GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 01-10-2013, 09:16
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Σύλληψη Χ.Α. Χολιγουντιανή υπερπαραγωγή;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από PITS Εμφάνιση μηνυμάτων
μπορει για κανεναν δε βαζουμε το χερι στη φωτια ομως μεχρι σημερα με ενα γρηγορο γκουγκλαρισμα..
.Γιάφκα κατάντησε το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο...!!! (video) | Parakato.gr στο πανεπιστημιο
� �������� ������ ��� ��������� 17 ������� ������������ ��� ��� �������� ���������������� �������� η 17Ν
Οι γιάφκες στο πέρασμα του χρόνου | κοινωνια | ethnos.gr αναδρομη
Έκαναν φύλλο και φτερό τη γιάφκα των «Πυρήνων» στο Χαλάνδρι των πυρηνων

και σιγουρα πολλα αλλα που βαριεμαι να ψαξω μας δειχνουν οτι οι τρομοκρατικες ενεργειες προερχονται απο τον αριστερο αναρχικο χωρο ή παντως με τις ευλογιες της αριστερας
οσο για τον βαρυ οπλισμο κατσε πρωτα να <<κατασκευαστει>> και μιλαμε
μπορει και να εχουν και σαριν τι μπορει ειμαι σιγουρος!!
Σε καταλαβαινω, ποναει αλλα, περιμενε τις εξελιξεις στο θεμα.......και τοτε θελω να μιλησεις.......μετα την εκπληξη!
Reply With Quote
Παλιό 01-10-2013, 14:34
Carduelis Ο/Η Carduelis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Mπραχάμι - Αθήνα
Μoto: Τη "Χιονάτη"

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yannis Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτάαα...
Άντε αφού σφουγγαρίσαμε, να μαζέψουμε τα τραπέζια και τις καρέκλες και να πηγαίνουμε σιγά σιγά.
Δεν απάντησε ούτε ο δημιουργός του νήματος, ούτε όσοι "προσβλήθηκαν" από την "αδικαιολόγητη" απάντησή μου σ' αυτούς...
Έτσι περιμένετε πάντα, να σας σώσει ο διαιτητής ακυρώνοντας το παιχνίδι.
Θα είχε πλάκα, αν δεν μιλάγαμε για ανθρώπινες ζωές.
ΥΛΟΒΑΤΙΔΕΣ!!!!!!!
Απλά είναι τα πράγματα Γιάννη,
Αν κάνει κανείς μια βόλτα στο διαδίκτυο και στον ιστότοπο του κ Κασιμάτη μπορεί να δει εύκολα οτι έχει ήδη δώσει και το δικό του πολιτικό στίγμα (εδώ η δημοσίευση της αποχώρησής του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες Παραιτήθηκε ο Β. Κασιμάτης ) και έχει ήδη εκφράσει τις δικές του απαντήσεις στα πολιτικά πράγματα, όπως όφειλε εξάλλου σαν δημοσιογράφος και σχολιαστής: http://www.agorapress.gr/el/news.php?n=5344
Τώρα το γιατί δεν μας τα λέει ευθαρσώς και μας ανακατεύει στο συγκεκριμένο πόστ και ...με τα chemtrails, ενήλικες είμαστε, ας βγάλει ο καθένας μας τα συμπεράσματά του (ελπίζω και κανένας mod που να μην ασχολείται με το αν "μετράμε ποιός την έχει 20 πόντους" γιατί εμένα κάτι σαν τα παρακάτω μου θυμίζουν πολύ άσχημα πράγματα: Η διέξοδος βρίσκεται στην παλιά καλή συνταγή. Αξιολογούμε-Ξεχωρίζουμε. Ένας αρχηγός. Τον ακολουθούμε. Οι υπόλοιποι σιωπούμε και ακολουθούμε. Και ΔΕΝ επιτρέπουμε στους «παπαγάλους» την αλλοίωση, ΔΕΝ επιτρέπουμε την παρέκκλιση. Το πάμε μέχρι τέλους.
Και αναφωνούμε. Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω το έθνος...).

