![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν έχω κάτι επ' αυτού. Απλά δεν έχει σχέση με αυτό που είπα εγώ*. Εγώ είπα που/πώς βρήκε λαϊκό έρεισμα η ΧΑ, και έφτασε να πάρει ποσοστό 7% στις εκλογές και να φλερτάρει με "βάθρο" μεταξύ των κομμάτων αυτή τη χρονική περίοδο στις δημοσκοπήσεις. Αυτά που έκαιγαν απλούς πολίτες, κυρίως κατοίκους υποβαθμισμένων περιοχών του κέντρου, τα επέλυσε ή προθυμοποιήθηκε πολλάκις και εμπράκτως να λύσει η ΧΑ με τις τοπικές οργανώσεις της. Τα περιστατικά πολλά και γνωστά. Ακόμα κι αν κάποια είναι φανταστικά, είναι γνωστό το πώς η "τρίχα γίνεται τριχιά"...... Το θέμα είναι ότι παραλείψεις, αδιαφορία και λάθος χειρισμοί της πολιτείας - κράτους, γίναν εργαλεία στα χέρια της ΧΑ. Αν διαφωνείς/διαφωνείτε επ' αυτού, δεκτό. Όμως εδώ είναι που λέμε: απόψεις.... ![]() *Στην ουσία δε διαφωνώ με σένα. Τα άκρα στις κοινωνίες υφίστανται πάντα. Είναι το ίδιο νόμισμα με τις δυο του όψεις. Αυτό το γράφω για να σου "απαντήσω" σε σχέση με Γερμανία, Γαλλία, και Ελλάδα του '84. Εξάλλου, καθόλου δεν διαχωρίζω το φασισμό, από όπου κι αν προέρχεται. Οι κομ#####στές δε, μου είναι απεχθέστεροι. |
|
|