10-11-2013, 14:24
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!
|
|
Απάντηση: Επέμβαση των ΜΑΤ στην ΕΡΤ – εκκενώθηκε το ραδιομέγ
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Astakos82
Λογο υγειας ειμαι ολο το σ/κ μεσα... καθομαι και διαβαζω ,διαβαζω ,διαβαζω....
τελικα πιανω τον ευαυτο μου και λεω...
Γιατι μπηκα σε αυτο το Φορουμ????
στο προφιλ μου τα πρωτα πμ ηταν του Αrgi ,οταν ρωτουσα αν παιζει καμια ''εκδρομη''... αυτος ηταν ο λογος που μπηκα... να γνωρισω ατομα και να κανω τις εκδρομες μου.... καπου στην πορεια ''χαθηκα'' και γω με ποσταρισματα κλπ κλπ... τελικα το λαθος το κανουμε οι ιδιοι ... Πως??? ασχολουμενοι με τα 10-20-30 ατομα και τις ιντριγκες τους...
οσοι μου απαντησουν δεν θα μπω στον κοπο να απαντησω ... θα ειναι τα 10-20 ατομα που ελεγα ποιο πανω... καιρος να παμε παρα κατω και αυτοι να μπουν στο περιθωριο...
|
Το σχόλιό σου είναι διφορούμενο, οπότε δε μπορώ να το σχολιάσω.
Θα ήθελα όμως τη γνώμη σου.....
το βρίσκεις ωραίο να εκδηλώνεις ενδιαφέρον σε αγγελία πώλησης και να μην έχεις μιά απάντηση; βλέποντας κιόλας ότι ο θέτων την αγγελία ήταν ενεργός στο μεσοδιάστημα μέχρι τώρα που γράφω.
είναι ωραίο να βοηθάς κάποιον σε αναζήτηση πληροφοριών και να μην έχεις ένα νεύμα έστω; Οταν στο νήμα έχει απαντήσει σε σχόλιο μεταγενέστερο;
είναι ωραίο που είχε ανοιχθεί νήμα και κάποιος ζητούσε κάγκελα αν θυμάμαι καλά για να τα περάσει σε ασφάλεια;
υπάρχουν πολλά θέματα φίλε μου, που είναι ίσως και χειρότερα από άποψη συμπεριφοράς, αλλά συνυπάρχουμε.
|