Αφήνω τα bold και το μέγεθος της γραμματοσειράς όπως ο ίδιος επέλεξε στο δικό του κείμενο:
  • Ίντερνετ. Εργαλείο του Σατανά ή μέσο προόδου
    • Facebook, ο Δούρρειος ίππος
    • Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους. Ξυπνήστε!!
      Ο σατανάς της παγκοσμιοποίησης μπήκε στη ζωή μας με το facebook.
    • Όλοι κάπου κάπου συμφωνούμε ότι χρειαζόμαστε ίσως ακόμα και μια χούντα για να διώξει τους πολιτικούς μας τύραννους.
      Ε, το πρώτο πράγμα που θα ζητούσα από μια τέτοια τάξη πραγμάτων είναι ως 1ο μέτρο ... το «κλείδωμα» του ίντερνετ στην Ελλάδα!!
    • Η διέξοδος βρίσκεται στην παλιά καλή συνταγή.
      Αξιολογούμε-Ξεχωρίζουμε. Ένας αρχηγός. Τον ακολουθούμε. Οι υπόλοιποι σιωπούμε και ακολουθούμε. Και ΔΕΝ επιτρέπουμε στους «παπαγάλους» την αλλοίωση, ΔΕΝ επιτρέπουμε την παρέκκλιση. Το πάμε μέχρι τέλους.
    • Και αναφωνούμε. Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω το έθνος, κάτω οι καταπατητές της Μέρκελ και του ΔΝΤ!
      Από το «καναπέ» δεν κάνουμε τίποτα.
Reply With Quote
Παλιό 01-10-2013, 15:42
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250

Τα ίδια έλεγε την ίδια εποχή και ο Ερντογάν....

Να φιμώσει Facebook και Τwitter προσπαθεί τώρα ο Ερντογάν - na fimosei Facebook kai twitter prospathei tora o erntogan

Να φιμώσει Facebook και Τwitter προσπαθεί τώρα ο Ερντογάν

Οι αναταραχές των τελευταίων ημερών στην Τουρκία έδωσαν την ευκαιρία στον πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να «ανακαλύψει» πολλούς εχθρούς. Στην αρχή ήταν «τα εξτρεμιστικά στοιχεία» και η αντιπολίτευση, μετά οι «ξένοι παράγοντες». Τελευταία «απειλή» του Ερντογάν είναι τα κοινωνικά δίκτυα και κάνει ό,τι μπορεί για να εξασθενίσει τη δύναμή τους.

«Αυτό το πράγμα που ονομάζουν κοινωνικά δίκτυα δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια πηγή προβλημάτων για την σημερινή κοινωνία», επιβεβαίωσε την Κυριακή κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του εμφάνισης. Ειδικά για το Twitter επιφύλασσε έναν πολύ πιο εύγλωττο χαρακτηρισμό: «Υπάρχει ένας μπελάς που λέγεται Twitter», ξεκαθάρισε: «Από εκεί εκβάλουν απίστευτα ψέματα».

Last edited by frits; 01-10-2013 at 15:47.
Reply With Quote
Παλιό 01-10-2013, 17:02
PITS Ο/Η PITS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Μoto: GS 1150 ADV Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΩΝ GS!!!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Σε καταλαβαινω, ποναει αλλα, περιμενε τις εξελιξεις στο θεμα.......και τοτε θελω να μιλησεις.......μετα την εκπληξη!
οπως ειπα και πιο πριν (δε διαβαζεις) την εχω γραμμενη τη συγκεκριμενη ΧΑ του δολοφονου και του συναφιου του γιατι δεν τον ψηφισα οπως δε ψηφισες πιστευω κι εσυ του σιμητη τον παπανδρεου (μπαμπα και γιο) τον τσουκατο και τα λλα παιδια για να κανουν αυτα που μας εκαναν, προσπαθησες να τα συγκρινεις λεγοντας οτι δε πειραζει που φαγανε λ7 και δεν ειναι το ιδιο με εναν θανατο και παρολο που ξερουμε τις αποψεις σου για τις αυτοκτονιες λογω χρεων ολοι ελπιζουμε να μην εισαι πραγματικα τοσο κυνικος και να ειναι ενα <<παιχνιδι>> αντιπαραθεσης πληκτρολογιου οι δικοι σου και πρωην δικοι μου σπειραν και σπερνουν θανατο ακομη και τωρα δε σου ριχνω ευθυνη και οπως δεν ποναει εσενα η καταντια του πασοκ ετσι δε ποναει εμενα η καταντια της ΧΑ.
Οι εξελιξεις ειναι δρομολογημενες και δυσκολο να μας γυρισουν πισω στην ηρεμια κατα την ταπεινη μου γνωμη και μακαρι να κανω λαθος (βλεπε ιταλια νοτο αλλα και αμερικη)
Δε χρειαζεται να μιλησω απαντω μονο σε σενα που εχεις καποιο επιπεδο συζητησης αν και ετσι οπως σβηστικαν γραφτηκαν ποστ εμειναν αναπαντητα καποια πραγματα που δε θα κανω τον κοπο να τα ξαναγραψω εξαλου ειχα πει πως δε θα ξαναγραψω αλλο αλλα οι προκλησεις και οι ειρωνιες εκτοξευονταν και χωρις οριο και μαλλον ηταν και λαθος που το εκανα
Δυσκολο να εκπλαγω πια
Reply With Quote
Παλιό 01-10-2013, 18:10
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από PITS Εμφάνιση μηνυμάτων
οπως ειπα και πιο πριν (δε διαβαζεις) την εχω γραμμενη τη συγκεκριμενη ΧΑ του δολοφονου και του συναφιου του γιατι δεν τον ψηφισα οπως δε ψηφισες πιστευω κι εσυ του σιμητη τον παπανδρεου (μπαμπα και γιο) τον τσουκατο και τα λλα παιδια για να κανουν αυτα που μας εκαναν, προσπαθησες να τα συγκρινεις λεγοντας οτι δε πειραζει που φαγανε λ7 και δεν ειναι το ιδιο με εναν θανατο και παρολο που ξερουμε τις αποψεις σου για τις αυτοκτονιες λογω χρεων ολοι ελπιζουμε να μην εισαι πραγματικα τοσο κυνικος και να ειναι ενα <<παιχνιδι>> αντιπαραθεσης πληκτρολογιου οι δικοι σου και πρωην δικοι μου σπειραν και σπερνουν θανατο ακομη και τωρα δε σου ριχνω ευθυνη και οπως δεν ποναει εσενα η καταντια του πασοκ ετσι δε ποναει εμενα η καταντια της ΧΑ.
Οι εξελιξεις ειναι δρομολογημενες και δυσκολο να μας γυρισουν πισω στην ηρεμια κατα την ταπεινη μου γνωμη και μακαρι να κανω λαθος (βλεπε ιταλια νοτο αλλα και αμερικη)
Δε χρειαζεται να μιλησω απαντω μονο σε σενα που εχεις καποιο επιπεδο συζητησης αν και ετσι οπως σβηστικαν γραφτηκαν ποστ εμειναν αναπαντητα καποια πραγματα που δε θα κανω τον κοπο να τα ξαναγραψω εξαλου ειχα πει πως δε θα ξαναγραψω αλλο αλλα οι προκλησεις και οι ειρωνιες εκτοξευονταν και χωρις οριο και μαλλον ηταν και λαθος που το εκανα
Δυσκολο να εκπλαγω πια
εγω διαβαζω σταλα-σταλα και λεξη προς λεξη ολα τα ποστ και κυριως αυτα που απαντω.
Εσυ ομως αμφιβαλλω αφου, εχω δηλωσει εγγραφως και παμπολες φορες οτι ψηφιζα ΠΑΣΟΚ απο το 1981 μεχρι ΚΑΙ το 2009.......ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

Για τις αυτοκτονιες εχω τοποθετηθει, επισης πολλες φορες, μεχρι και ανακοινωση εχω βγαλει την οποια κι ελπιζω να διαβασες.
Απο αζυτην την ανακοινωση απορρεει οτι δεν ειμαι κυνικος αλλα πρακτικος......εξάλλου εχω και γω βιωματα αυτοκτονιων στην στενη οικογενεια μου αλλα και τετελεσμενες αυτοκτονιες των δυο κολλητων φιλων και συμμαθητων μου απο την πρωτη δημοτικου στην ηλικια των 36 ο ενας και νεοτερος ο αλλος και πολυ πριν την κριση.........
Reply With Quote
Παλιό 01-10-2013, 19:13
VILLY Ο/Η VILLY βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθήνα
Μoto: Varadero XL1000V '07

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Carduelis Εμφάνιση μηνυμάτων
Απλά είναι τα πράγματα Γιάννη,
Αν κάνει κανείς μια βόλτα στο διαδίκτυο και στον ιστότοπο του κ Κασιμάτη μπορεί να δει εύκολα οτι έχει ήδη δώσει και το δικό του πολιτικό στίγμα (εδώ η δημοσίευση της αποχώρησής του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες Παραιτήθηκε ο Β. Κασιμάτης ) και έχει ήδη εκφράσει τις δικές του απαντήσεις στα πολιτικά πράγματα, όπως όφειλε εξάλλου σαν δημοσιογράφος και σχολιαστής: http://www.agorapress.gr/el/news.php?n=5344
Τώρα το γιατί δεν μας τα λέει ευθαρσώς και μας ανακατεύει στο συγκεκριμένο πόστ και ...με τα chemtrails, ενήλικες είμαστε, ας βγάλει ο καθένας μας τα συμπεράσματά του (ελπίζω και κανένας mod που να μην ασχολείται με το αν "μετράμε ποιός την έχει 20 πόντους" γιατί εμένα κάτι σαν τα παρακάτω μου θυμίζουν πολύ άσχημα πράγματα: Η διέξοδος βρίσκεται στην παλιά καλή συνταγή. Αξιολογούμε-Ξεχωρίζουμε. Ένας αρχηγός. Τον ακολουθούμε. Οι υπόλοιποι σιωπούμε και ακολουθούμε. Και ΔΕΝ επιτρέπουμε στους «παπαγάλους» την αλλοίωση, ΔΕΝ επιτρέπουμε την παρέκκλιση. Το πάμε μέχρι τέλους.
Και αναφωνούμε. Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω το έθνος...).

Αφήνω τα bold και το μέγεθος της γραμματοσειράς όπως ο ίδιος επέλεξε στο δικό του κείμενο:
  • Ίντερνετ. Εργαλείο του Σατανά ή μέσο προόδου
    • Facebook, ο Δούρρειος ίππος
    • Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους. Ξυπνήστε!!
      Ο σατανάς της παγκοσμιοποίησης μπήκε στη ζωή μας με το facebook.
    • Όλοι κάπου κάπου συμφωνούμε ότι χρειαζόμαστε ίσως ακόμα και μια χούντα για να διώξει τους πολιτικούς μας τύραννους.
      Ε, το πρώτο πράγμα που θα ζητούσα από μια τέτοια τάξη πραγμάτων είναι ως 1ο μέτρο ... το «κλείδωμα» του ίντερνετ στην Ελλάδα!!
    • Η διέξοδος βρίσκεται στην παλιά καλή συνταγή.
      Αξιολογούμε-Ξεχωρίζουμε. Ένας αρχηγός. Τον ακολουθούμε. Οι υπόλοιποι σιωπούμε και ακολουθούμε. Και ΔΕΝ επιτρέπουμε στους «παπαγάλους» την αλλοίωση, ΔΕΝ επιτρέπουμε την παρέκκλιση. Το πάμε μέχρι τέλους.
    • Και αναφωνούμε. Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω το έθνος, κάτω οι καταπατητές της Μέρκελ και του ΔΝΤ!
      Από το «καναπέ» δεν κάνουμε τίποτα.
Κάποιοι άνθρωποι είναι εντελώς αστείοι τελικά.
Κε Carduelis σας ευχαριστώ για την διαφήμιση.
Αυτό που πραγματικά με μπερδεύει μαζί σας είναι το κατά πόσον ανεβάσατε τα link που με αφορούν για να με προβάλλεται θετικά ή αρνητικά!!
Όπως και ναχει πάντως σας ευχαριστώ, αφού ο έχων iq πάνω από το μέσο όρο δύναται να καταλάβει τα ιδεώδη και τις αρχές μου. Και εμένα μόνο αυτοί οι άνθρωποι με αφορούν.
Για τους υπόλοιπους κάνω ότι μπορώ για να ... βοηθήσω.
Reply With Quote
Παλιό 01-10-2013, 19:37
Carduelis Ο/Η Carduelis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Mπραχάμι - Αθήνα
Μoto: Τη "Χιονάτη"

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από VILLY Εμφάνιση μηνυμάτων
Κάποιοι άνθρωποι είναι εντελώς αστείοι τελικά.
Κε Carduelis σας ευχαριστώ για την διαφήμιση.
Αυτό που πραγματικά με μπερδεύει μαζί σας είναι το κατά πόσον ανεβάσατε τα link που με αφορούν για να με προβάλλεται θετικά ή αρνητικά!!
Όπως και ναχει πάντως σας ευχαριστώ, αφού ο έχων iq πάνω από το μέσο όρο δύναται να καταλάβει τα ιδεώδη και τις αρχές μου. Και εμένα μόνο αυτοί οι άνθρωποι με αφορούν.
Για τους υπόλοιπους κάνω ότι μπορώ για να ... βοηθήσω.
Αν δεν μπορείτε να καταλάβετε κύριε Κασιμάτη τη διαφορά ανάμεσα στο φτύσιμο και τις σιγανοψιχάλες έχετε μεγάλο πρόβλημα!!!
Οσο για τα ιδεώδη σας να τα χαίρεστε! ευτυχώς που υπάρχουν τα γραπτά σας για να καταλάβει και ο κάθε ένας τι ακριβώς είστε και τι πρεσβεύετε: Μεταναστευτικό: Η άποψη του Αυστραλού Πρωθυπουργού και ακολούθως ο σχολιασμός μας.
Λυπάμαι που αυτό το φόρουμ αποτέλεσε (όπως ισχυρίζεσθε τουλάχιστον) πηγή εμπνευσής σας!!
Reply With Quote
Παλιό 01-10-2013, 21:33
yannis Ο/Η yannis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Κερατσίνι Far-west
Μoto: F 800 GS._ Αα, ξέχασα. BMW !!!!!

Άντε παιδιά με το καλό, μέχρι να γυρίσω να 'χει "ευπρεπιστεί" το μαγαζί. Είδατε;; Συμμορφώθηκα και δεν χρησιμοποίησα άσχημες και απαράδεκτες εκφράσεις όπως "ξεβρώμισμα" καιλοιπά απαράδεκτα... Είμαι ένας ανανήψας σωφρονισμένος. Έτσι δεν θα προσβάλεται και η αισθητική των κολητών τους. Και μην τολμήσει να με ρωτήσει κανείς ποιούς εννοώ, γιατί εκφράσεις απαράδεκτες όπως "πιθ#&!@" δεν θα ακούσεται από μένα. Εκτός και ανοίξουμε κανένα θέμα με την προέλευση της ζωής και μιλήσουμε για αμοιβάδες, μισθωμένους κοντυλοφόρους και άλλα πρωτόζωα. Καλό βράδυ.
Reply With Quote
Παλιό 01-10-2013, 22:18
AKIS_21 Ο/Η AKIS_21 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: athina
Μoto: Gs 1200 adv 07 K1200 rs. 97

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yannis Εμφάνιση μηνυμάτων
Άντε παιδιά με το καλό, μέχρι να γυρίσω να 'χει "ευπρεπιστεί" το μαγαζί. Είδατε;; Συμμορφώθηκα και δεν χρησιμοποίησα άσχημες και απαράδεκτες εκφράσεις όπως "ξεβρώμισμα" καιλοιπά απαράδεκτα... Είμαι ένας ανανήψας σωφρονισμένος. Έτσι δεν θα προσβάλεται και η αισθητική των κολητών τους. Και μην τολμήσει να με ρωτήσει κανείς ποιούς εννοώ, γιατί εκφράσεις απαράδεκτες όπως "πιθ#&!@" δεν θα ακούσεται από μένα. Εκτός και ανοίξουμε κανένα θέμα με την προέλευση της ζωής και μιλήσουμε για αμοιβάδες, μισθωμένους κοντυλοφόρους και άλλα πρωτόζωα. Καλό βράδυ.
Reply With Quote
Παλιό 02-10-2013, 02:18
mpampis Ο/Η mpampis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2013
Περιοχή: αγιοι αναργυροι
Μoto: Funduro 650st

αντε να γελασουμε και λιγο,ελπιζω να μην διαγραφει μια και στο τελος εχει καποια κρυα μπινελικια(που ισως χαλανε ολο το αλλο βιντεακι)τα υπολοιπα ομως 3.09 λεπτα ειναι αψογα.

Last edited by mpampis; 02-10-2013 at 02:23.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης