Απόσπασμα:

| 
					Αρχική Δημοσίευση από Al Bandy  Δεν ξέρω αν μάς ψεκάζουν ή αν ρίχνουν κάτι στο νερό (αν και με όλα αυτά που βλέπω γύρω μου, ακούω και διαβάζω θα αρχίσω να το πιστεύω σε λίγο), αλλά αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι οι άσπρες γραμμές που αφήνουν πίσω τους τα αεροπλάνα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ! Και σάς το λέω υπευθύνως ως χειριστής αεροσκαφών. Είναι τα καυσαέρια που υγροποιούνται αυτομάτως αφού βγαίνουν απότομα από 3000-τόσο βαθμούς Κελσίου μέσα στην τουρμπίνα σε και -50 βαθμούς Κελσίου έξω.

Να σταματήσουμε, λοιπόν, να πιστεύουμε και να αναπαράγουμε κοτσάνες χωρίς στοιχεία επειδή κάποιος άσχετος έγραψε στο διαδίκτυο κάποτε μια μπαρούφα!
 | 

Έχει εξηγηθεί πάμπολλες φορές από ανθρώπους που έχουν γνώση επί του θέματος, η τεκμηρίωση επί του θέματος είναι ατελείωτη, αλλά μερικοί ακόμα επιμένουν να αναπαράγουν το θέμα και μάλιστα πολλές φορές όχι από άγνοια αλλά ορμώμενοι από άλλα κίνητρα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν μία άκομψη απόπειρα για αύξηση τηλεθέασης σε επερχόμενη εκπομπή.!

Μάλιστα ο συγκεκριμένος προσκεκλημένος (tv persona πλέον) έχει στο παρελθόν δημοσιεύσει σχετικά άρθρα, τα οποία όμως είναι τόσο χοντροκομμένα και ατεκμηρίωτα που η αξιοπιστία των λόγων του έχει πέσει πλέον στο ναδίρ, κατά την προσωπική μου άποψη πάντα.