GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 20-09-2013, 15:03
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250
Προεπιλογή Απάντηση: Η Ελλαδα ανεβαινει.......οσο κι αν δεν το βλεπουν καποιοι

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
Λες για τα γραφομενα του, να φταιει το υψος?????
Δεν το ειχα σκεφτει ετσι.....
Είναι γνωστό ότι στους ψηλούς ο τελευταίος όροφος είναι ακατοίκητος...
Reply With Quote
Παλιό 20-09-2013, 15:05
vpentza Ο/Η vpentza βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Είναι γνωστό ότι στους ψηλούς ο τελευταίος όροφος είναι ακατοίκητος...
...το επιβεβαιώνει και ο γιατρός μου !
Reply With Quote
Παλιό 20-09-2013, 15:12
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Να απαντας βασει της πραγματικης πορειας σου....
Το να κατηγορείς και να βριζεις, καταστασεις που εσυ ο ιδιος εχεις κανει.......ειναι αισχρο
Πως γινεται να εισαι στο ταμειο ανεργιας και να δουλευεις μαυρα????
Αν επιαναν τον συμφορουμιτη, που σε λυπηθηκε και σου εδωσε ενα μεροκαμματο, θα του έκλειναν το μαγαζι
Αντι να εισαι ευγνώμων. ......βριζεις και λες βλακες, εργαζόμενους και απολυωμενους, που διεκδικουν χρηματα, νομιμα

Συνεχισε.......
Λοιπον σαν γνησιος συντηρητικος αριστερος λες οτι σου κατεβει..........

Ειπα εγω πουθενα οτι δεν ειμαι ευγνωμων? ειπα εγω πουθενα οτι χαιρομαι που δουλεψα μαυρα? Το ειπα πουθενα?
Εβρισα κανεναν?????????
Εχεις δει τι εχεις γραψει για μενα προσωπικα????????
ΣΥΝΕΛΘΕ!!!!!

και φυσικα θα δουλεψω ΚΑΙ μαυρα οντας ανεργος για να ζησω την οικογενεια μου εφοσον δεν υπαρχει τιποτε αλλο να κανω.........για βλακα με περνας?
Εγω δεν ειμαι σαν κατι αριστερους της κουταμαρας που μαυρα , ασπρα, κιτρινα αρνουνται να δουλεψουν και βριζουν τους παντες και τα παντα..........
Ουτε ειμαι αριστερος της καταψυξης για να πουλω χωρις ΦΠΑ περιμενωντας ομως απο το κρατος τα παντα.......

και φυσικα πηρα μαυρα στην ζωη μου και την επαγγελματικη μου καριερα δεν το αρνηθηκα ποτε............ολοι επαιρναν...αυτο δεν με δικαιολογει ομως, ουτε και τους αλλους βεβαια......και σημερα σαν συν-υπαιτιος γιαυτην την κατασταση της χωρας, στο ποσοστο που μου αναλογει, κανω τουμπεκι κι υπομενω........

Και σαν να μην εφταναν αυτα λες και ψεμματα οτι βριζω........
Φυσικα και λεω βλακες οσους ελληνες τους δινονται μαυρες, ασπρες, κιτρινες ευκαιρειες και τις αρνουνται.........ξερω οτι ειναι παρανομο να δουλευεις μαυρα αλλα το τραπεζι πρεπει να εχει φαι, τι θελεις να κανουν κι αυτοι?
Φυσικα και λεω βλακες οσους περιμενουν/ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ νομιμα δεν λεω αποζημιωσεις απολυσης χωρις να κανουν κατι στην ζωη τους για δουλεια.........τα ετοιμα περιμενουν διοτι τα θεωρουν δικα τους....ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!!!!!

και δεν καταλαβα τι ειναι αισχρο? το να επιμενω στην παρανομια οπως κανουν τοσοι και τοσοι ¨η να στηλιτευω την παρανομια αλλα να την ακολουθω οταν δεν εχω να φαω???????????

ΣΥΝΕΛΘΕ..........

