|  | 
| 
 | |||||||
|  | 
|  | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: VISIT GREECE Απόσπασμα: 
   Αυτός είναι , ένα από τα ομορφότερα πάσα της Ελλάδας με πανέμορφα χωριά σε ελάχιστη απόσταση (Καλαρρύτες 10χλμ ,Συρράκο , Πραμαντα , Άγναντα και πολλά άλλα). Μοναδική θέα , χωρίς διαβατήριο, αρκεί η βενζίνη για να απολαύσεις τη διαδρομή και τη θέα!! Σύντομα με περισσότερες φωτογραφίες από την προχθεσινή βόλτα στην περιοχή | 
| 

| |||
| 
 | |||
 Ναι Θάνο μου συμφωνώ μαζί σου και σου θυμίζω μια διαδρομή που είχαμε κάνει και μαζί πρόπερσι από την πλευρά που είναι το ματσούκι  με τα φοβερά πάσα !  μιλάμε για άγρια ομορφιά που σίγουρα σε αποζημιώνει όταν πας εκεί ! | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: VISIT GREECE 

Φώτη τη θυμάμαι μιας και ήταν η πρώτη φορά που πέρασα το Μπάρο , ρε παππού γέρασες μου φαίνεται , πέρυσι ήταν    μη βιάζεσαι και προσπερνάς τα χρόνια 2-2 | 
| 

| |||
| 
 | |||
 Κοιτάς και εσύ κάτι λεπτομέρειες ρε παιδάκι μου ......  να σε τρεις μήνες θα είναι πρόπερσι  βιάστηκα τρεις μήνες η τους ξέχασα αμέσως εσύ μπαααααααα! | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: VISIT GREECE 

Αφου φετος το καναμε και μαζι.........................     
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: VISIT GREECE Αυτό που κάναμε φετος Γιάννη είναι η μια πλευρά του Μπαρου από την πλευρά των Καλαρυτων , ο Θάνος και εγώ περάσαμε και από την πλευρά που είναι το ματσούκι απέναντι δηλαδή , άρα πρέπει κάποια στιγμή όποιος δεν πήγε να πάει να περάσει και την υπόλοιπη διαδρομή αξίζει και με το παραπάνω !!! | 
|  | 
| 
 | 
 | 
|  Σχετικά Θέματα | ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα | 
| From Turkey to Greece 2007 | BoRaBoRa | Ταξίδια στο εξωτερικό | 43 | 24-03-2013 17:42 | 
| Doing business in Greece | Michael Chatzilias | Ελλάδα | 5 | 05-11-2010 10:54 | 
| Crisis in Greece | Chris Pavlou | Διάφορα | 15 | 13-05-2010 11:12 | 
| Greece in the '20s and '30s... | pirate | Ελλάδα | 9 | 06-04-2010 10:02 | 
| Visions of Greece | gemara | Ελλάδα | 10 | 26-05-2009 01:33 |