![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Κώστα, αυτό το "προχώ" να το κοιτάξετε. Ένας γνωστός μου, που το 'παθε παραλίγο να ψηφίσει μητσοτάκη!!!!! Στο τσακ τον πρόλαβε η γυναίκα του με ξεμάτιασμα και κομπρέσες με ξύδι!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Πέρα απο την πλάκα,υπάρχει η Ακρόπολη ![]() Διάβασα πολύ ωραία πράγματα σε αυτό το θρεντ απο κάποιους ανθρώπους. Αυτό κρατάω ![]() Όσο για σας κ.Γιάννη μας, Έχετε ρωτήσει και εσείς κάποιον, κάτι γνωρίζοντας την απάντηση, απλά για να δείτε πόσο ακόμα θα λέει μαλ@κίες; ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κώστα μου σε κάθε γραφή, υπάρχει καλό και κακό. Ο έξυπνος κρατάει το καλό, ο χαζός ξοδεύεται με το κακό. ![]() Κλασική τακτική γιαννιωτών εμπόρων... αφήνετε να "διαρρεύσουν" πληροφορίες για να πετύχετε τους ανομολόγητους σκοπούς σας!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τη λύση στο πρόβλημα δεν την έχω. Αυτό όμως δεν με εμποδίζει να βλέπω -τι βλέπω, να το νιώθω στο τομάρι μου κάθε μέρα- ότι αυτό που μου επιβάλουν σαν λύση κάνει τα πράγματα πολύ χειρότερα. Εσένα μπορεί να σ' αρέσει αλλά εμένα και τους δικούς μου και τους γύρω μου μας γ@μ@ει. Αυτό τουλάχιστον σεβάσου το. Και άσε μας τουλάχιστον στον πόνο μας, μη μας λες πόσο γ@μώ είμαστε. Έλεος! Είναι σαν να του λες του καρκινοπαθή ότι δεν είναι γιατρός και να μην φωνάζει , όταν σου λέει ότι ήρθε ο γιατρός και κρατούσε μια βαριοπούλα. Ε δεν έβγαλε και την ιατρική αλλά όσο να πεις κάτι καταλαβαίνει από αναισθησία. Και στην ουσία να του απαντάς: "έχεις εσύ τίποτα καλύτερο να προτείνεις; ε κάτσε να σε λιώσει, να μην πονάς". |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
δεν ξερω πως σας μαμαει εσας η εφαρμοζομενη λυση, αλλα δεν εισαστε οι μονοι μ@μημενοι!!!! Αλλοι μεινανε ανεργοι για πολυ καιρο κι αλλοι εξακολουθουν να ειναι ανεργοι, αλλοι εχουν τραπεζες να ξεπληρωσουν και παει λεγοντας........ Το να κρινεις ομως μια λυση χωρις να εχεις την δικη σου λυση ειναι τουλαχιστον επιπολαιο.......... Η ελαλδα χρεωκοπησε, παει και τελειωσε.......ο χρεωκοπημενος εχει λεφτα να δωσει? ΟΧΙ!! Αρα εσυ τι φωναζεις για να σε βγαλουν απο το μ@μησι που περνας? Με τι λεφτα θα το κανουν?????? Σημερα ζουμε αποκλειστικα με αυτα που παραγουμε και τα δανεια πανε σε εξωφληση τοκων και κεφαλαιου απο τα δανειζομενα που ΕΜΕΙΣ ξοδεψαμε!!!!!!!! Ξερω, ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!!! Διοτι αν σε ενδιεφερε ¨η θα ειχες την λυση ¨η δεν θα ελεγες κουβεντα και θα προσπαθουσες να τα βγαλεις περα με καποιον τροπο μεχρι να βγει η χωρα απο το τουνελ. ΑΥΤΟ κανουν οι Ελληνες που πληρωνουν τους αυξημενους φορους ΜΑΤΩΝΩΝΤΑΣ πραγματικα..........ματωνουν διοτι πληρωνουν και γιαυτους που ΔΕΝ πληρωνουν τους φορους τους γιατι εχουν και δεν θελουν ¨η δεν εχουν και δεν μπορουν. Για την πρωτη περιπτωση εχουμε και κατα δηλωση τους αρκετα παραδειγματα συμφουρμιτων........ ![]() Εσυ ΔΕΝ το κανεις....ΔΕΝ πειραζει.......μπορεις ελευθερα να κλαις την μοιρα σου και να περιμενεις την λυση με την υποτιθεμενη επανασταση που ερχεται.........η οποια παρεπιπτοντως μετα την ληξη της θα βρεξει 100ευρα!!!! Last edited by GeorgeP; 19-09-2013 at 12:06. |
|
|||
|
|||
![]()
Έλα μου όμως που εγώ δεν ξόδεψα, αλλά πληρώνω. Μέχρι και τέλος κοινωνικής αλλυλεγγύης ενώ είμαι άνεργος, χώρια τα χαράτσια για ένα σπίτι που ο πατέρας μου θαλασσοπνίγηκε για να χτίσει και έχει πληρώσει ήδη δέκα φορές λες και το σοβάντιζε ο Ευάγγελος Αβέρωφ τσάμπα.
