![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Οι πιο πολλές, δεν έρχονται απολυτα ίσιες ότι και να κανείς. Το σημείο που έχει σχεδον πάντα το πρόβλημα, είναι το σημείο που γίνεται η συγκολληση της κατα την κατασκευή της απο το όποιο εργοστάσιο! Το γνωρίζω απο προσωπική πείρα και αυτο ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() εμένα η εμπρός χάνει ένα δάκτυλο (δεξιά-αριστερά) όταν την είχα βάλει τελευταία φορά στο μηχάνημα ευθυγράμμισης ... δηλ. παίζει και να μείνει ίδια ??? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ρεμούλα δεν είναι να πληρώνεται κάποιος χωρίς να σου προσφέρει αποτελεσμα? Γιατί να πάρεις ακτίνες????? Απόσπασμα:
Διάβασες τι γράφω παραπάνω? Βεβαίως αν τωρα φευγει 1 δαχτυλο, μετά θα φευγει 3/4 του δαχτυλου... Σέβομαι τις περιπτώσεις των συντροχων που έμειναν ευχαριστημένοι, αλλά στην περίπτωση μου καμμία διαφορά μετά την επισκευή! Η προσωπική μου γνώμη είναι, ότι για να "ερθει" η ζάντα, πρέπι να αποσυναρμολογηθεί από τις ακτίνες να πάει σε μηχανουργείο με πρέσσα κ τόρνο και εκει να γινει προσπάθεια ισιώματος... Κατόπιν να περαστούν πάλι επάνω κέντρο και ακτινες και να ακτινολογηθεί προσεκτικά Δεν έρχετε το ένα "δάχτυλο" στράβωμα, μόνο με ακτινολόγηση ... |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=siraxanz;959498]Ρεμούλα δεν είναι να πληρώνεται κάποιος χωρίς να σου προσφέρει αποτελεσμα?
Γιατί να πάρεις ακτίνες;;;; Μόνο για αισθητικούς λόγους! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απο δικιά μου πείρα,σε διάφορες ακτινιλογισεις, στο συγκεκριμένο σημείο της κολλησης, πάντα αφήνει ψεγαδι!!! Άρα, χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ κάποιο συνεργείο, στην συντριπτική πλειοψηφία αυτών των ζαντων, αυτο συμβαίνει! Όταν λοιπόν καποιο συνεργείο, στο φέρει σε αυτο το σημείο, δεν μπορει να κάνει κάτι άλλο, άρα, δεν συμφωνώ με την λέξη "ρεμουλα"! Σε αυτο το σκέλος θα διαφωνησω. Το ένα δάκτυλο είναι παρα πολυ, και εννοείται ότι θα έρθει. Φυσικά (πάντα βάση πιθανοτητων) μέχρι το σημείο που προανέφερα!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εννοείται πως με την ακτινολογιση θα έρθει. Στο σημείο όμως που υπάρχει η κολληση εσωτερικά της, το πιο πιθανο είναι να σου κάνει "σκαλοπάτι". Δεν θα φαίνεται εύκολα με το μάτι, μα με το γραφτη θα το βλέπεις καθαρά!!! Πρέπει να κανείς ακτινολογιση. Έχεις "επικίνδυνη" απόκλιση, αρκετά μεγάλη! |
![]() |
|
|