GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Το Gs Forum > Σχετικά με τον διαδικτυακό τόπο > Ιδέες και σχόλια.

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 13-10-2013, 23:52
forester Ο/Η forester βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Μoto: R 1200 GS Triple Black και μπλουζάκια ΚΤΜ
Προεπιλογή Απάντηση: Τι θέλουμε από το GSforum;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Τη γνώμη μου εξέφρασα.
Κι αν κολλάτε στις λέξεις πραγματικά δε μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτό!

Τους χαιρετισμούς μου στον Κώστα!

Κώστα???
Ποιον? Σπίτι είμαι μόνος.
Τέλος πάντων, σε σχέση με το παραπάνω, μπορείς να κάνεις κάτι.
Να παραδεχθείς (αφού σου παραθέτω στοιχείο ακράδαντο) ότι δεν είναι όπως το είπες. Δεν είναι portal, ούτε οι ιδιοκτήτες του το θέλουν τέτοιο!

Φιλιά !
Reply With Quote
Παλιό 14-10-2013, 00:46
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από forester Εμφάνιση μηνυμάτων
Κώστα???
Ποιον? Σπίτι είμαι μόνος.
Τέλος πάντων, σε σχέση με το παραπάνω, μπορείς να κάνεις κάτι.
Να παραδεχθείς (αφού σου παραθέτω στοιχείο ακράδαντο) ότι δεν είναι όπως το είπες. Δεν είναι portal, ούτε οι ιδιοκτήτες του το θέλουν τέτοιο!

Φιλιά !

Επιμένω ότι κολλάτε στις λέξεις!
Τουλάχιστον εσύ έγραψες την αντίρρησή σου εδώ. Ο Κώστας ( μάνιακ ) το έκανε στο FB πράγμα που για να είμαι ειλικρινής με το ύφος που το έκανε δεν το εκτίμησα κι ιδιαίτερα! Τέλος πάντων! Στον επόμενο καφέ θα τα βρούμε φαντάζομαι.

Βάσει απόλυτου ορισμού όντως δεν είναι portal. Αλλά από όλο το γραπτό μου παρέθεσες και κόλλησες σε αυτό. Εμένα αυτό κάτι μου λέει φίλε Θόδωρε.

Τα υπόλοιπα από κοντά καλύτερα.
Reply With Quote
Παλιό 14-10-2013, 01:01
forester Ο/Η forester βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Μoto: R 1200 GS Triple Black και μπλουζάκια ΚΤΜ

Απόσπασμα:
Τουλάχιστον εσύ έγραψες την αντίρρησή σου εδώ. Ο Κώστας ( μάνιακ ) το έκανε στο FB πράγμα που για να είμαι ειλικρινής με το ύφος που το έκανε δεν το εκτίμησα κι ιδιαίτερα! Τέλος πάντων! Στον επόμενο καφέ θα τα βρούμε φαντάζομαι.

Βάσει απόλυτου ορισμού όντως δεν είναι portal. Αλλά από όλο το γραπτό μου παρέθεσες και κόλλησες σε αυτό. Εμένα αυτό κάτι μου λέει φίλε Θόδωρε.

Γιάννη από κοντά τα πάντα, ότι θες.
Αλλά κι από εδώ, σου λέω ευθέως ότι η κεντρική ιδέα του αρχικού σου ποστ, είναι αυτή!
Λες αυτό ( το φόρουμ εξελίχθηκε σε πόρταλ) και μετά το αναπτύσεις. Επίσης νομίζω ότι το πιστεύεις κιόλας, μιας και η αγαπημένη σου θεματολογία είναι κοινωνικο-πολιτική. Δεν είναι κακό. Σε καμιά περίπτωση!
Προτιμώ πάντως το ποστάρισμα για το νέο σου 650, ή τα θέματα με το παλιό σου, τα "έρημα χιλιόμετρα" που αναγκάστηκες να κάνεις με το 125....
Ρε φιλαράκι, μοτο - φόρουμ λέμε

Να συμπληρώσω...
Το γραπτό σου δεν είναι εκτός τόπου και χρόνου. Εν γένει έχεις και δίκιο. Τι να σχολιάσω? Μόνο αυτό που "μου έβγαλε το μάτι" σχολίασα, αρνητικά βέβαια. Όχι αρνητικά προς εσένα. Αρνητικά προς την ιδέα! Ασε που δε γίνεται πορταλ γιατί εκεί είναι επαγγελματικό το πράγμα...

Last edited by forester; 14-10-2013 at 01:04.
Reply With Quote
Παλιό 14-10-2013, 01:33
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Απόσπασμα:

τι εννοεις, οταν λες υφος????
μετα απο τοσα χρονια, θα περιμενα να εχεις καταλαβει οτι το υφος μου ειναι παντα ιδιο....

καταλαβαινω το παθος σου για τα πολιτικα ......
και εμενα μου αρεσουν αυτες οι συζητησεις.....
ξερω πολυ καλα την αντιδραση σου, σε σχεδια που ειχαμε κανει πριν λιγους μηνες για καταργηση αυτων των θεματων, απο το μοτοφορουμ που βρισκομαστε.....

αλλα να μου στελνεις χαιρετισματα και μαλιστα ειρωνικα μεσω του forester....υπονοωντας οτι ειναι βαλτος απο εμενα, δεν το εκτιμω και ιδιαιτερα

και επειδη το νημα που ανεβασες, θα καταντησει καταθεση ψυχης......
δεν εκτιμω τετοια συμπεριφορα, σε εμενα.....που σε κρατησα στο φορουμ κανα-δυο φορες, που ειχες σαλταρει απο αντιπαραθεσεις και προσβολες, προς το προσωπο σου

κοντα ειμαστε Γιαννη.....και στον καφε και εδω
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης