![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ποιο ΑΕΠ εχει πεσει 25%? αυτο που πλασματικα ανεβασε ο Αλογοσκουφης +25% το 2006? Α, δλδ εχουμε πεσει στα επιπεδα του 2006...κανεναν προβλημα!! ![]() Και για να σου θυμισω, το 2006 το ΑΕΠ αυξηθηκε 25% λογω της καταναλωσης μεσω δανειων, σημερα το βιοτικο επιπεδο εχει πεσει λογω ελλειψης αυτων των δανειων κι οχι λογω πεινας!!!! Η επιδεινωση των συνθηκων διαβιωσης των νοικοκυριων ειναι ενας δικτης ο οποιος βασιζεται στην προηγουμενη κατασταση των νοικοκυριων προ κρισης. κι εμενα να ρωτησουν θα πω οτι σημερα ξοδευω ενα χιλιαρικο τον μηνα για να ζησω οταν το 2008 ξοδευα 2000ε...αρα εχω ''επιδεινωση διαβιωσης''...ναι αλλα δεν πειναω!!!!! για την Μανη θα πληρωσω 75ε για 2 στρεματα και για το σπιτι στην Ν.Σμυρνη (107τ.μ) 380ε συνολο 455ε.......τωρα δεν πληρωνω για τα κτηματα διοτι ειναι βοσκοτοπια εκτος σχεδιου αλλα εντος οικισμου, πληρωνω ομως για το διαμερισμα λογω χαρατσιου 625ε!! Θα βγω και ωφελημενος Σταυρο....... ![]() ![]() ![]() Εγω δεν προσπαθω να πεισω κανεναν...ειδησεις και γεγονοτα παραθετω....κι απαντησεις δεν βλεπω π.χ δεν ειδα σχολιο για τα στοιχεια του Δ.Αθηναιων για τους ζητιανους/αστεγους και ψαχνοντες στα σκουπιδια...... Εσεις βλεπετε να αυξανονται αλαλ τα στοιχεια λενε οτι οι μισοι ειναι αλλοδαποι που αν δεν υπηρχαν απλα δεν θα βλεπατε αστεγους και σκαλιζοντες τα σκουπιδια...... Επισης τα στοιχεια λενε οτι ενα 40% δεν θελουν δουλεια αρα προς τι να ασχοληθω εγω και να τους ενταξω σαν αποτελεσμα της κρισης? Επισης τα στοιχεια λενε οτι το 61% ειναι ναρκομανεις, να κατσω να τους ενταξω κι αυτους στην κριση? δλδ γινανε ναρκομανεις εξαιτιας της κρισης? Σταυρο, το οτι καθομαι εγω και δεκα αλλοι εξω απο το μαγαζι σου και χαλβαδιαζω τις καμερες αλλα δεν αγοραζω δεν σημαινει οτι πειναω....... Ας σοβαρευτουμε Σταυρο μου..... σ.σ. μαζευω τα μπικικινια για βιντεοκαμερα οποτε αναμενεις........ ![]() ![]() υ.γ θελεις τιποτα απο την πατριδα σου? την ερχομενη εβδομαδα θα ειμαι Καβαλα εχω ραντεβου με την Δημαρχια της πολης και το εμπορικο επιμελητηριο για θεματα Κρουαζιεροπλοιων........θα δω αν πεινανε κι εκει!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Για την Eurostat ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Post No16 2η παραγραφο...........