...και Σ Υ Ν Ε Χ Ι Ζ Ω ΦΥΣΙΚΑ
Reply With Quote
Παλιό 20-09-2013, 15:19
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
θελω ενα μου ποστ που εβρισα καποιον.....

....ετσι για ναδεις ποιος χαλαει τα νηματα.
Δεν χρειάζεται να βρίσεις κάποιον για να τον προσβάλεις,
το πρόβλημα είναι ότι δεν αναφέρεις απλά την γνώμη σου αλλά προσπαθείς να την επιβάλεις σαν την μόνη ορθή.

Σκέψου στα 2-3 χρόνια της ανεργίας σου και πριν πας στο ΤΑΞΙ, να έβγαινα και να έγραφα, έλα μωρε τον τεμπέλη κάθε και τρώει τα έτοιμα και μας κάνει και τον έξυπνο.

Αλήθεια αφού είναι τόσο εύκολο να βρεις οπιοαδήποτε δουλειά, γιατί χρειάστηκες 2-3 χρόνια να καταλήξεις στο Ταξι και δεν έκανες από την επόμενη κιόλας μέρα οτιδήποτε.

Και αυτό με την αποζημίωση καινούργιο είναι; Αν ήταν έτσι φίλε με ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΘΕΡΜΗ με την οποία υποστηρίζεις τα λεγομένά σου, την δική σου θα έπρεπε να την αρνηθείς.

Τέλος στεναχωριέμαι αφάνταστα όταν βλέπω φίλους μου να πλακώνονται εδώ μέσα, Οκ δεν χρειάζεσαι να είστε κολλητοί, αλλά τουλάχιστον μην πλακώνεστε, μην το κάνετε προσωπικό. Για χάρη μου....
Reply With Quote
Παλιό 20-09-2013, 15:29
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

Απόσπασμα:
το ...................................... κάνετε προσωπικό. Για χάρη μου....

Γιώργο μην τον ακούς και μην του κάνεις καμία χάρη.

Συνέχισέ το.
Reply With Quote
Παλιό 20-09-2013, 15:33
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckk Εμφάνιση μηνυμάτων

Γιώργο μην τον ακούς και μην του κάνεις καμία χάρη.

Συνέχισέ το.

Που είσαι εσύ ;

Κάπου διάβασα ότι γράφεις πολλά χιλιόμετρα....
Reply With Quote
Παλιό 20-09-2013, 15:35
ilias vara Ο/Η ilias vara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2011
Περιοχή: θεσσαλονικη-ΣΕΡΡΕΣ
Μoto: varadero mk3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Η γνωστη καραμελα του Ελ. Επαγγελματια, το ΦΠΑ δεν ειναι δικο μου αλλα του κρατους. οταν θελω κι αν θελω το αποδιδω στο κρατος κι οταν δεν το αποδωσω εσυ κε πελατα θα το ξαναπληρωσεις μεσω της φορολογιας σου........ΩΡΑΙΟΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.......
Παμε παρακατω, ερχομαι στο μαγαζι σου....
GP=ποσο κανει αυτο?
IV=100ε
GP=οκ παρε 100ε
IV= οοοοχι 100ε αλλα 123ε
GP=γιατι?
IV= διοτι τα 23 ειναι του κρατους......
GP= τοτε δεν το παιρνω
IV=γιατι?
GP=διοτι με κοροιδευετε κυριε, εγω θελω να ξερω τι θα πληρωσω συνολικα.......
IV=μα, αν θελετε μοιραζομαστε το ΦΠΑ και πληρωνετε λιγοτερα..........

Γιαυτο το κανετε Κοι Ελ. επαγγελματιες, δεν ειμαστε ηλιθιοι εμεις οι ιδιωτες απλα σκεφτομαστε τους εαυτους μας και την τσεπη μας περισσοτερο απο τον διπλανο μας, την προσφερομενη υγεια κ.λ.π.
Ο Σταυρος σας εβαλε ενα λινκ πιο πανω, που αφορα την υστερηση εισπραξης κι αποδοσης ΦΠΑ απο ελ. επαγγελματιες σαν τους ως ανω...........
Οχι Ηλιθιοι δεν ειμαστε, συμφεροντολογοι ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!

