![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
το πήρα και εγώ 4,7 euro το λίτρο !!!
![]() τα οργανάκια λένε ότι έχω 13λτ μέσα, θέλω 39ml....... ογκομετρητή δεν έχω στο γραφειο .... ![]() Last edited by vpentza; 09-10-2013 at 13:36. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλογερόπουλος για πάσης φύσεως χημικά (ξηρά και υγρα). Στον Πειραιά βρίσκεται σε κεντρική οδό. Όποιον και να ρωτήσεις εκει τον ξερει.
2,5€ με απόδειξη ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
κι αγοράζω μπουκαλάκι, πήρα και ογκομετρικό για ακρίβεια στο δεκαδικό. και ήμουν έτοιμος λοιπόν για να μπει το ασετόν 45 εμέλ στο παγουράκι, αχ να φτάσω στο Λουτράκι! Ρίχνω μέσα το ζουμί και τη σπρώχνω στη BP. Βάλε βενζινά βενζίνα κι από λίτρα μια ντουζίνα. Εφoρμώ για τη Συγγρού λες και έχω ΦουΖουΡού. Τις χαμηλές δεν τις κοιτώ, αλλού τρώω το παλτό. Στις ψηλές κάτι μου κάνει, και καμαρώνω σα σκεπάρνι. Στρίβω ζερβά για Πειραιά, έκτη κι ογδόντα, όλα καλά! Πήγα τρίτη να κατεβάσω, μα λέω "άσε, ροπές θα δοκιμάσω". Μέχρι να πω αμάν, αμάν βλέπω 130 στο καντράν, Μπαίνω ποτάμι να δώσω πόνο, στο χοντρούλη με το Τουόνο. Το πάει αργά όμως ο θείος και χαιρετάω εγκαρδίως. Στην ισάδα του Ικέα μ'ένα Versys για παρέα Πέσαμε σε κίνηση και πιάσαμε συζήτηση ....to be continued... |
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή Πάνο, είδες διαφορά στις ψηλές ???
|
|||
|
|||
![]()
Για να πω την αλήθεια ...ΝΑΙ ΕΙΔΑ!
Το Σάββατο κατεβαίνοντας για Μέθανα παρατήρησα μια απροθυμία στις υψηλές στροφές. Η κατάσταση μου θύμισε βρώμικη αντλία βενζίνης. Χθες αυτό δεν υπήρχε. Μπορεί να φταίει η βενζίνα. Μπορεί το ασετόν. Μπορεί να άρχισαν να επιδρούν τα αντικαταθλιπτικά ![]() ![]() ![]() Όπως και να'χει μέχρι να εξαντλήσουμε το λίτρο έχουμε δρόμο μπροστά... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Οκ Πάνο ... περιμένουμε εντυπώσεις ... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Εσενα περιμενω Νικο να ακουσω εντυπωσεις!
αντε ριξε! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|