Και δεν μας φτάνει ο πόνος μας έχουμε και τα παπαγαλάκια τα μπλε. |
|
|||
|
|||
![]()
Έλα μου όμως που εγώ δεν ξόδεψα, αλλά πληρώνω. Μέχρι και τέλος κοινωνικής αλλυλεγγύης ενώ είμαι άνεργος, χώρια τα χαράτσια για ένα σπίτι που ο πατέρας μου θαλασσοπνίγηκε για να χτίσει και έχει πληρώσει ήδη δέκα φορές λες και του το σοβάντιζε ο Ευάγγελος Αβέρωφ τσάμπα.
Και δεν μας φτάνει ο πόνος μας έχουμε και τα παπαγαλάκια τα μπλε. Άσε μας ρε φίλε... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν ομως πληρωνεις σημαινει οτι εχεις ιδιο ¨η οικογενειακο εισοδημα......... Υπαρχει νομος που σε απαλλασσει αν εισαι ανεργος απο αυτα τα δυο. και μαλιστα τωρα δεν χρειαζεται καν να ανακατευτεις εσυ, ολα γινονται απο τον ΟΑΕΔ αυτοματα....... Για να πληρωνεις αλλυλεγγυη εχεις εισοδηματα, αρα δεν εισαι ανεργος...............και συγνωμη για το απολυτο της αποψης μου. |
|
|||
|
|||
![]()
ρε ....τι να πω δεν ξερω...αυτη την καραμελα ρε Γιωργη ποτε θα την λυωσετε..
Ξερεις το κλασικο.. ``Ε!!! δωστε εσεις μια λυση`` Ρε φιλε εγω δεν εχω καμια λυση,εσυ βλεπεις λυση σε αυτο που γινετε στην Ελλαδα? Πλακα μας κανεις? Ξερεις κανεναν χρεωκοπημενο να σωζετε με δανεικα?? Ξερεις πως καταντησε ο Ελληνας εδω??επερνε δανεια για να ξεπληρωνει δανεια και καρτες για να ξεπληρωνει καρτες...σου θυμιζει κατι αυτο??? Την κατασταση στην Ελλαδα την βλεπει ο καθενας απο την θεα της τσεπης του...μαλον εσυ εχει καλη θεα...εγω οχι... Ακομα και το αν εισαι ανεργος η οχι(αυτο δεν ειναι για εσενα αλλα γενικος) εχει διαφορα απο το να εισαι ανεργος με 100.000 στην τραπεζα και με το να εχεις -100 ευρω. Μας κυβερνανε ΚΛΕΦΤΕΣ(θυμισου την περσινη κλεψια που μας εκαναν με τις δηλωσεις....) και ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ. Για εμενα αν θελεις μια λυση λοιπον,απλα και καθημερινα,ειναι ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΤΑ ΔΑΝΕΙΑ. Φτιαχνεις την οικονομια σου,την παιδεια σου,την υγεια σου(που επιδοτουν την εγκυο για να γεννησει σπιτι της ΟΙ ΞΕΦΤΥΛΕΣ),μαζευεσε κανεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ,ριχνεις την ανεργια σου και μετα τους λες μαγκες....εδω ειμαι δυνατος και μαγκας ας βαλουμε τωρα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ δοσεις ,να σας δωσουμε σιγα σιγα το μπακαγιοκο(που μας χρωστανε κιολας οι μαμογερμανοι μας διελυσαν....ιστορικα και οικονομικα...). Τα υπολοιπα ειναι για οσους μασανε με τις ωρες φρεσκο χορτο κλεισμενοι στο μαντρι φοβουμενοι τον λυκο που δεν ερχετε ποτε...και συγνωμη κιολας ![]() Last edited by mpampis; 20-09-2013 at 03:55. |
![]() |
|
|