GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 18-09-2013, 14:19
yannis Ο/Η yannis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Κερατσίνι Far-west
Μoto: F 800 GS._ Αα, ξέχασα. BMW !!!!!
Προεπιλογή Απάντηση: Η Ελλαδα ανεβαινει.......οσο κι αν δεν το βλεπουν καποιοι

Αγαπητέ Γιώργο, παρ' ότι υποστηρίζω πως κάθε άποψη, ιδέα, θεωρία κλπ πρέπει να είναι πάντα υπό αμφισβήτηση και να μην μένουμε δογματικά κολλημένοι σε ότι ίσως κάποτε πιστέψαμε... να σου πω την αλήθεια ψιλοζαλίστηκα!!!!!!
Ούτε εκκρεμές δεν πηδάεi τόσο γρήγορα από τον ΑΓΠ στον ΚΚ και από τον ΓΑΠ στον Τζήμερο!!!!! Δεν λέω για τον "φτου-φτου σκόρδα" που κατέληξες γιατί δεν έχω μαζί μου το φυλαχτό με το καθρεφτάκι, τις χάντρες και τον αγιασμό!!!!!!
Σε παρακαλώ να μην ανοίξουμε "νέο γύρο συνομιλιών", απλώς σκέψου πως αν έτσι εύκολα και συχνά ανακαλύπτεις την αλήθεια, ίσως τον άλλο μήνα βρείς κάτι άλλο. Καταλαβαίνω πως η απάντηση σου θα είναι "δεν κωλώνω να ακολουθήσω ότι κάθε φορά πιστεύω" και μπράβο σου σε αυτό, όμως οι τόσο συχνές μετατοπίσεις δεν προϊδεάζουν σε ώριμη σκέψη, αλλά σε παρορμητική.
Το σχόλιο δεν έχει στόχο να νουθετήσει εσένα ή κάποιον άλλον. Θα ήταν αστείο να ήθελα κάτι τέτοιο!!!
Όμως μάλλον ζημιά γίνεται στο ζητούμενο, που είναι η "εύρεση του καλύτερου μονοπατιού", όταν κάποιος υποστηρίζει με ένταση και φανατισμό κάθε βδομάδα και κάτι άλλο.
Πάντα φιλικά και πάντα με εκτίμηση.

Last edited by yannis; 18-09-2013 at 14:42. Λόγος: "εύρεση του μονοπατιού με τα λιγότερα αγκάθια" θα ήταν σωστότερο!!!!
Reply With Quote
Παλιό 18-09-2013, 14:50
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vpentza Εμφάνιση μηνυμάτων
υπάρχει λόγος να με φυτιλιάζεις ?
τί σημαίνει "....άλλα λόγια να αγαπιόμαστε....αναμενόμενο " ???
συγκεντρώσου και περιόρισε τη διασπορά της χολής σου σε όσους ακόμα στο επιτρέπουν, εγώ ΔΕΝ.....
αν αντέχεις αντικειμενική κριτική των πεπραγμένων, εδώ είμαστε να το κουβεντιάσουμε χωρίς να πρέπει να συγκρίνουμε πάλι ποιός την έχει μεγαλύτερη......μέχρι τότε να απέχεις από προσβλητικά σχόλια απέναντί μου....
Με αλλα λογια να αγαπιομαστε.........επαναλαμβανω!!!!
επιτρεπεις δεν επιτρεπεις οσο θα γραφεις ανακριβειες θα με βρισκεις μπροστα σου........
Αντικειμενικη κριτικη των πεπραγμενων ειπες? Μαλιστα!
Αν κρινεις οτι ειναι αντικειμενικη αποψη αυτο που εγραψες δλδ ''δεν μπορούσε να διαπραγματευτεί ένταξη της χώρας στην ΕΟΚ ενώ στη χώρα υπήρχαν εκτός νόμου κόμματα όπως το ΚΚΕ. '' ενω η ελλαδα ηταν ηδη με το 1,5 ποδι μεσα στην ΕΟΚ απο το 1961 μεσουσης της παρανομιας του ΚΚΕ.......δεν εχω να κουβεντιασω τιποτα ''αντικειμενικο''. Αν θελεις να κουβεντιασουμε οτιδηποτε ''υποκειμενικο'' εδω ειμαι.......

