![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Θα έκανα ακριβώς το ίδιο αν π.χ μου καθόταν μια στραβή μέσα στο Ζεφύρι, θα είχα μία ελπίδα να γλυτώσω. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Οι άσχημες συμπεριφορές πρέπει να αποφεύγονται..ακόμα και αν έχουμε δίκιο..πάνω στα νεύρα μας δεν ξέρουμε πως θα συμπεριφερθούμε..
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Lien, driving a black Range Rover, suddenly struck one of the motorcycles when its rider cut him off and hit the brakes, sources said. (Δες το στο 0:25 ) Sources said Lien stopped, but “feared for his safety” as several of the bickering bikers began to damage his SUV. The panicked dad hit the gas and plowed through at least three motorcycles and struck one rider, breaking his leg, before speeding away, police said. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Στο συγκεκριμένο περιστατικό δεν γνωρίζουμε τι συνέβη πριν νευριάσει ο δικυκλιστής..οπότε..μόνο γενικά μπορούμε να μιλάμε.. Ας το θεωρήσουμε σαν ατυχές περιστατικό και να προσέχουμε τη συμπεριφορά μας..για την αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων..
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν ξέρω αν πρέπει να με ενδιαφέρει η κατάληξη του στην συνέχεια,μόνο για το παιδί,απ'την άλλη έπρεπε να το σκεφτεί αυτός!πανικός?τέλος πάντων,μπέρδεμα,επικίνδυνα πράγματα και για τον μοτοσικλετιστή και γι'αυτόν στην εξέλιξη,νομίζω πως δεν υπήρχε περίπτωση να φύγει ατσαλάκωτος!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ ξέρω πως παντού μπορεί να υπάρχει ένας ανεπαρκής μ@λ@κ@ς ικανός να διαπράξει τη χειρότερη δυνατή μ@λ@κι@ !!!!!!
Από βδομάδα θα πάει στον ψυχίατρό του, θα πάρει τίποτα Prozak και θα δηλώνει ότι ξαφνικά η διάθεσή του έφτιαξε και έχει και πάλι όρεξη για ζωή και ότι ο εφιάλτης πάει πέρασε. Πολύ χάρηκα τη στιγμή που τον διπλαρώσανε τα παιδιά. Κατά 99,9% του φύγανε τα κακά του εκείνη την ώρα .... |
![]() |
|
|