![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν κάνει κανείς μια βόλτα στο διαδίκτυο και στον ιστότοπο του κ Κασιμάτη μπορεί να δει εύκολα οτι έχει ήδη δώσει και το δικό του πολιτικό στίγμα (εδώ η δημοσίευση της αποχώρησής του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες Παραιτήθηκε ο Β. Κασιμάτης ) και έχει ήδη εκφράσει τις δικές του απαντήσεις στα πολιτικά πράγματα, όπως όφειλε εξάλλου σαν δημοσιογράφος και σχολιαστής: http://www.agorapress.gr/el/news.php?n=5344 Τώρα το γιατί δεν μας τα λέει ευθαρσώς και μας ανακατεύει στο συγκεκριμένο πόστ και ...με τα chemtrails, ενήλικες είμαστε, ας βγάλει ο καθένας μας τα συμπεράσματά του (ελπίζω και κανένας mod που να μην ασχολείται με το αν "μετράμε ποιός την έχει 20 πόντους" γιατί εμένα κάτι σαν τα παρακάτω μου θυμίζουν πολύ άσχημα πράγματα: Η διέξοδος βρίσκεται στην παλιά καλή συνταγή. Αξιολογούμε-Ξεχωρίζουμε. Ένας αρχηγός. Τον ακολουθούμε. Οι υπόλοιποι σιωπούμε και ακολουθούμε. Και ΔΕΝ επιτρέπουμε στους «παπαγάλους» την αλλοίωση, ΔΕΝ επιτρέπουμε την παρέκκλιση. Το πάμε μέχρι τέλους. Και αναφωνούμε. Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω το έθνος...). Αφήνω τα bold και το μέγεθος της γραμματοσειράς όπως ο ίδιος επέλεξε στο δικό του κείμενο:
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα ίδια έλεγε την ίδια εποχή και ο Ερντογάν....
![]() Να φιμώσει Facebook και Τwitter προσπαθεί τώρα ο Ερντογάν - na fimosei Facebook kai twitter prospathei tora o erntogan Να φιμώσει Facebook και Τwitter προσπαθεί τώρα ο Ερντογάν Οι αναταραχές των τελευταίων ημερών στην Τουρκία έδωσαν την ευκαιρία στον πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να «ανακαλύψει» πολλούς εχθρούς. Στην αρχή ήταν «τα εξτρεμιστικά στοιχεία» και η αντιπολίτευση, μετά οι «ξένοι παράγοντες». Τελευταία «απειλή» του Ερντογάν είναι τα κοινωνικά δίκτυα και κάνει ό,τι μπορεί για να εξασθενίσει τη δύναμή τους. «Αυτό το πράγμα που ονομάζουν κοινωνικά δίκτυα δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια πηγή προβλημάτων για την σημερινή κοινωνία», επιβεβαίωσε την Κυριακή κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του εμφάνισης. Ειδικά για το Twitter επιφύλασσε έναν πολύ πιο εύγλωττο χαρακτηρισμό: «Υπάρχει ένας μπελάς που λέγεται Twitter», ξεκαθάρισε: «Από εκεί εκβάλουν απίστευτα ψέματα». Last edited by frits; 01-10-2013 at 15:47. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Οι εξελιξεις ειναι δρομολογημενες και δυσκολο να μας γυρισουν πισω στην ηρεμια κατα την ταπεινη μου γνωμη και μακαρι να κανω λαθος (βλεπε ιταλια νοτο αλλα και αμερικη) Δε χρειαζεται να μιλησω απαντω μονο σε σενα που εχεις καποιο επιπεδο συζητησης αν και ετσι οπως σβηστικαν γραφτηκαν ποστ εμειναν αναπαντητα καποια πραγματα που δε θα κανω τον κοπο να τα ξαναγραψω εξαλου ειχα πει πως δε θα ξαναγραψω αλλο αλλα οι προκλησεις και οι ειρωνιες εκτοξευονταν και χωρις οριο και μαλλον ηταν και λαθος που το εκανα Δυσκολο να εκπλαγω πια ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εσυ ομως αμφιβαλλω αφου, εχω δηλωσει εγγραφως και παμπολες φορες οτι ψηφιζα ΠΑΣΟΚ απο το 1981 μεχρι ΚΑΙ το 2009.......ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Για τις αυτοκτονιες εχω τοποθετηθει, επισης πολλες φορες, μεχρι και ανακοινωση εχω βγαλει την οποια κι ελπιζω να διαβασες. Απο αζυτην την ανακοινωση απορρεει οτι δεν ειμαι κυνικος αλλα πρακτικος......εξάλλου εχω και γω βιωματα αυτοκτονιων στην στενη οικογενεια μου αλλα και τετελεσμενες αυτοκτονιες των δυο κολλητων φιλων και συμμαθητων μου απο την πρωτη δημοτικου στην ηλικια των 36 ο ενας και νεοτερος ο αλλος και πολυ πριν την κριση......... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κε Carduelis σας ευχαριστώ για την διαφήμιση. Αυτό που πραγματικά με μπερδεύει μαζί σας είναι το κατά πόσον ανεβάσατε τα link που με αφορούν για να με προβάλλεται θετικά ή αρνητικά!! Όπως και ναχει πάντως σας ευχαριστώ, αφού ο έχων iq πάνω από το μέσο όρο δύναται να καταλάβει τα ιδεώδη και τις αρχές μου. Και εμένα μόνο αυτοί οι άνθρωποι με αφορούν. Για τους υπόλοιπους κάνω ότι μπορώ για να ... βοηθήσω. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Οσο για τα ιδεώδη σας να τα χαίρεστε! ευτυχώς που υπάρχουν τα γραπτά σας για να καταλάβει και ο κάθε ένας τι ακριβώς είστε και τι πρεσβεύετε: Μεταναστευτικό: Η άποψη του Αυστραλού Πρωθυπουργού και ακολούθως ο σχολιασμός μας. Λυπάμαι που αυτό το φόρουμ αποτέλεσε (όπως ισχυρίζεσθε τουλάχιστον) πηγή εμπνευσής σας!! |
|
|||
|
|||
![]()
Άντε παιδιά με το καλό, μέχρι να γυρίσω να 'χει "ευπρεπιστεί" το μαγαζί. Είδατε;; Συμμορφώθηκα και δεν χρησιμοποίησα άσχημες και απαράδεκτες εκφράσεις όπως "ξεβρώμισμα" καιλοιπά απαράδεκτα... Είμαι ένας ανανήψας σωφρονισμένος. Έτσι δεν θα προσβάλεται και η αισθητική των κολητών τους. Και μην τολμήσει να με ρωτήσει κανείς ποιούς εννοώ, γιατί εκφράσεις απαράδεκτες όπως "πιθ#&!@" δεν θα ακούσεται από μένα. Εκτός και ανοίξουμε κανένα θέμα με την προέλευση της ζωής και μιλήσουμε για αμοιβάδες, μισθωμένους κοντυλοφόρους και άλλα πρωτόζωα. Καλό βράδυ.
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()