23-10-2013, 13:34
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Τι θέλουμε από το GSforum;
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από diomiles
Γούστα είναι αυτά.
Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου
Θα μου πεις σου λείπουν οι καυγάδες??
...................................................................................................
Τέλος πάντων....εγω. πιστευω οτι το φόρουμ έτσι γίνεται φτωχότερο.
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από mpampis
καλησπερα και απο εμενα.Παρατηρησα οτι σε αυτο το θεμα το 98% των απαντησεων ειναι απο χρηστες ΠΟΛΥ παλιους...
Εγω ειμαι στο φορουμ 2 μηνες και οχι γεματους.
εχω γραψει 190 φορες περιπου σε διαφορα θεματα και διαφορες κατηγοριες.
Ναι εχω γραψει και στα πολιτικα και μαλιστα συμμετειχα και στα μπινελικια.
Δεν ντρεπομαι για αυτο.Εχω μαθει απο μικρος να λεω την αποψη μου δυνατα και καθαρα και παντα στα μουτρα του αλλου.Δεν εχω χαιδεψει ποτε αυτια και ποτε δεν θα το κανω.
.....................................................................................................
.....................................................................................................
Απλα το διευκρινιζω γιατι ειναι αδικο να κατηγορουμαι οτι αφηνω υπονοουμενα για την ομαδα διαχειρισης του φορουμ...
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vpentza
Θα μπορούσα να μάθω με δυο κουβέντες τί αλλαγές έχουν γίνει μετά τον περιβόητο μήνα των Παθών ?
...........................................................................................................
Δεν υπονοώ κάτι, όπως αμέσως ίσως θεωρηθεί, απλά επειδή θέλω να διαβάζω κι άλλες απόψεις/θέματα πλην λαδόξιδων, να μου πείτε παρακαλώ τί έχει αλλάξει... 
|
Και αν παρατηρησετε δε και ποσα μελη εχουν σταματησει να γραφουν αλλα ακομα και να κανουν log in στο φορουμ τοτε θα γινει αντιληπτο ποσο φτωχοτερο εχει γινει ΗΔΗ το φορουμ οπως λετε κι εσεις και συμφωνω κι εγω.
''Σεντονακηδες'' και ''περιληψηδακηδες'' απο ''ασπονδοι εχθροι'' ενδοφουρμικα συζητανε πια την επικαιροτητα οταν συναντιονται μεταξυ τους σαν ''ασπονδοι φιλοι''.....αλλα οχι στο φορουμ.
Θεματα οπως την μικρης Μαριας που συγκλονσε και συγκλονιζει ολον το κοσμο, εμας, σε αυτο το φορουμ, μα αφησε κι αφηνει παγερα αδιαφορους για χαριν των λαδοξιδων αλλα και των εκδρομων που η πλειοψηφια δεν μπορει να ακολουθησει....ουτε φυσικα και να διαβασει διοτι οταν δεν μπορεις να κανεις κατι και το διαβαζεις απο καποιους αλλους - με πλουσιο φωτογραφικο υλικο - καπου σφιγγεσαι.........ησσονος σημασιας βεβαια αυτα τα συναισθηματα για καποιους φιλους αν και οι ιδιοι διατεινονται σε ολα τα επιπεδα για τις δυσκολιες του κοσμου σημερα, μονον που ειναι η διπλανη κατσικα κι οχι η δικη τους, αρα......no problem.
Οι αλλαγες Φιλε Βασιλη (Vpentza), - διοτι αν κι εχουμε ''αρπαχτει'' πολλες φορες παντα θεωρησαι Φιλος οπως επισης και ο εταιρος απο την Ν.Σμυρνη καπαδοκης ΣΟΥ, κι οχι ΜΟΥ - ειναι αυτες οι παραπανω δλδ σιωπη/σιωπηλη αποχωρηση μελων που δεν τους ενδιαφερουν μονο τα λαδοξιδα, μεχρι....... να δουμε ποτε.
Αυτο ειναι πια το φορουμ των λιγων και συγκεκριμενων που αρχη και τελος στην ζωη εχουν την εκδρομη, την κρουαζιερα και τα λαδοξιδα.......για εμας τους αλλους με τα 35 χρονια σε μια σελλα που καποιοι εχουν γραψει πανω απο 400,000κμ σε αυτην, που ειναι 50αρηδες και βαλε, που εχουνε(-με) παιδια κι ενδιαφερονται(-μαστε) για το μελλον ΤΟΥΣ γραφοντας στα παλια τους(μας) τα παπουτσια το ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ (ΜΑΣ) ΠΑΡΟΝ, που δεν μπορουν (-με) να συμμετασχουν (-με) σε εκδρομες και κρουαζιερες, που δεν αλλαζουμε τα λαδια τοσο συχνα ΠΙΑ ωστε να μας ενδιαφερουν οι λαδοξιδες αποψεις.......για ολους εμας λοιπον Α Ν Α Μ Ο Ν Η............οι επομενες εβδομαδες θα δειξουν αν ξανα ανεβουν θεματα επικαιροτητας στον ιστοχωρο αυτον.
Ολα εξαρτωνται απο το επιπεδο μας και την νηφαλιοτητα μας.........
υ.Γ. μην βαρατε τον πιανιστα (αντμινς) αυτοι δεν φταινε για το οποιο επιπεδο εχουν τα μελη.........
Last edited by GeorgeP; 23-10-2013 at 13:36.
|