Μην φυτιλιαζεσαι, χανεις το οποιο δικιο σου κι εκτιθεσαι ανεπανορθωτα με την ιδιορυθμη ''αντικειμενικοτητα'' σου.........
Reply With Quote
Παλιό 18-09-2013, 15:13
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yannis Εμφάνιση μηνυμάτων
Αγαπητέ Γιώργο, παρ' ότι υποστηρίζω πως κάθε άποψη, ιδέα, θεωρία κλπ πρέπει να είναι πάντα υπό αμφισβήτηση και να μην μένουμε δογματικά κολλημένοι σε ότι ίσως κάποτε πιστέψαμε... να σου πω την αλήθεια ψιλοζαλίστηκα!!!!!!
Ούτε εκκρεμές δεν πηδάεi τόσο γρήγορα από τον ΑΓΠ στον ΚΚ και από τον ΓΑΠ στον Τζήμερο!!!!! Δεν λέω για τον "φτου-φτου σκόρδα" που κατέληξες γιατί δεν έχω μαζί μου το φυλαχτό με το καθρεφτάκι, τις χάντρες και τον αγιασμό!!!!!!
Σε παρακαλώ να μην ανοίξουμε "νέο γύρο συνομιλιών", απλώς σκέψου πως αν έτσι εύκολα και συχνά ανακαλύπτεις την αλήθεια, ίσως τον άλλο μήνα βρείς κάτι άλλο. Καταλαβαίνω πως η απάντηση σου θα είναι "δεν κωλώνω να ακολουθήσω ότι κάθε φορά πιστεύω" και μπράβο σου σε αυτό, όμως οι τόσο συχνές μετατοπίσεις δεν προϊδεάζουν σε ώριμη σκέψη, αλλά σε παρορμητική.
Το σχόλιο δεν έχει στόχο να νουθετήσει εσένα ή κάποιον άλλον. Θα ήταν αστείο να ήθελα κάτι τέτοιο!!!
Όμως μάλλον ζημιά γίνεται στο ζητούμενο, που είναι η "εύρεση του καλύτερου μονοπατιού", όταν κάποιος υποστηρίζει με ένταση και φανατισμό κάθε βδομάδα και κάτι άλλο.
Πάντα φιλικά και πάντα με εκτίμηση.
Δυστυχως αγαπητε Γιαννη η σταθεροτητα και η τυφλη εμπιστοσυνε 30 χρονων με εβλαψε ανεπανορθωτα ισως.....
Εδω και καμποσο καιρο ασκω μια εντελως ευρωπαικη αντιληψη πολιτικης στον εαυτον μου η οποια ΠΟΤΕ δεν ειναι σταθερη σε εναν και ΠΑΝΤΟΤΕ ειναι με το μερος αυτου που προσπαθει για το καλυτερο για την χωρα κι οχι για τις μοναδες.
Πραγματικα δεν με ενδιαφερει ποιος θα μοιρασει χρημα για να τσιμπησω κι εγω κατι τις οπως κανει το ποσοστο των οπαδων του ΣΥΡΙΖΑ, δεν με ενδιαφερει καθολου ποσοι ΔΥ ¨η ΙΥ θα απολυθουν ακομα.......πραγματικα δεν με νοιαζει.
Αυτο που με νοιαζει ειναι μεσα απο ολες αυτες τις απολυσεις, φορους κ.λ.π. να ΠΕΘΑΝΕΙ, να ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ το κρατος που ειχε δημιουργησει ο ΑΓΠ και σημερα θελει να επαναφερει ο ''Τσιπουρας''..........
Και μετα απο τον πεθαμό και την εξαφανιση να γινουμε επιτελους ευρωπαικο ευνομουμενο κρατος, χωρις ''μπαρμπες στην Κορωνη'', χωρις μιζαδορους πολιτες και πολιτικους, χωρις, χωρις, χωρις..........
Αυτη τη στιγμη δεν εχω πολλες επιλογες, η συγκυβερνηση ειναι η μονη διεξοδος......
Αν αυριο ερθει καποιος αλλος και μου υποδειξει ρεαλιστικο τροπο αναιμακτο και απαλο για να γινουν τα παραπανω που h Ελαλδα χρειαζεται θα τον ακολουθησω παραυτα.....
Το να καθομαι να πιστευω τα λογια τα παχια και τα μεγαλα οτι θα γινουν ολα οπως πριν και γιαυτο ψηφιστε μας ειναι ηλιθιο.
Εδω ουτε οι ιδιοι δεν τα πιστευουν αν κρινω απο τις σημερινες δηλωσεις Αλαβανου:

«Στο ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει η κεντρική ιδέα ότι μπορούμε να καταργήσουμε τα μνημόνια χωρίς να συγκρουστούμε με την Ευρωζώνη κι ότι μπορούμε να διαπραγματευτούμε και να χτυπήσουμε το χέρι στο τραπέζι. Εγώ λεω αυτά δεν γίνονται και έχουμε τα πρόσφατα παραδείγματα της Κύπρου και της Πορτογαλίας».

«δεν πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ίδιος με τη Νέα Δημοκρατία, αλλά θα κινηθεί στα ίδια απαγορευτικά πλαίσια. Είναι ίδιος ο κ. Κουβέλης σε ιδέες, αντιλήψεις, με τον κ. Σαμαρά; Όχι. Αλλά κινήθηκε στο ίδιο πλαίσιο. Η προσπάθεια της ΔΗΜΑΡ να δώσει ένα φιλεργατικό ύφος κατέρρευσε εντελώς.»

Πηγή: Αλαβάνος: Δεν με πείθει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ (video) — ΣΚΑΪ (www.skai.gr)

Reply With Quote
Παλιό 18-09-2013, 15:24
Senior Member

Μα δεν είπα να υποστηρίξεις τον τσίπρα ή το κκε ή την δημαρ ή ή ή... και άσχετα από το τι υποστηρίζω εγώ.
Μην φανατίζεσαι έτσι όμως γιατί και τότε που υποστήριζες τον ΑΓΠ κάτι σε έσπρωξε να το κάνεις που σ΄ενοχλούσε στην "δεξιά". Ε, όχι και να εξωραΐσουμε τόσα χρόνια αρπαχτής, κακοδιαχείρισης κλπ κλπ για το μη χείρων βέλτιστο του παρόντος!!!!
Reply With Quote
Παλιό 18-09-2013, 15:40
Senior Member

