![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
στην Λιστα με τα δωματια βεβαιως να μπω - οχι τιποτα αλλο εχω δηλωσει και πρωτος
Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
![]()
Προσωπικη μου γνωμη - μπορουμε να του παραγγειλουμε του ταβερνιαρη 3-4 Κατσικια να μας τα ψησει - τι θα τρωμε το Σ/Κ 40 ατομα και βαλε
Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
![]()
Παρακαλώ πολύ βγάλτε με από την λίστα.
Μόλις με.ενημέρωσαν ότι έσκασε ταξίδι Θεσσαλονίκη εκείνη την ημερομηνία ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Καλα να περάσετε....αχ.. Sent by danaos via...dirty phone! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
|
|||
|
|||
![]()
Ερώτηση για αυτούς που έχουν ξαναπάει στο χώρο, επειδή βλέπω πολλές συμμετοχές:
Μπορούν να στηθούν με άνεση 35-40 σκηνές και να παρκάρουν 35-40 μηχανές; Επίσης, υπάρχει κεντρικός οργανωτής που προτίθεται να αναλάβει την "επιμελητεία", ή όλοι νομίζουμε ότι είναι κάποιος και δεν είναι κανένας; Η περίπτωση να φροντίσει ο καθένας μόνος του για το φαγητό του και το πιοτό του, για να είμαστε όλοι ελεύθεροι από υποχρεώσεις, συνεννοήσεις και τεφτέρια, πώς σας φαίνεται; Last edited by apk; 26-09-2013 at 18:31. |
|
|||
|
|||
![]() κύριοι βιάζεστε και δεν υπαρχει λογος.........οταν α ειμαστε δεκα μερες πριν απο το σκ τοτε θα τα φτιαξουμε ολα και θα αναρτηθουν ......οποιος δεν ειναι συμφωνος τοτε το λεει εκεινη τη στιγμη και κανει τα κουμαντα του..... Ο χορος ειναι πολυς δεν υπαρχει λογος ανησυχίας. .....μην αγχώνεστε απο τωρα.....στην ουσια μια βραδια θα κοιμηθειτε στας ύπαιθρο. .....χαλαρα..... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |