|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μηνίσκος και το γιατροσόφι της γιαγιάς….
Απόσπασμα:
Δεν είναι απαραίτητο, είμαι εδώ και 6 χρόνια με μερική ρίξη στο αριστερό γόνατο και είμαι μιά χαρά, εξαρτάται και από τις καθημερινές δραστηριότητες του κάθε ένα αλλά και από το μέγεθος της ζημιάς. Αν το πρόβλημα πάντως επιμένει τότε η μόνη λύση είναι η αρθροσκόπηση. Δεν συμφωνώ πάντως με το θέμα των πρακτικών, στην μέση μπορεί να βοηθάνε αλλά στο γόνατο δεν μπορώ να φανταστώ πως |
|
|||
|
|||
Περαστικά Βαγγέλη μου!!!
ααααα και σε κάποιον καλό γιατρό....μην το αφήσεις ... |
|
|||
|
|||
φιλε μου πρωτα-πρωτα θα σε πω καλη ορεξη με τα λαχανα και με τα μελια χαριτολογοντας το λεω....
περαστικα και ανωδυνα να ειναι φιλε..... |
|
|||
|
|||
ευχαριστώ Άκη, για να δούμε θα γλυτώσω το μαχαίρι ?
|
|
|||
|
|||
γα τον καλιθεατη...ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΘΕΟΣ
|
|
|||
|
|||
Σου εύχομαι τα καλύτερα και απο οτι ξέρω αν δε θεραπεύεται με τους δικούς του τρόπους σε στέλνει σε γιατρό παντως κάνει καλη δουλειά
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Συμφωνω απολυτα Ειχα δοκιμασει τα παντα πριν κανω την αρθροσκοπηση (εχω κανει 2 ) ο μυνισκος θελει ενδυναμωση του τετρακεφαλου ετσι ωστε να κραταει και να αποσυμφοριζει το γονατο απο τις πιεσεις .....γιατρια δε υπαρχει οτι και σας λενε , το εψαξα τοτε οσο δε πηγαινε το διαφορα γιατροσοφια και φαρμακα ειναι απλα για να σου απαληνουν τον πονο και να σε κρατανε καπως Last edited by TAKIS04; 03-10-2013 at 19:29. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
αστα φιλε εχω δοκιμασει τα παντα...................μεχρι και με ultrex λουστηκα..... αλλα ματαια
|
|
|||
|
|||
γεια σου φιλαρακι μου φιλία στις καλές σου
|
|
|