![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Λυπαμαι που θα επιμεινω αλλα οταν υπαρχει ενοτητα με θεματα πολιτικα,κοινωνικα η αναλογου περιεχομενου καταρχας το θεωρω ανεπιτρεπτο σν σβηνονται μηνυματα εφοσων δεν περιεχουν υβριστικο περιεχομενο η κατι αλλο που να προσβαλλει καποιον κ καταδευτερον ειναι αστειο να λογοκρινονται επειδη ειναι "εκτος θεματος"...
Αν ισχυει το "εκτος θεματος" καλο θα ηταν να τηρειται ΠΑΝΤΟΥ!!Για να μην κοροιδευομαστε σαν μικρα παιδια δηλαδη... Τωρα τα περι αγαλλιασης,θα μου επιτρεψετε να ξαναπω,οτι εφοσων τα συγκεκριμενα μηνυματα επιτρεπονται,ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ για να ειστε ΠΛΗΡΩΣ ΗΡΕΜΟΙ!! ΑΠΛΑ Κ ΩΡΑΙΑ!
Last edited by PLOIGOS; 09-11-2013 at 17:08. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Μαλλον δεν διαβασες καλα το δικο μου ποστ...Δεν με ενδιαφερει τι εχει γινει φιλε μου σε παλιοτερα ποστ...Με εκνευριζει ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ να με λογοκρινουν,οταν δεν εχω δωσει κανενα δικαιωμα...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Η ευγένεια δε χαρακτηρίζει πολλούς εδω και ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ καποιος πρεπει να βάζει τους όρους Last edited by AKIS_21; 09-11-2013 at 18:49. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Επισης κατα τη γνωμη σου ενα νεο μελος για να εκφερει την γνωμη του κ την αποψη του σε ενα θεμα,πρεπει πρωτα να εχει διαβασει ολα τα τεκταινομενα του εκαστοτε φορουμ για να ξερει τι εχει προηγηθει? Δεν με ενδιαφερει καθολου φιλε μου τι εχει προηγηθει κ αν καποιος εχει προηγουμενα με καποιον αλλον,για να πω την γνωμη μου οπως ακριβως την αισθανομαι... Τελος θελω να τονισω οτι ΔΕΝ ειμαι ανωνυμος κ τα στοιχεια μου ειναι στην διαθεση οποιουδηποτε ενδιαφερεται να τα μαθει... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Ο τροπος που γραφεις αυτη τη στιγμη φιλε μου , μου δινει την εντυπωση οτι φωναζεις...Κανω λαθος???αν ναι τοτε να με συμπαθας ΑΛΛΑ αν οντος φωναζεις τοτε φιλε μου πιστεψε με οτι απο φωνες εγω προσωπικα ΜΠΟΥΧΤΗΣΑ...Μπαινω εδω μεσα για να διασκεδασω ΑΛΛΑ αν αφησουμε τα πραγματα ανεξελεγκτα τοτε θα χασουμε την μπαλα ολοκληρωτικα
![]() Ετσι, να μας συμπαθας και εμας ,που προσπαθουμε να βαλουμε μια ταξη για να ειναι ποιο ηρεμα τα πραγματα και ποιο ήπια κανοντας το forum λιγο ποιο ροζ (ρομαντικο) γιατι το φαινομενο της κλωστής να γινεται τριχιά δυστιχως ειναι ψωμοτυρι .. Last edited by jtnakos; 09-11-2013 at 20:43. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αδελφε... Προφανως δεν εχεις προσβαση σε αυτα που αφαιρεθηκαν.. Ουτε σε αυτο που σου γραφω θα εχεις σε λιγο γι αυτο σου το στελνω και με μηνυμα... Αυτα που αφαιρεθηκαν ουτε βρισιες ειχαν ουτε σπαμαριζαν αγριως το θεμα με την ΕΡΤ.. Απλα αδερφε δυο απο αυτα ανεφεραν καπου την υπαρΞη της σελιδας Gs Riders North Greece στο facebook.. Εγκλημα ![]() Μαζι με αυτα πηρε η μπαλα και τον Πλοηγο που σωστα διαμαρτυρεται... Tωρα που ξερεις φερσου και πραξε αναλογα...
Last edited by paschalis; 09-11-2013 at 21:14. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Σε ποιο ποστ μου ακριβως ειδες να "φωναζω"?Η μοναδικη μου αντιδραση ειναι στην λογοκρισια φιλε μου...Πιστεψε με οπως κ εσυ ηρεμια θελω κ γω!!Αλλα ελπιζω να μου επιτρεψεις να διαφωνω οπου θελω ε?(χωρις καμμια διαθεση ειρωνιας ειναι το σχολιο...) |
![]() |
|
|