Δεν με διαβαζεις ενδελεχως παρατηρω...... ![]() Απ' την Καβαλα θες τιποτε? Αν οχι θα σου φερω κουραμπιεδες Νεας Καρβαλης.......να σε γλυκάνω γιατι σε εχει καβαλησει η κριση ψυχολογικα και παντου βλεπεις πεινα...... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Μάλλον έχεις ξεχάσεις την περίφημη γενιά των 700 ευρώ του 2008 , που σήμερα έχει γίνει 450. Γράφεις για τον ευατό σου από 2000 σε 1000, το άρθρο μιλά για 549 που έγιναν 476. Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τι να θυμαμαι για την γενια των 700ε? δενε ιδα κανεναν στους δρομους τοτε για τα 700 αυτα ευρο!! Το αντιθετο μαλιστα, εβλεπα 700αρηδες να βαζουν γραμματια για αγορα smart!!!!!! Σημερα βλεπω εμπορουπαλληλους των 876ε να θελουν να τους πανε στα 751 (+51 πιο πανω απο το 2008) και να ειναι ετοιμοι να μεινουν ανεργοι αν πραγματοποιησουν τις ηλιθιες απειλες τους. Γιατι? αφου θα μπορουν να βαλουν ΚΑΙ γραμματια για smart με τα 751ε.......... ![]() σ.σ. δεν ειρωνευομαι εσενα αλλα τους εμπορουπαλληλους που καθονται κι ακουν τους καθοδηγητες τους. Οσο για τα 476 μιλαμε για μειωμενο ωραριο.........εστω κι αν καθονται 8ωρο. Εγω πληρωνομαι για 8ωρο και δουλευω 8ωρο?????? μην τρελαθουμε τωρα. ....και σωστα τα λες αλλα ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ....δεν μπορει να γινει κατι αλλο...... Οποιος θελει διεκδικει το παραπανω με ''αριστερες επαναστασεις'', κι αμα δει σεντ παραπανω οταν κι αν ερθει η αριστερα στα πραγματα εμενα να με φτυσει πατοκορφα. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Υπάλληλος Ε.Γ.Σ.Σ.Ε (Ν. 4093/2012) Άνω των 25 ετών με ειδικότητα πωλητής. Βασικός μισθός 586,08 Μικτά - 16,5 % Κρατήσεις εργαζομένου = 489,4 στο χέρι. ![]() Και επειδή λόγω ηλικίας έχεις αδύνατη μνήμη, θα σε παρακαλέσω να γράψεις τι κόστος είχαν το 2008 το πετρέλαιο (γύρω στα 0,40), ένας μέσος λογαριασμός ΔΕΗ, τα τέλη κυκλοφορίας, η ασφάλεια ενός Ι.Χ. κ.λ.π... Γιώργο το άρθρο για την αυθυποβολή που έγραψα παραπάνω δεν το έβαλα για να σε ειρωνευτώ, πιστεύω ότι έχεις πείσει τον ευατό σου ότι αυτά που λες ισχύουν γιατί απλά δεν θέλεις να δεις-παραδεχτείς την πραγματικότητα. γιατί φοβάσαι μην γίνεις μέρος της. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σωστός ο νομος που παραθετεις αλλα διαβασε και αυτο το οποιο ειναι και πιο πανω αλλα οπως παντα με διαβαζεις μισο........ειναι λοιπον αυτο που λεω εγω πιο πανω το προτεινει και ο Προεδρος σας ο Κροκιδης και οι συνδικαλιστες των εμπορουπαλληλων το αρνουνται...θελουν να πετυχουν τα αδυνατα.....να παραμεινουν στα 912.....κααααααλα!!!! ......ΦΤΩΧΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΝΤΟΥ ΦΤΩΧΕΙΑ....... ....αλλα εγω την Κυριακη παω Καβαλα......θα παρω μαζι και την φτωχεια μου....... ![]() ![]() Last edited by GeorgeP; 01-11-2013 at 14:44. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Φαύλος κύκλος... Να δω το ΙΚΑ πως θα κλείσει την τρύπα που θα ανοίξει από 500.000 μισθωτούς. Το οποίο σημείωσε είναι το 44% του ακαθάριστου μισθού, ποσοστό από τα υψηλότερα στην Ευρώπη, πόσο να είναι άραγε στην Σουηδία... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και ΟΚ, ας θεωρησουμε οτι ειναι ετσι, εσεις ως εργοδοτες εχετε την δυνατοτητα να πληρωνετε αυτα που θελουν οι συνδικαλιστες ¨η προτιματε το χαμηλοτερο μισθο προσβλεποντες σε περισσοτερα κερδη και πιθανη σταθεροποιηση και για το μελλον επιφυλασσεσθε για καλυτερες μερες? Ο μισθος του εργαζομενου Σταυρο, του οποιοδηποτε εργαζομενου, εξαρταται απο τον επιχειρηματια........αν εχει του δινει αν δεν εχει ΔΕΝ του δινει.......κι ως εκ τουτου οταν δεν εχει ο επιχειρηματιας δεν μπορει το κρατος να τον δεσμευει με κατωτερους μισθους της ταξης των 900,800...700ε.......συν τις εισφορες στην ασφαλιστικη καλυψη του εργαζομενου......απλα δεν ειναι τα πραγματα? |
![]() |
|
|