Απόσπασμα:
Μα δεν είπα να υποστηρίξεις τον τσίπρα ή το κκε ή την δημαρ ή ή ή... και άσχετα από το τι υποστηρίζω εγώ.
Μην φανατίζεσαι έτσι όμως γιατί και τότε που υποστήριζες τον ΑΓΠ κάτι σε έσπρωξε να το κάνεις που σ΄ενοχλούσε στην "δεξιά". Ε, όχι και να εξωραΐσουμε τόσα χρόνια αρπαχτής, κακοδιαχείρισης κλπ κλπ για το μη χείρων βέλτιστο του παρόντος!!!!
Δυστυχως, οταν υποστηριζα τον ΓΑΠ πιστευα οτι θα εκανε, συμφωνα με αυτα που ελεγε, οτι κανει τον τελευταιο χρονο ο Σαμαρας..........
Πιστευα οτι επιτελους ειχε ερθει η ωρα, το κομμα που δημιουργησε αυτην την ελλαδα να κανει τα αυτονοητα να την διορθωσει...........απολυσεις ΔΥ που το ιδιο προσελαβε ΝΑΙ, κλεισιμο ανενεργων οργανισμων ΝΑΙ, φοροδιαφυγη ΝΑΙ..... και τοσα αλλα που ειχε εξαγγειλει οτι ΘΑ κανει.......
Δεν το εκανε.............χασαμε χρονο........
Τοτε πηρα την αποφαση που ειπα πιο πανω.....ΠΟΤΕ ξανα κολλημενος στο ΚΟΜΜΑ, ΠΟΤΕ ξανα αριστερα, δεξια, κεντρο, σοσιαλισμος και αλλες τετοιες λαλακιες..........οι ιδεολογιες παει πεθαναν ας το καταλαβουμε επιτελους.
Σημερα ναι, η συγκυβερνηση ειναι το μη χειρον βελτιστον και θα παει ετσι μεχρι τελους......με πονο ναι αλλα θα εχει αποτελεσμα.
Το λεω αυτο διοτι πιστευω οτι η χρεωκοπια ειναι η ιδια και εχει τις ιδιες επιπτωσεις και τις ιδιες διορθωτικες κινησεις ειτε προκειται για χρεωκοπια σπιτιου ¨η επιχειρησης ειτε χωρας.
Σε ολες τις περιπτωσεις χρειζονται χρηματα για να ξελασπωσουν οι χρεωκοπημενοι, χρηματα που θα τα βρουν εκτος οικογενειας, επιχειρησης, χωρας........
Αυτοι που θα τα δωσουν τα ξαναθελουν πισω με τοκο, ετσι βλεπουν που χωλαινει το σπιτι, η επιχειρηση, η χωρα και βαζουν ορους και προυποθεσεις, ειναι αναποφευκτο.

το παρελθον ειναι παρελθον και πρεπει να το ξεχασουμε ΣΗΜΕΡΑ για να σωθουμε και να το ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ αυριο για να το τιμωρησουμε..........τωρα προεχουν αλλα.

Last edited by GeorgeP; 18-09-2013 at 15:42.
Reply With Quote
Παλιό 18-09-2013, 16:12
Senior Member

Για να μην ξεκινήσουμε με ενστάσεις κλπ σε κάθε πρόταση που γράφεις, θα σε ρωτήσω: γιατί είσαι σίγουρος πως ο σαμαράς κάνει ότι λέει και όπως το λέει;;
Εντάξει, κι εγώ υπέρ της προσπάθειας που γίνεται είμαι, αλλά με διαφορετική ανάλυση και προσέγγιση. Επίσης, παρ' όλο που θα το ήθελα, δεν περιμένω να επιτευχθούν όσα λένε, γιατί απλώς δεν γίνονται. Το μη χοίρον... πρόβατον!!!
Reply With Quote
Παλιό 18-09-2013, 16:20
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Μα ακόμη μπορούμε να πιστεύουμε τον έναν ή τον άλλον πολιτικό;!
Είμαστε αδιορθωτοι!

Παλιό 18-09-2013, 16:26
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Είμαστε αδιορθωτοι!

Παλιό 18-09-2013, 16:28
Senior Member

Απόσπασμα:
Για να μην ξεκινήσουμε με ενστάσεις κλπ σε κάθε πρόταση που γράφεις, θα σε ρωτήσω: γιατί είσαι σίγουρος πως ο σαμαράς κάνει ότι λέει και όπως το λέει;;
Εντάξει, κι εγώ υπέρ της προσπάθειας που γίνεται είμαι, αλλά με διαφορετική ανάλυση και προσέγγιση. Επίσης, παρ' όλο που θα το ήθελα, δεν περιμένω να επιτευχθούν όσα λένε, γιατί απλώς δεν γίνονται. Το μη χοίρον... πρόβατον!!!
Οτι λεει οπως το λεει? Οχι δεν ειμαι σιγουρος, ειμαι σιγουρος ομως για την προσπαθεια η οποια ειναι εμφανες οτι γινεται σε ολα τα επιπεδα κι αυτο μου αρκει.....προς το παρον διοτι αυτο χρειαζομαστε ΤΩΡΑ!!!!
Reply With Quote
Παλιό 18-09-2013, 16:30
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Είμαστε αδιορθωτοι!

Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης