![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() _________________________ ...εκσυγχρονίστηκα......τρομάρα μου! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Sent from my iPhone using Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
![]()
Ξεχνάμε ότι είμαστε μία κατ' ουσία χρεωκοπημένη χώρα, περιμένει πράγματι κανείς αυτό να μην έχει αυτό τα αποτελέσματα που βλέπουμε και ζούμε.
Από εκεί και πέρα Πέτρο είμαστε ένας κατ' εξοχήν λαός που βάζει το εγώ πάνω από το εμείς με ότι αυτό επίσης σημαίνει. Για αυτό τώρα φταίνε οι κυβερνώντες οι εμείς ; Δεύτερη σε απώλειες ΦΠΑ στην Ε.Ε. η Ελλάδα, στα 9,7 δισ. το 2011 Last edited by frits; 19-09-2013 at 22:19. |
|
|||
|
|||
![]()
Διαφωνω!
Μεγαλο μερος του χρεους ειναι προιον παρανομων συναλλαγων και υπερχρεωσεων. Οι ενοχοι -διεθνως-στη δικαιοσυνη και ενα τμημα του χρεους στα σκουπιδια. Το υπολοιπο να πληρωθει με καθε τιμημα. @georgep Ναι, οι νομοι της αγορας οριζουν το υψος των μισθων αλλα μην μας ζητας να το δεχθουμε αυτο ως θετικο οπως ισχυριζεται ο τιτλος του thread ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() και δίκιο να έχεις (που δεν έχεις) κόντρα στο σύστημα δεν πας θα σε διαλύσει. Οι εποχές του "γροθιά στο μαχαίρι" πέθαναν, πολλά τα παραδείγματα. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αυτο ειναι και δεν μπορει κανεις να κανει τιποτα.......... Στο κατω κατω μια αγορα ειναι και η εργασια και ως τουτη δεν μπορει να ξεφυγει απο τους ''νομους της''.......... Το εχω ξαναπει, 900ε τον μηνα δινουμε σαν εταιρεια, ηρθαν πολλοι αλλα με το που ακουσαν τον μισθο και τις ωρες απασχολησης εφυγαν τρεχοντας..........καποιοι εκατσαν και σημερα δεν φευγουν ουτε για περισσοτερα χρηματα, βλεπεις ειναι και το περιβαλλον αλλα και η φυση της δουλειας.......οι αλλοι ακομα ψαχνουν και γκρινιαζουν για ην κριση........ |
![]() |
|
|