δηλαδη στις βιτρινες των καταστηματων επρεπε να γραφει τοσο με ΦΠΑ και τοσο χωρις ΦΠΑ, μονον που σε αυτην την περιπτωση ο μαγαζατορας θα πηγαινε σουμπιτος μεσα αφου ο νομος το απαγορευει, ενω οταν το κανει μεσα στο μαγαζι ¨η κατ ιδιαν face to face στο πεζοδρομιο χωρις να σα ακουει κανεις, οπως δλδ το κανετε εσεις, ειναι καλυτερα...........βρε πονηροι κι ΩΡΑΙΟΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ που ειμαστε .......

Ο ιδιωτης αγαπητοι κυριοι ελ. επαγγελματιες πρεπει να ξερει την τελικη τιμη κι οχι να την διαχωριζετε απο το ΦΠΑ.........
Την αλλη φορα που θα δουλεψω το ταξι θα λεω στον πελατη στο τελος της διαδρομης τοσο χωρις ΦΠΑ και τοσο με ΦΠΑ.........ΩΡΑΙΟΣ......!!!!!
ΤΣΑΜΠΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑΖΕΙς.,.,
αυτεσ ειναιι λογικες απλες για ανθρωπους που εχουν μαθει να τους καταθετουν τον μισθο καθε πρωτη του μηνα και να σχολιαζουν την επικαιροτητα.,.,.,

οταν παω να κανω μια δουλεια θα ζητησω και θα συμφωνησω την τιμη που θελω να πληρωθω.,.,
απο κει και περα εαν και εφοσον συμφωνησω τη θα πληρωθω εγω που θα δουλεψω εαν και εφοσον θελει ο πελατης θα πληρωση και το κρατος.,.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑς.,.,

ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΩ.,.,
ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΦΠΑ ΓΙΑΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΙΣΧΥΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ.,.,

αν θελεισ να ανυλησουμε το θεμα εδω ειμαι.,.,

και να θυμασε οταν ξεκηνησεις να κανεις αναλυσεις βολεμενου υπαληλου οτι εχω κοψει τιμολογια 80.000 ευρω περιπου που ποτε δεν πληρωθηκαν και προσπαθω να πληρωσω το φπα.,.,.,.,.

αν θεσ ανοιξε το το θεμα και θα σου τα αναλυσω οπως αρμοζει.,.,.,.,.,.,
Reply With Quote
Παλιό 20-09-2013, 15:36
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Απόσπασμα:
το πρόβλημα είναι ότι δεν αναφέρεις απλά την γνώμη σου αλλά προσπαθείς να την επιβάλεις σαν την μόνη ορθή.

Σκέψου στα 2-3 χρόνια της ανεργίας σου και πριν πας στο ΤΑΞΙ, να έβγαινα και να έγραφα, έλα μωρε τον τεμπέλη κάθε και τρώει τα έτοιμα και μας κάνει και τον έξυπνο.

Αλήθεια αφού είναι τόσο εύκολο να βρεις οπιοαδήποτε δουλειά, γιατί χρειάστηκες 2-3 χρόνια να καταλήξεις στο Ταξι και δεν έκανες από την επόμενη κιόλας μέρα οτιδήποτε.

Και αυτό με την αποζημίωση καινούργιο είναι; Αν ήταν έτσι φίλε με ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΘΕΡΜΗ με την οποία υποστηρίζεις τα λεγομένά σου, την δική σου θα έπρεπε να την αρνηθείς.

Τέλος στεναχωριέμαι αφάνταστα όταν βλέπω φίλους μου να πλακώνονται εδώ μέσα, Οκ δεν χρειάζεσαι να είστε κολλητοί, αλλά τουλάχιστον μην πλακώνεστε, μην το κάνετε προσωπικό. Για χάρη μου....
Εχω βαρεθει να κανει προσωπικές επιθεσεις....
Τι να πρωτοθυμηθω.....
Εχουν σταματησει να γραφουν πολλοι στο φορουμ, μετα απο επιθεσεις του γιωργου
Προσβολες για πρωιμους συνταξιουχους....κλπ

Παρατηρηστε ποσα μελη, αποχωρουν.....μετα απο εμπλοκη σε κουβεντα με τον γιωργο

Θα προσπαθησω να μην σε στενοχωρησω ξανα, αλλα δεν ειναι στο χερι μου......
Εχει αποριες για τους ελεύθερους επαγγελματιες......
Θα μας τρελανει........
Reply With Quote
Παλιό 20-09-2013, 15:45
vpentza Ο/Η vpentza βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE

"με κάνεις πρωθυπουργό ????"
τα ξέρουμε όλα και έχουμε λύσεις για όλα...... αυτό μας έφαγε......

Reply With Quote
Παλιό 20-09-2013, 18:17
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Σοβαρο λαθος αυτο να το πιστευεις, σε οδηγει σε λαθος συμπερασματα. το οτι απαντω στα παντα δεν σημαινει οτι θελω να επιβαλω κατι.
Απόσπασμα:
καταλαβαινεις οτι θα επαιρνες την απαντηση μου...........οπως κανω και με τον Μανιακο.......

Απόσπασμα:
ειναι πολυ απλο, ειμαι σαν το μυρμηγκι προσεχω για να εχω.......δουλευω και δεν ξοδευω τα παντα.......χρονια τωρα. Ετσι δεν υπηρχε αναγκη οικονομικη. Η αναγκη ηταν ψυχολογικη, αναγκη της χρησιμοτητας σαν ανθρωπο γιαυτο και μετα απο ενα διαστημα δουλεψα οπουδηποτε μου δοθηκε ευκαιρεια.

Απόσπασμα:
Γιατι δεν το ηξερες????? με συμβολαιο ημουν στην προηγουμενη εταιρεια το οποιο πρεβλεπε τα μηνιατικα που θα πληρωνομουν αν με απελυαν πριν την ληξη του.

Απόσπασμα:
θα ηθελα πραγματικα να εβλεπα την ιδια παραινεση οταν δημοσιευοντο τα παρακατω:

Απόσπασμα:
Πάντα υπήρχαν και θα υπαρχουν παπαγαλακια και φερεφωνα.....Αλλοι απο συμφερον και αλλοι απο πορωση......και χαζομαραΑν κανεις το λαθος και ανοιξεις τηλεοραση, θα ακουσεις.....οτι η φυγη μεγαλων εταιρειων στο εξωτερικό ειναι επιτυχια.Ουτε ο Αμαζόνιος. ...τοσα παπαγαλακιαΧρηματηστηριο του Σημίτη....ξαναζουμε

Απαντωντας στον Vag κι εννοωντας εμενα αφου ο Vag απαντουσε με παραθεση σε εμενα……

Απόσπασμα:
Ναι βεβαια....
Αν εχεις αποζημιωθει, μετα απο απόλυση σου.......γινεσαι σκληρος
Αν εχεις κατσει σπιτακι σου 2.5 χρονια, τρωγοντας την αποζημιωση, γινεσαι σκληρός
Αν εχεις χασει την επαφη με την πραγματικοτητα, γι εσαι σκληρος
........................................................
Απαντωντας στον Ιταλο κι εννοωντας εμενα αφου ο Ιταλος απαντουσε με παραθεση σε εμενα……

Το αμιμητο το οποιο ουδεμια fysika σχεση με βρισια εχει…..

Απόσπασμα:
αι σιρ γαμις...........
νουμερο....ε νουμερο
Για τα παραπανω, και με το συμπαθειο, δεν ειδα καμια φιλικη παραινεση προς τον ‘’Μανιακο’’………

Επιτελους βρε Σταυρο, ας κρατησουμε ισες αποστασεις μεταξυ δυο τυπων που ‘’τρωγωνται’’ στο φορουμ………
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης