![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Φίλε Γιώργο καλησπέρα.... Ενδιαφερόμαι για τις σελες εάν τις έχεις ακόμη...διευκρινησε μου όμως εάν ταιριάζουν στο δικό μου απλό gs του 2005... Ευχαριστώ.
|
|
|
|||
|
|||
|
Φίλε Γιώργο ενδιαφέρομαι για την προέκταση φτερού και τον λασπωτήρα υπάρχουν αν ναι πόσο.? Ευχαριστώ
|
|
|
|||
|
|||
|
Eχουν πουληθεί και τα δύο Αχιλλέα! ευχαριστώ πάντως!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ευχαριστώ για την προέκταση του μπροστά φτερού σήμερα το παρέλαβα από το ταχ/μείο κ ήταν σε πολύ καλή κατάσταση όπως το είχες περιγράψει.
|
|
|
|||
|
|||
|
Παρελαβα πισω φτερο ολα ο.κ!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλοφορετο Δημητρη και σε ευχαριστω.
Υπαρχουν ακομα οι βαλιτσες touratech με τις βασεις και τους σακκους για 1200 gs και adv, οι αναρτησεις WP για το 1200gs, οι σέλλες μαυρο-κόκκινο για 1200gs και adv, οι προβολεις xenon touratech για 1200gs 2004-2007, η σχαρα απο το ADV (μπαινει και στο απλο), πουληθηκε η προεκταση σχαρας για το απλο 1200gs, τα στοπ τιμονιου για gs και adv, ο λεβιες touratech για gs και adv, το προστατευτικο μπαταριας για gs και adv 2005-2007 και η προεκταση λεβιε πισω φρενου γαι το 1200gs 2004-2007. Last edited by siraxanz; 30-09-2013 at 00:19. |
|
|
|||
|
|||
|
Καλησπερα σε ολους, η σχαρα για το ADV πουληθηκε, Πετρο ευχαριστω. Υπαρχουν τα υπολοιπα που αναγραφονται στο προηγουμενο ποστ.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μπορείς να μου τα δώσεις για 40+15 δηλ. συνολο 55 ευρώ? Αν συμφωνείς στείλε μου ένα sms στο ...760(προφιλ) Ευχαριστώ για την προσοχή σου
|
|
|
|||
|
|||
|
Παρέλαβα, άψογα τα εξαρτήματα!
|
|
|
|||