![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Γράψε κατι , ανοίξε άλλα θέματα και αν ειναι ενδιαφέροντα, σου υπόσχομαι ότι θα γράφω σεντόνια για υποστήριξη … ![]() Sent from my iPad using Tapatalk Pro |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μηνες σε παρατηρω να ποσταρεις αντ'αυτου ![]() Αναμενοντας την επισημη θεση θελω να σου πω οτι αν γινει δημοσκοπηση τα πολιτικα θα πανε απο εκει που ηρθαν. Μαζι με τον εντεταλμενο να τα σηκωνει μαζι με τους συνηθεις υποδαυλιζοντεςστον αγωνα και τη ζητιανια για τα κλικ. Δες ποιοι απαξιουν να τοποθετηθουν σημερα στην απορια του Γιαννη του ortho και θα αντιληφθεις το μεγεθος της τουμπας..... Αν μου ζητησεις ονοματα στα bold θα σου τα δωσω, Θεωρω ωριμη κινηση να μην το κανεις.. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν εχω δώσει (πιστεύω ) ποτέ το δικαίωμα σε κανέναν να λέει τέτοια πράγματα για εμενα. Έχουμε συναντηθεί και κάμποσες φορές αλλα ποτέ δεν ένιωσα εχθρότητα απο την μεριά σου. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν το ύφος των γραφομένων σου. Επίσης δεν θα σου πω εγώ τι θα κανεις και τι όχι. Μεγάλο παιδί είσαι μπορείς να αναλάβεις και τις ευθύνες σου μόνος σου. Αν όπως λες παρατηρείς καιρό τα "αντ αυτού" ποσταρισματα μου καλό θα ηταν να μου το είχες πει κατα πρόσωπο τις φορές που έχουμε βρεθεί μαζι. Για να σου απαντήσω καταλλήλως. Φαντάζομαι τι θα έχεις πει εκει πάνω στα παιδιά για εμένα, λόγω των επιλογών μου στις παρέες μου !! Κρίμα δεν περίμενα ποτέ τέτοια στάση απο εσένα , ίσα ισα που σε εκτιμούσα και σε σεβόμουνα για την σοβαρότητα και την μοτοσυκλετιστική σου εμπειρία τρομάρα μου ! Sent from my iPad using Tapatalk Pro |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τελευταία φορά που τα είπαμε ήταν όταν γύρναγες από Πελοπόνησο και ποσταρίστηκε καφές κοντά στον μαγαζί του Frits για την υποδοχή σου !!
Δεν θυμάμαι ακριβώς ποιος μήνας ήταν. Πραγματικά δεν μεταφέρω κανενός την άποψη , ότι γράφω προέρχεται αποκλειστικά από την δική μου διαμορφωμένη γνώμη , (σωστή ; λάθος ; οι άλλοι το κρίνουν). Τέλος πάντων θεωρώ το θέμα λήξαν και ελπίζω στο μέλλον όπου έχουμε διαφορετικές απόψεις, να τις συζητάμε πιο κόσμια, ο ουσιαστικός αντίλογός στις απόψεις μας μόνο εποικοδομητικός μπορεί να είναι..... για όλους μας !!! Να είσαι καλά και καλές βόλτες !!! Last edited by peterv; 12-10-2013 at 19:34. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πασχάλη ξέφυγες, είσαι πολύ λάθος στο συγκεκριμένο θέμα. ![]() Ο Πέτρος είναι κόσμημα για το φόρουμ και τον προσβάλεις άσχημα με αυτά που γράφεις, γίνεσαι ίδιος με αυτό που κατηγορείς, σταμάτα να πλέκεις σενάρια στο μυαλό σου. |
|
|||
|
|||
![]()
ωραίος ο moby.,..,.,
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
με την άγνοια μας συνεχίζουν ., να μας σπάνε τα ούμπαλα., με τις πολιτικές τους απόψεις.,., δεν αντέχω άλλο να αγνοώ ., Απόσπασμα:
![]() ![]() αδέλφια μου αλήτες πουλιά.,. το έχω ξαναγράψει και αλλού., φανταστήτε ένα όμορφο μότο περιοδικό., να αρχίσει σιγά σιγά να γράφει άρθρα για τον κασιδιάρη τον μαλιάρι τον τσίπρα και τον μίτρα., και στο τέλος να μένουν απο τα 10 θέματα τα 2 για τον μοτοσυκλετισμό και τα συναυτό., θα το ξαναέπερνες,.,.,/? ξέρω μπλα μπλα άλλο φόρουμ άλλο περιοδικό., αλλα όταν ανοίγω τα σημερινά μυνήματα και βλέπω τα περισότερα μυνήματα για το τί γίνεται στην βουλή,., εε άντε στο καλό.,.,ρε παιδιά., πάντε σε άλλο καφενέ και μαλώστε για τα κομματικά σας. πιστεύω., Last edited by tattoopanther; 12-10-2013 at 14:32. |
|
|||
|
|||
![]()
Ρε σεις δεν εχετε τιποτα αλλο να κανετε?
Μην διαβαζετε αυτα που δεν κανετε κεφι ,τα προσωπικα μερικων εκτος φορουμ.. ![]() |
![]() |
|
|