![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Και να μην επιχειρείς με το μικρό, όχι να κάνεις, αλλά έστω και να πλησιάσεις αυτά που κάνει το δυνατό και μεγάλο!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
και εγώ δεν επιχειρώ με το μικρό να κάνω τα ίδια με το μεγάλο αλλά υπάρχει διαφορά και υπάρχει χρόνος προσαρμογής.Σε άλλον 5 λεπτά, σε άλλον 1 ώρα.Νομίζω οτι αυτό είπε και το παιδί παραπάνω.Ίσως τον παρεξήγησες. |
|
|
|||
|
|||
|
συμφωνω με τον μακαριο!
το μεγαλο προβλημα με το παπι ειναι οταν, συνηθισμενος με το gs πατας μονο μπροστινο...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
εγώ έχω το Τmax με AB για τη πόλη και όχι μόνο και οδηγώ εξίσου με ασφάλεια και χωρίς κανένα πρόβλημα...
|
|
|
||||
|
||||
|
Πιστεύω πως αυτό που "θέτει" ο Μακάριος,
δεν είναι η αυταπόδεικτη διαφορά παπιού GS, αλλά το διαφορετικό του πράγματος ... Μου συμβαίνει κι εμένα, οδηγώντας εναλλάξ σκούτερ GS και την Adventure .... Βεβαίως και ξέρεις την απόδοση του κάθε "εργαλείου" σου ... Αλλά, στα πρώτα λεπτά, πρέπει να "εξοικειωθείς" με τον συμπλέκτη, το γκάζι κ την απόκρισή του, τα φλας, την κόρνα, το βάρος της μοτό, το ύψος, τα φρένα και την απόκρισή τους, τα φρένα και τις μανέτες (μπροστινό, πίσω, ποδόφρενο, μόνο δεξιά μανέτα) και, και, και ....... Ακόμη και η GS με την Adve (που ουσιαστικά είναι το ίδιο μηχανάκι) θέλουν χρόνο προσαρμογής ....
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Τι πρέπει να γνωρίζω για την σωστή χρήση του κράνους | Γιώργος Σαββίδης | Κράνη | 39 | 17-07-2012 10:56 |
| Tubliss για χρήση ελαστικών σε Enduro χωρίς αεροθάλαμο | arisxios | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 7 | 03-10-2009 12:59 |
| Ελαστικά για συνδυασμένη χρήση | wet & dirty | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 14 | 30-06-2009 00:47 |
| Τα μικρά μυστικά ενός μεγάλου σπιτικού μπέργκερ | Alext | Διάφορα | 27 | 29-06-2009 23:57 |