Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vpentza
Πολλοί ζήτησαν να κόψουμε τα "πολιτικά" και να αρχίσουμε μοτοβόλτες...
Η εκδρομή είχε (και) σκοπό να διαπιστώσει τις προθέσεις αυτές....
Κατέληξα ότι τα πολιτικά είναι η ζωή μας και οι μοτοσυκλέτες πάρεργο.. 
Δεν ξέρω αν 10 μοτοσυκλέτες είναι λίγες για μια εκδρομή που κανονίστηκε 24 ώρες πριν ξεκινήσει αλλά εμένα μου φάνηκε ότι όλοι τη βρίσκουμε να αναλωνόμαστε σε θέματα που δεν μπορούμε να επηρεάσουμε... 
|
Έτσι είναι.
Όσο για το τι θέλουν "πολλοί"... και η Γεωργία Βασιλειάδου στις παλιές ταινίες ήθελε γαμπρό!!!!!
Το φόρουμ δεν είναι τίποτα το εξωπραγματικό. Ούτε καν ένα κλαμπ μελών δεν είναι. Θεωρητικά προσελκύει αναβάτες μοτοσυκλετών BMW. Στην πράξη φυσικά κανείς δεν αποκλείεται, ακόμη κι αν δεν έχει μοτοσυκλέτα. Δεν υπάρχουν περιορισμοί ως προς την επιλογή των μελών. Ως εκ τούτου δεν είναι τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο από οποιαδήποτε πλατεία, αλάνα, καφενείο. Η κάθε παρέα πιάνει τη γωνιά της και κάλλιστα μπορεί να απεχθάνεται την απέναντι.
Αν υπάρχουν κανόνες συμπεριφοράς, αυτοί θα έπρεπε να εφαρμόζονται εκατέρωθεν αφ' ενός και αφ' ετέρου όταν έχουμε να κάνουμε με αδικήματα αποδεδειγμένα και από την πολιτεία, αλλά κύρια και πρώτιστα από την κοινωνία, τότε έχουμε κάθε νόμιμο δικαίωμα και ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να καταδικάζουμε, απορρίπτουμε, χλευάζουμε, λοιδορούμε τα εγκληματικά στοιχεία και όσους άμεσα ή έμμεσα τους υποθάλπουν. Αυτά μας δίδαξαν οι οικογένειές μας και με αυτές τις αρχές πορεύεται αιώνες τώρα η ανθρωπότητα.