![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αστακος στο σπιτι του ... λεπτομεριες μετα το μπανιο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
dj-xatzi ειμαι Λαρισα κ σε λιγο αναχωρηση για Θεσνικη!!
Στα γρηγορα....πρωτη εμπειρια στο χωμα...μοναδικο συναισθημα!!! Ενα μεγαλο ευχαριστω στην παρεα για το υπεροχο Σαβ/κο που περασαμε μαζι!! Λεπτομερειες κ φωτο οταν επιστρεψω στη βαση!! ΥΓ Τελικα το πιο ωραιο πραγμα στην ζωη ειναι οταν ερχεσαι σε επαφη με ανθρωπους που κουβαλατε την ιδια τρελα!!! |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και γω σπίτι ,.,
θα με λείψει η χθεσινή ζέστη,.. ![]() Η παρέα τα κατάφερε σε όλα τα επίπεδα,.. Ένα μεγάλο Μπράβο σε όλους μας,.. |
|
|||
|
|||
![]()
Φτάσαμε και εμείς
Τα υπόλοιπα μετα |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και οι μανιακοι στο σπιτι, με μια γλυκια κουραση......
Ισως η καλυτερη διημερη αποδραση, που εχουμε ζήσει αυτα τα χρονια, μεσα στο φορουμ. . Ευχαριστω τον κεντιδια και τον αρχηγο λαμπρο.....για την ιδεα και την οργανωση της εκδρομης Φυσικα και ολα τα βορεια φιλαρακια για την παρεα και το κερασμα. .... ![]() Οι φωτο πολλες. .... Θα βαλουμε σε μια ταξη το μυαλο, γιατι πραγματικά πηρε πολύ αερα......και τα λεμε ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο ρε παιδιά! Σας ζήλεψα να πω την αλήθεια...
|
|
|||
|
|||
![]()
στην βαση και εγω
ενα ευχαριστω στον αφανο leader και το team του που οργανωσαν και υλοποιησαν ΑΨΟΓΑ εναν χρονιο στοχο αρκετων απο εμας ![]() και ενα χαμογελο ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τπτ ...
Αρχίζω το πλούσιο φωτογραφικό υλικό ... Το ταξίδι ξεκίνησε κάπως έτσι με το Μάριο από αργά το βράδυ στο Tolhs... ![]() Και την άλλη μέρα βουρ για Καλυβια για το ραντεβού ... ![]() ![]() ![]() Φτάνοντας εκεί συνάντηση με το 8ano από Λάρισα με το φιλαρακι του ...εγώ με το Μάριο ξεκινήσαμε τα τσιπουρακια για να μας παει καλα... ![]() Ετσι ξεκινήσαμε αφού ήρθαν Πουλιά , Πανθηρες , Μανιακοι , Πασχαληνοι και ΣΙΑ ( συντροφιά) ξεκινήσαμε των ανηφορο... ![]() Συνεχίζεται .... Το Astakophone έχει Tapatalk 2... Επιτέλους!!! |
![]() |
|
|