![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
τα πραγματα ειναι απλα και ολα εχουν την εξηγηση τους.
Η κυβερνηση εδω και καιρο παιζει το ηλιθιο παιχνιδακι των ¨δυο ακρων¨. Ο συριζα πιστευει οτι αν περασει ετσι οπως θελει κυβερνηση και λογο των διαφορων διαδηλωσεων..βλεπε Σκουριες κλπ κλπ... Θα πιασουν καποιον θα τον ονομασουν ευκολα συριζεο και θα βαλουν το συριζα στο ιδιο εργο με τα χρυσαυγα. Οποτε και θα χουν προβλημα. Οποτε αυτο το τελειος χαζο σεναριο των 2 ακρων κολαει την ολη διαδικασια. Μια και μιλαμε για την πιο στημενη κυβερνηση μετα την μεταπολιτευση καλα κανουν και φιλανε τον απ΄αυτο τους.αλλωστε για τα χρυσαυγα τους εχουν τους ψηφους,που ειναι το προβλημα; |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Θα δουλεψουν και τα ταριφακια οι φιλοι μου αφου ο κοσμος θα κατεβει ξανα στο κεντρο....... επισης δεν θα φοβουνται και οι εταιρειες τυπου ελληνικος Χρυσος να επενδυσουν στην χωρα μας......... Ετσι να εχουν τον φοβο οτι θα τιμωρηθουν...........μου αρεσει αυτη η προσεγγιση....... ....ποιος μιλησε για προβλημα? κανενα προβλημα!! σ.σ. για μενα οσοι παρεμποδιζουν εργαζομενους να εργαστουν (χαλυβουργια ελλαδος), κατεβαζουν εργαζομενους σε απεργιες οι οποιοι μετα απολυονται αφου κλεινει η εταιρεια (coca cola), εμποδιζουν ελ. επαγγελματιες να εργαστουν στον φυσικο τυος χωρο το οποιο με αιμα εκτισαν και δυσκολα συντηρουν σημερα (μαγαζατορες) ειναι εγκληματιες ολκης και ως τετοιοι πρέπει να αντιμετωπιζονται απο την πολιτεια. |
|
|
|||
|
|||
|
500.000 δισκοι..
τι ομοιοτης, στην εικονα στο ρυθμο!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Η συμπαθης παλινδρομηση χειρός, για εμας εχει πια αντικατασταθει με real thing επαφες και οι ονειρωξεις ανηκουν στο παρελθον................ Εχει τοσα πολλα νηματα το φορουμ αυτο γιατι δεν πας να παιξεις εκει??? Last edited by GeorgeP; 10-10-2013 at 19:07. |
|
|
|||
|
|||
|
Το παει καλα ο τερης μαγκα μου...
τι ομοιοτης τι ρυθμος!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Εσυ ξερεις καλυτερα....φυσικο βεβαια ειναι αυτο, καμια απορια.
|
![]() |
|
|