναζι σκοτωνουν και καινε αλλοδαπους?στην Γαλλια που το κομμα του Λεπεν γνωριζει πρωτογνωρη ανοδο? 18% πηρε στις εκλογες του 2012 και σημερα το 34% των Γαλλων δηλωνουν ''κοντα στις ιδεες της Μαρι Λεπεν''. Εκει δεν υπαρχει κρατος? Αμφιβαλλω. Last edited by GeorgeP; 18-09-2013 at 16:44. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Στην Ελλαδα ομως, στην ανυπαρξια του κρατους βρηκε ερεισμα η χρυση αυγη.... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
θα σου θυμισω την ΕΠΕΝ (Εθνικη Πολιτικη Ενωσις), με ετος ιδρυσης το 1984 κι εκπροσωπηση στο ευρωκοινοβουλιο με προεδρο τον ''αειμνηστο'' δικτατορα Γ.Παπαδοπουλο και τον Ν.Μιχαλολιακο της Χ.Α. προεδρο της Νεολαιας ΕΠΕΝ. Το 1984 δεν υπηρξε πολιτικη κριση, ουτε οικονομικη κριση, το αντιθετο μαλιστα.....κι ομως η ΕΠΕΝ υπηρξε και μεγαλωσε σχετικα μεχρι που διαλυθηκε το 1995 και την θεση της πηρε η Χ.Α.!!!! |
![]() |
|
|