10-10-2013, 18:18
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: ΘΕΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ-ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits
Θα τα πούμε τον Δεκέμβριο.....
Έχεις δει τις ουρές στους ΟΑΕΔ.... όσοι δεν έχουν ιδιαίτερο λόγο να σφραγίσουν την κάρτα τους δεν το κάνουν.
|
Εισαι καλα? δια νομου αν δεν σφραγισεις την καρτα ανεργιας χανεις ολα τα δικαιωματα σου σαν ανεργος μαζι και τα κατα καιρους διδομενα επιδοματα. Ετσι π.χ χρειαζεται να εισαι ενα χρονο ανεργος για να εχεις απαλλαγη απο το χαρατσι της ΔΕΗ, αν στο εξαμηνο π.χ δεν ανανεωσεις την καρτα τοτε βγαζεις αμεσα καινουρια αλλα δεν ισχυει το 6μηνο το προηγουμενο και ο χρονος μετραει απο την αρχη.
Ασε, την πατησα κι εγω τοτε και κατεφυγα με επιστολη εμαιλ στον συνηγορο του Πολιτη, στον ΥΠ. Εργασιας στο προσωπικο εμαιλ του , στον διοικητη του ΟΑΕΔ και στον Πρωθυπουργο (ΓΑΠ τοτε) σε ολους στα προσωπικα ¨η επαγγελματικα εμαιλσ τους, οι οποιοι ΟΛΟΙ μου απηντησαν (και ο ΓΑΠ) και το προβλημα μου λυθηκε εντος εβδομαδος απο την αποστολη του εμαιλ.
Ολοι οι ανεργοι και φυσικα και οι επαγγελματιες ανεργοι τεμπεληδες αγαπητε Σταυρο εχει ενα ακομα λογο να σφραγιζει την καρτα ανεργιας την οποια εχει δια βιου φυσικα.
Παιδια=επιδοματα για τον τεμπελη αυτον, χρονια ανεργια= επισης καποια επιδοματα κατα καιρους, καρτα σφραγισμενη=ιατρικη περιθαλψη (φαρμακα+γιατρος οχι νοσοκομειο).....συναμα κανει και κανα μαυρο μεροκαματο.....146,000 ειναι αυτοι αγαπητε Σταυρο......
Last edited by GeorgeP; 10-10-2013 at 18:19.
|